Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl ben gitmiştim bir kez ve çok sevmiştim..ve fakat bi kere bile ölüdeniz tarafına geçmemişim bakarmısın ....... artık sen benim yerime gidersin
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2007 18 yıl marketten tavuk aldım bakalım becerebılecekmıyım ocagın altını yakmayı sonucları en kısa zamanda yazarım
Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl bırayla cıps aldım bu marmara bırayı cok tuttum 1 lıtrelık sısede satıyolar tam 3 bardak cıkıyo
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2007 18 yıl bırayla cıps aldım bu marmara bırayı cok tuttum 1 lıtrelık sısede satıyolar tam 3 bardak cıkıyo ne kadar seviniyo bende çanta aldım kocacığıma
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2007 18 yıl hatırlamıyorum ama galiba üzeri boncukla işlenmiş çok güzel bi klasik ayakkabı aldım
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl öğlen kendime tek kişilik bi piknik ortamı yaptım bide gösleme aldım, yanına da çay kıss yirmisin sende salatalık, peynir ve göslemeden var daha
Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 18 yıl ben bısı almadım cocugu gonderdım saten sen çıkma sakın sokağa alkolünde etkisiyle güneş çarpar walla Saol kankim Yarın yersin kıss yarına kadar kötü olur onlar , çöpe gideceğine yiyiver işte
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.