Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2007 18 yıl bugün akp bilerek pkk ya karşı sert önlemler almaktan kaçınıyor. maksat abd ye hoş görünmek. ben bu adamların müslümanlığına da ülkeyi sevdiklerine de ianmıyorum. bu adamlar ülke içerisinde kargaşa çıkartmak için ve ülkeyi zayıflatmak için abd nin bizzat yetiştirdiği ajanlardır. bu gibi adamlardan ülkemizde bildiğimiz bilmediğimiz bir sürü daha vardır. birçok kişi buna komplo teorisi diyecektir biliyorum ama yine de söylüyorum. ülkemizi zayıflatıp abd egemenliğinin altına sürüklemek için eğitilmiş bu ajanlardan tayyip ve arkadaşlarının görevi de dini kullanıp, dinin simgelerini istisamar edip laik kesimi ayaklandırmak ve dinci-laik çatışması çıkarmaktır. hemen söyleyeyim dinci kelimesinden kastım dindar insanlar değildir. dini devlet yönetimi içinde kullanmak ve şeriat devleti isteyenlerdir. abdnin bir projesi var bildiğimiz giibi. büyük ortadoğu projesi. bunu gerçekleştirmek için o bölgede kendisine dur diyebilecek ülkeleri zayıflatması gerekiyor. bir ülkenin zayıflaması için de o ülkede iç savaş çıkartmak işi kolaylaştırır. bakın bu lübnanda ırakta şimdi de filistinde oluyor. bizde de olmaya başladı. yakın tarihte filistinden bir farkımız kalmayacak. ve akp de onun kurmayları da bunu gerçekleştirmek için eğitilenn ajanlardır. amaçları bunu gerçekleştirmektir. musanın çocukları, tayyip ve emine adlı kitapta tayyip erdoğanın ne cia ne mossad ajanları tarafından eğitildiği yazılmakta. tayyip erdoğan daha önce de dediğim giibi abd tarafından eğitilmiş ajanlardan sadece biiridir. böyle bir adamın dtp gibi resmen pkknın partisi olan, ülkedeki terörü besleyen bir patiyle koalisyon yapması hiç de şaşırtıcı değildir. acıdır tabi ki ama şaşırtıcı değildir... saygılarımı sunar ve yorumlarınızı beklerim !
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Yani işiniz gücünüz yanlış bilgilerle insanları yönlendirmek oluyor. Türkiye artık bu KÖR terör olayını bitirmeli. Dört tarafı var. Akıllı olamayan politikacılarımız (bizim seçtiğimiz) Teröristler Terörün bitmesini istemeyen milliyetçiler (çevrenize bakın bunlardan çok göreceksiniz) ve biz Gerçekten öyle... Bu konu herkesin malzemesi olmuş gidiyor;şehitler üzerinden bile siyaset yapıldı bu ülkede ya, daha nolsun... Saygılar...
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl bugün akp bilerek pkk ya karşı sert önlemler almaktan kaçınıyor. maksat abd ye hoş görünmek. ben bu adamların müslümanlığına da ülkeyi sevdiklerine de ianmıyorum. bu adamlar ülke içerisinde kargaşa çıkartmak için ve ülkeyi zayıflatmak için abd nin bizzat yetiştirdiği ajanlardır. bu gibi adamlardan ülkemizde bildiğimiz bilmediğimiz bir sürü daha vardır. birçok kişi buna komplo teorisi diyecektir biliyorum ama yine de söylüyorum. ülkemizi zayıflatıp abd egemenliğinin altına sürüklemek için eğitilmiş bu ajanlardan tayyip ve arkadaşlarının görevi de dini kullanıp, dinin simgelerini istisamar edip laik kesimi ayaklandırmak ve dinci-laik çatışması çıkarmaktır. hemen söyleyeyim dinci kelimesinden kastım dindar insanlar değildir. dini devlet yönetimi içinde kullanmak ve şeriat devleti isteyenlerdir. abdnin bir projesi var bildiğimiz giibi. büyük ortadoğu projesi. bunu gerçekleştirmek için o bölgede kendisine dur diyebilecek ülkeleri zayıflatması gerekiyor. bir ülkenin zayıflaması için de o ülkede iç savaş çıkartmak işi kolaylaştırır. bakın bu lübnanda ırakta şimdi de filistinde oluyor. bizde de olmaya başladı. yakın tarihte filistinden bir farkımız kalmayacak. ve akp de onun kurmayları da bunu gerçekleştirmek için eğitilenn ajanlardır. amaçları bunu gerçekleştirmektir. musanın çocukları, tayyip ve emine adlı kitapta tayyip erdoğanın ne cia ne mossad ajanları tarafından eğitildiği yazılmakta. tayyip erdoğan daha önce de dediğim giibi abd tarafından eğitilmiş ajanlardan sadece biiridir. böyle bir adamın dtp gibi resmen pkknın partisi olan, ülkedeki terörü besleyen bir patiyle koalisyon yapması hiç de şaşırtıcı değildir. acıdır tabi ki ama şaşırtıcı değildir... saygılarımı sunar ve yorumlarınızı beklerim ! Sizi kutlarim..dogru söze sapka cikartilir ancak,icimizde dogrulari görenler oldukca Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yasayacaktir. saygilarla
Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2007 18 yıl Yani işiniz gücünüz yanlış bilgilerle insanları yönlendirmek oluyor. Peki MHP niye ha bire terör olayını kaşıyor keyfinden mi? Hayır bu zıtlıktan kendine oy çıkarmak için. Terör istenirse bir çırpıda bitirilecek bir şeyrid ama tarafların açık yürekli ve anlayışlı olması gerekiyor. Adam yuvalarında neredeyse ölüm yemini andı içiriyor ve burada Erdoğan PKK eşleştiriliyor. Türkiye artık bu KÖR terör olayını bitirmeli. Dört tarafı var. Akıllı olamayan politikacılarımız (bizim seçtiğimiz) Teröristler Terörün bitmesini istemeyen milliyetçiler (çevrenize bakın bunlardan çok göreceksiniz) ve biz Siz?Peki siz kimsiniz?Bunuda aciklayin bir görelim bakalimki kimmissiniz.Türk milliyetcisi olmak Türkiyeyi savunmak neden bu kadar batiyor insanlara.Atatürkte Türk milliyetcisi idi.Yoksa siz derken Milliyetcilerle irkcilari bir potaya atanlarimi kastediyorsunuz.Ben ülkem icin milliyetciyimdir,ülkemin dostlari icin saygi duyarim ama düsmanlarina karsiyim diye suclimu oluyorum yoksa.****** ***** **** *****,kim olduguda bellidir.Yani savundugunuz insan sütten cikmis kasik degildir. saygilarla
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl Yazar Siz?Peki siz kimsiniz?Bunuda aciklayin bir görelim bakalimki kimmissiniz.Türk milliyetcisi olmak Türkiyeyi savunmak neden bu kadar batiyor insanlara.Atatürkte Türk milliyetcisi idi.Yoksa siz derken Milliyetcilerle irkcilari bir potaya atanlarimi kastediyorsunuz.Ben ülkem icin milliyetciyimdir,ülkemin dostlari icin saygi duyarim ama düsmanlarina karsiyim diye suclimu oluyorum yoksa.****** ***** **** *****,kim olduguda bellidir.Yani savundugunuz insan sütten cikmis kasik degildir. saygilarla sevgili politika öncelikle yazdıklarıma sahip çıkmandan ötürü sana çok teşekkür ederim ama maalesef ülkemizde bazı gerçekleri görmeyen veya görmek istemeyenler var. öncelikle şu ana kadar seninle aynı fikirde olduğumuzu düşünürsek seninle ve diğer bizimle aynı fikirde olanlarla akpye karşı hem bu sitede hem de diğer sitelerde kampanya başlatabiliriz. ben şu anda bir küçük yazı hazırlıyorum. akp nin bu iktidar döneminde neler yaptığı hakkında. bunu bitirince senin de yardımınla bu yazıyı geliştirebilir ve bildiğin diğer sitelerde yayınlayabilir en azından bazı oy vermeyi düşünmeyen vatandaşlarımızı bu yolla bilinçlendirebiliriz diye düşünüyorum.
Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 18 yıl sevgili politika öncelikle yazdıklarıma sahip çıkmandan ötürü sana çok teşekkür ederim ama maalesef ülkemizde bazı gerçekleri görmeyen veya görmek istemeyenler var. öncelikle şu ana kadar seninle aynı fikirde olduğumuzu düşünürsek seninle ve diğer bizimle aynı fikirde olanlarla akpye karşı hem bu sitede hem de diğer sitelerde kampanya başlatabiliriz. ben şu anda bir küçük yazı hazırlıyorum. akp nin bu iktidar döneminde neler yaptığı hakkında. bunu bitirince senin de yardımınla bu yazıyı geliştirebilir ve bildiğin diğer sitelerde yayınlayabilir en azından bazı oy vermeyi düşünmeyen vatandaşlarımızı bu yolla bilinçlendirebiliriz diye düşünüyorum. Sevgili kardesim,tabiiki Türkiyemiz icin en iyisini yapmak en dogrusunu yapmak bizlerin görevidir.Ülkemizde 50 yildir oynanan oyunlar nedeni ile Atatürk'ün cizdigi yolda yaya kalmis bir adim olsun ilerliyememisiz. Bunun sucu Atatürk'te degil ülkeyi yöneten Atatürk karsiti din pazarlayicisi yönetimlerdir. Atatürk'ün cizdigi yolda devam edilmis olsa idi önce insanlarimiz egitimsiz ve cahil kalmayacak ve her agzi olan o insanlari kandiramiyacakti.Önce Köy enstitülerinden basladilar bu millete ****** etmeye. Eger Atatürk'ün cizdigi yolda yürümüs olsa idik bugün insanlarimiz din konusunda Tarikat reislerinin veya haci hoca takiminin dinini degil Allah'in dinini ögreneceklerdi.Atatürk'ün cizdigi yolda gidilseydi bugün Türkiye cagdas medeniyetin önüne gecmiks olacakti bagimsizligi tehlikede olmayacakti,üniter yapisi sorgulanmiyacakti ki o üniter yapi nice kanla yugrularak kuruldu. Bugün Kürt kimligi diye AB ******* yapanlar bu ülkeyi yönetmektedirler.Ülkemizde Atatürk cizgisinden sapildigi icin ülkeyi yönetenler ve kurumlar dis güclerin kontrolüne gecmistir. Militarizm tabiiki istenmeyen ve zararli bir olusumdur,bunu ülkemizde maalesef defalarca yasadik.Yasamamiza ragmen ülkeyi yönetenlerin ideolojik sapmalari Laiklik karsiti eylem ve davranislari,Cumhuriyet karsitligi ve Demokrasiyi ARAC olarak görme yaklasimlari ülkede ic huzuru tehlikeli boyutlara tasimis ve ayni zamanda dis gücleri cesaretlendirmistir.Siyasi iktidarlarin basiretsiz ve milli olmayan yönetim tarzlari ülkenin üniter yapisinin tehlikeye düsürülmesi karsisinda bu ülkeye birilerinin sahip cikmasi gerekmistir.Bu birileri ise TSK dir.Yani siyasi gücün basiretsiz yönetimi TSK yi göreve davet etmistir.Bütün olay budur.Bugün Türk ulusunun ordusuna karsi belirli kesimlerde bir antipati vardir.Bu kesimlerin kimler olduklarini bilmekteyiz. Türk silahli kuvvetleri ülkenin savunmasi icin vardir ülkeyi tehlikede gördügü ve bu tehlikenin siyasi irade tarafindan cagrildigi anda görevini yapmakla yükümlüdür.Bugün bu gercekleri bile bile hala Türk Silahli Kuvvetlerine dil uzatmak bence en büyük haksizliktir ve ayni zamanda ülkenin icinde bulundugu tehlikeyi ciddiye almamaktir.Akli basinda her insan bu isin ciddiyetini kavramis olmasi gerekirken maalesef Ordu karsiti söylemler birbirini izlemektedir. Dogru olan her söz saygiya layiktir.
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl birçok kişi buna komplo teorisi diyecektir biliyorum ama yine de söylüyorum. en iyi komplo teorisyenleri bile eline su dökemez bu konuda..buna emin olabilirsiniz..
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl PKK ya karşı adımlar atılmıyor değil , bunların işi gücü dünyadan habersiz yaşayıp çamur atmak... -AKP , PKK nın istismar kaynaklarını kuruttu..PKK nın Kürtlere karşı kullandığı ; size bakmıyorlar sizi unuttular , sizden hiçbirinizi bürokraside devlet içinde bir makama getirmiyorlar , kendi dilinizi kültürünüzü yaşatmıyorlar vs gibi istismarlarının hiçbiri bir işe yaramıyor artık ! Siz bataklığınızda yaşamaya devam edin.. -PKK yla mücadele için Talabani çağrılmıştı Ankaraya..Zamanında Özal bunlarla teröre karşı işbirliği yapmıştı ve başarılıda olunmuştu...Talabaninin gelmesini VETO eden teröristleri affeden A.Necdet Sezer i söyleyin eğer gerçekten PKK dan samimice rahatsızsanız!!! ABD müttefikimiz bir süper güç..Bunların karşılıklı işbirliği ve kalkınma hamleleri için YİNE TÜRKİYE İÇİN ilişkiler korunuyor.Ama siz onu dahi anlamıyorsunuz...ABD nin yetiştirdiği ajanlar Cumhuriyet Halk Partisi içindeydi zamanında , bkz 27 Mayıs darbesi !!! ABD yapımı olan o darbede kim maşa olarak kullanılmıştı acaba..Yine Atatürkün kökü dışarda zararlı dernekler diyerek kapattığı mason loclarınıda acaba kime hizmet tekrar açtırdı bunlar !!! Atatürkün vasiyetini sallamayan , Atatürkü istismar edenleri görmezsiniz siz..Anca çamur atarsınız..Hiçbir aklı başında bilgili kimse size inanmaz !!!
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl Yine Atatürkün kökü dışarda zararlı dernekler diyerek kapattığı mason loclarınıda acaba kime hizmet tekrar açtırdı bunlar !!! Geçenlerde okuduğum bir kronolojik çalışmaya göre mason locaları yanlış hatırlamıyorsam 9 Kasım 1935'de kendisini kapatmış ve halk evlerine maddi aktarımda bulunmuş... Daha sonra 1939 100(sayıda emin değilim tam vermiyorum) küsür halk evi açılıyor... !!!
Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 18 yıl PKK ya karşı adımlar atılmıyor değil , bunların işi gücü dünyadan habersiz yaşayıp çamur atmak... -AKP , PKK nın istismar kaynaklarını kuruttu..PKK nın Kürtlere karşı kullandığı ; size bakmıyorlar sizi unuttular , sizden hiçbirinizi bürokraside devlet içinde bir makama getirmiyorlar , kendi dilinizi kültürünüzü yaşatmıyorlar vs gibi istismarlarının hiçbiri bir işe yaramıyor artık ! Siz bataklığınızda yaşamaya devam edin.. -PKK yla mücadele için Talabani çağrılmıştı Ankaraya..Zamanında Özal bunlarla teröre karşı işbirliği yapmıştı ve başarılıda olunmuştu...Talabaninin gelmesini VETO eden teröristleri affeden A.Necdet Sezer i söyleyin eğer gerçekten PKK dan samimice rahatsızsanız!!! ABD müttefikimiz bir süper güç..Bunların karşılıklı işbirliği ve kalkınma hamleleri için YİNE TÜRKİYE İÇİN ilişkiler korunuyor.Ama siz onu dahi anlamıyorsunuz...ABD nin yetiştirdiği ajanlar Cumhuriyet Halk Partisi içindeydi zamanında , bkz 27 Mayıs darbesi !!! ABD yapımı olan o darbede kim maşa olarak kullanılmıştı acaba..Yine Atatürkün kökü dışarda zararlı dernekler diyerek kapattığı mason loclarınıda acaba kime hizmet tekrar açtırdı bunlar !!! Atatürkün vasiyetini sallamayan , Atatürkü istismar edenleri görmezsiniz siz..Anca çamur atarsınız..Hiçbir aklı başında bilgili kimse size inanmaz !!! Önce sondan baslayalim,masonlarla isbirligi yapanlar AKP lilerdir bu belgelenmistir.Ikincisi Bu ülkeye Özal ve Erdogan disinda hicbir siyasetci onlarin verdigi zarari vermedi.Hicbir siyasetci Türklügü ayak altina almadi.Hicbir siyasetci bunlar kadar dini ve Allahi kendilerine alet etmediler.Siz neden bahsediyorsunuz siz AKP li olarak tabiiki gözlerinizi gerceklere kapatacak ve insanlari aldatma teorilerinizi kullanacaksiniz.Bana kimse inansin diye yazmiyorum böyle bir iddiamda yok.Ben ülkede oynana oyunlari cok iyi görmekteyim.Teröristlerle masa basina oturanlarin bence teröristlerden hicbir farki yoktur.Sayin Cumhurbaskanimiz Türk ulusunun saygi ile karsiladigi Atatürkcü bir kisiliktir.ve teröristlerle görüsülmez diyerek tavrini koymustur ayni tavri serefli Türk ordusunun Genel Kurmay baskanida koymus ve AKP lilerce saldiriya ugramistir.AKP nin Ordu karsitliginin altinda yatan en büyük neden Ordunun TÜRKIYENIN üniter yapisini ve Atatürk inkilablarini korumakta son derece kararli olusundandir.Demokrasi Akp nin lügatinda olmayan ama islerine geldiginde kendilerininde itiraf ettikleri gibi Demokrasi tramvayina binmelerinide kimse yemiyor kendilerinden ve yandaslarindan baska. AKP terörün bittigi bir dönemde iktidara tayin edildi ve 5 yilda terörü tekrar zirveye tirmandirdi.Bugün sehit edilen her askerimizin hakki AKP nin omuzlarindadir ve bunlarin hesabi zemeni geldiginde kendilerine sorulacaktir. saygilarla
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.