Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Bir Türkçe Sözlük,bir imla kılavuzu,bir Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl fuzuli, bana da bi tane alabilir misin rica etsem gri ve rahat olsun olmaz mı mesaj aldım.. turkcell bilgilendirme..
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Dışarı çıkmadan önce haber verseydin keşke,kendime aldım geldim yine de çok elzemse çıkayım tekrar.
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl e yetişemedim, ileti yazıp çıkmışsın gri bi ayakkabı şart oldu yahu.. bi ara alırsan sevinirim 37 numara
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl e yetişemedim, ileti yazıp çıkmışsın gri bi ayakkabı şart oldu yahu.. bi ara alırsan sevinirim 37 numara 37 numara gri bir ayakkabı kalmamış, 40 numara olur mu biraz beklersen büyüyünce giyebilirsin...
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl taklitçi amett canım istedi aldım ne varmış taklit ettiysek yani her canının istediğini alırmısın böyle nefsine hakim olmayı öğren biraz
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl fuzuli aldıklarını beraber yesek olmaz mı acıktım da.. tek başına yemek yiyenlere hayranım he.. benim canım istemez.. ama şimdi bayılacağım he bu arada + rep almışım , kim ola
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Olmaz mı gün.dem çok güzel olur hem de, hazırlıyorum bak iki kişilik sonra gelmeyip de zay etme güzelim yumurtları, duyarsa tavuklar kırılır vallaha. O repi ben vermedim itiraf ediyorum.
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Olmaz mı gün.dem çok güzel olur hem de, hazırlıyorum bak iki kişilik sonra gelmeyip de zay etme güzelim yumurtları, duyarsa tavuklar kırılır vallaha. O repi ben vermedim itiraf ediyorum. teşekkür ederim fuzuli.. sen hazırla ben hemen masadayım
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl Işınlanacak mısın yoksa?Koordinatları veriyorum dikkat et yanlış girip de koordinatları ışınlanma başka yere. Koordinatlar:25-32 Kuzey paraleli,30-35 doğu meridyeni... Ben koptum yine yahu hemen resetliyorum kendimi...
Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 15 yıl :D iyisin iyi meraklanma sen ya sanırım çok acıkmışım been.. yemek yiyeyim bari
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.