Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Az Önce Dışarı Çıktım, Yağmur Yağıyordu. Bende Havayı Tüm Gücümle İçime Çektim , Ve Yepyeni Bir NEFES Aldım. Yaşam İçin, Hayırlı Olsun... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 öpücük.. Biraz Kişisel Olacak Ama , Merak Ettim Ben ; KİM den... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Biraz Kişisel Olacak Ama , Merak Ettim Ben ; KİM den... sevdiğim birinden.. en son ne aldım.. hayal kırıklığı.. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 evlenme teklifi kimden Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 bi sürü şey aldım off. faturayı kime göndereyim 2 gömlek, t-shirt, mont, yelek, bluz.. bi akşam için fazla oldu bee.. ve bunlar haftasonu için he ,işe giderken giyemeyeceksen neden alırsın ki dimi Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 almadım verdim ..fatura ödeme tarihi .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.