Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Çimen,bir tatlı kaşığı yoğurt ve 1 salatalıkla şöyle kocaaa bir kase cacık yapabilecek var mı aranızda.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Çimeni inek yesin,süt olsun,sağalım,mayalar yoğurt yaparsak beş kase de çıkabilir Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Çimeni inek yesin,süt olsun,sağalım,mayalar yoğurt yaparsak beş kase de çıkabilir Kocamaaan bi tebrik sana Leyla'cım.. Doğru cevap.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 19 Haziran , 2007 Ben de kocaman bir teşekkür edip,mutfağa gidiyorum,kocaman bir cacık yapayım,insanın canı istiyor yani Alıntı
Φ Mine Güler Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 İlginçmiş, ama basitmiş de. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Zor demedim ki..) Diğeri de kolay,bir de ona bak istersen..) Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Ben de kocaman bir teşekkür edip,mutfağa gidiyorum,kocaman bir cacık yapayım,insanın canı istiyor yani en sevdiğim içeceklerden biridir.bol naneli üzerinede biraz zeytinyağı döktünmü... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2007 Ülen bi soru sordum pişman ettiniz ha.. Cacık içe içe karnım davul gibi oldu bee.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.