Zıplanacak içerik

Voleybol Paris Olimpiyatları Maçları / Maç Programı - Filenin Sultanları

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Hande Baladın Toplara vurmuyor. Plase yapıyor. Kötü çok kötü...

• Cevaplar 100
  • Görüntü 3,9b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderilen Görseller

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Karakurt en çok ihtiyacımız olduğu anda gene yok oldu.... Nedir senin derdin kızım???????

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Ve Elif Şahin yaptı yapacağını ve maçı aldı. Ne plaseydi be....

Çini 3-2 yendik ve yarı finale adımızı yazdırdık.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Olimpiyatlar için Paris'e gitti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın çeyrek final maçını izledi ve büyük destek verdiler.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin
Tarih 04.08.2024 at 19:14 , Admin dedi:

İtalya bize ters geliyor... Yarı finalde karşılaşacağımız için mutlu olduğumu söylemem.

Çeyrek finalde Çinin rakibimiz olmasına çok sevindim. Honk Kong'da eksiklerimize rağmen bizi çok zor bir maçta 3-2 yenmişlerdi. Unutmayın maçın sonunda Ebrar'ın kaçırdığı servis'le başlayan çok kötü bir 3 sayı verdik ve öyle aldılar.

Ben çeyrek finalde Çin'i kolayca geçeceğimizi sanıyorum. Ama yarı finalde İtalya'yı istemiyorum dilerim Sırbistan İtalya'yı devirir ve yarı finalde rakibimiz olur. 

Yukarda maçtan önce ne demiştik. Aynen....

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Brezilya Dominik Cumhuriyetini kolayca geçti 3-0

aynı şekilde 

ABD Polonya'yı 3-0 yendi ve yarı finale kaldı

Yarı finalin adı ise Brezilya - ABD oldu

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Filenin Sultanlarında Eda Erdem'den sonra bir ilk: Melissa Vargas, Paris 2024'te tarihe geçti!

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin'i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas tarihi bir performans ortaya koydu.

Oyuncumuz Melissa Vargas tarihi galibiyetin mimarı oldu.

42 sayı atarak Çin maçına damga vuran Melissa Vargas, Türkiye adına olimpiyat tarihine de geçti. Vargas, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tarihinde Eda Erdem'den sonra 100 sayı barajını geçen ilk voleybolcu oldu.

Oyunlarda ilk madalyasını kazanmayı hedefleyen ay-yıldızlılar, yarı finalde İtalya-Sırbistan eşleşmesinin galibiyle 8 Ağustos Perşembe günü mücadele edecek.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ'dan sitem: 'Her şeyi bilenler biraz sabretsin'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Takım'ın Çin'i 3-2 yenerek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükseldiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Filenin Sultanları'nın tarihi zaferi sonrasında özel açıklamalarda bulundu.

"Söyleyecek çok şey var ama yarı finali bir oynayalım, sonra konuşalım. Her şeyi bilenler lütfen biraz sabretsinler. Bu takımın yarı final ve finalini beklesinler. Biz bu hakaret ve küfürleri hak etmedik!"

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

İtalyan Antrenör Daniele Santarelli: Bu bizim için büyük bir rüya

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Çin maçının ardından yaptığı açıklamada "Buraya madalya almak için geldik ve bu bizim için büyük bir rüya. Bu yolda çok daha iyi oynamak istiyoruz" dedi.

Santarelli, müsabakanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yarı finale yükselen takımıyla gurur duyduğunu ifade eden Santarelli, "Bugün dünyanın en iyi takımlarından Çin'e karşı oynadık. Çok iyi smaçörleri ve her duruma karşı farklı çözüm stratejileri var. Bugün kendi seviyemizi daha yukarı çıkarmaya çalıştık. Oyuncularım kalbiyle oynadı." diye konuştu.

Alıntı

Buraya madalya almak için geldik ve bu bizim için büyük bir rüya. Bu yolda çok daha iyi oynamak istiyoruz. Yarı finalde Sırbistan ya da İtalya ile karşılaşacağız. İki takımın da inanılmaz oyuncuları var. İyi oynamamız gerekecek ve kolay olmayacak. Türkiye'ye madalyayla dönmek istiyorum. Herkesle beraber bunu kutlamak istiyorum. Bu gerçekten benim için hayal. Umuyorum ki bizi destekleyen herkes, sonuna kadar desteklemeye devam eder. Bu oyuncularla gerçekten gurur duyabilirsiniz. Türkiye'deki herkes voleybolu çok iyi takip ediyor. Bu ülke için çok özel bir şey yapmak istiyorum. Bizi desteklediklerini hissedebiliyorum. Aslında bu spor ama Türkiye'de bunun spordan fazlası olduğunu biliyorum.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Drum Roll Please ve Yarı finaldeki rakibimiz İtalya....

Az önce biten maçta İtalya Sırbistan'ı 3-0 yendi ve ilk defa olimpiyatlarda yarı finale yükseldi.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Ebrar Karakurt kendisine yapılan adi sosyal medya saldırısını kendi yöntemleriyle çok güzel savuşturdu.

Görünüşe göre şimdi de takım üstüne oynuyorlar. Baktılar kadınların yükselişini durduramıyorlar şimdi de onları ayrıştırmaya çalışıyorlar.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Yarı Final Maçları

8 Ağustos 2024

Saat 17:00

Brezilya - ABD

Saat: 21:00

Türkiye - İtalya

Üçüncülük Dördüncülük Maçı 10 Ağustos

Altın Madalya maçı ise 11 Ağustos'ta oynanacak

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

İtalya'yla işimiz çok zor çok... 

En önemlisi takım piskolojik olarak hazır olmalı. Meliha Diken harikalar yarattı bugünkü maçta önemli olan ondan en üst düzeyde yararlanmak.... 

• Admin bu başlık sabitledi
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Bir başka konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. 

SAKATLIKLAR

Neden bu kadar sakatlık oluyor. Bir spor bilimci olarak hemen teknik yönetim ve hazırlıklara dikkat çekmek istiyorum.

Sakatlıklar genellikle (genellikle diyorum dikkat edin) yanlış antrenmanlardan veya sporcunun kısa yolları tercih etmesinden kaynaklanır. Bunun yanında şansız sakatlıklarda vardır ama bunların yüzdesi oldukça düşüktür. 

Öncelikle antrenmanları sakatlıkları en az düzeye indirecek şekilde programlamak gerekiyor. 

Maçlardan önce özellikle uzun bir hazırlık dönemi geçirmek ve bu hazırlık döneminden bütün oyuncuların izlenecek yolu tam olarak izlemelerini sağlamak gerekiyor. 

Şimdi VNL ve Olimpiyatlarda bütün maçları izledim. Bütün maçları sadece bizimkileri değil bütün takımların maçlarını izledim. 

Hiç kimsede eksik yok ve olmadı. Benim izlediğim bütün takımlarda her zamanki takım sahadaydı bizde Zehra, Hande, İlkin, Eda, Cansu yani anlayacağınız bütün takımı sakatladık ayrıca neredeyse Vargas'ıda sakatlıyorduk.

Her neyse dikkat edilmesi gereken bir tarafta bu....

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Çekişmeli geçen yarı final maçında ABD Brezllya'yı 3-2 yendi ve finale adını yazdırdı 

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Amerika dünyanın 1 numaralı takımı eliyorsa bizde İtalya yı elemeliyiz...

Haydi Kızlar 

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Hande Baladin vuracağı topları korkusundan plase yapıyor sonucunda karşı takım sayı alıyor 

Ebrar hala oynamakta zorlanıyor 

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Evet 3-0 kaybettik ve finale kalamadık. Sağlık olsun... 

Hadi kızlar sizlerden üçüncülük bekliyoruz 

Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Siz Brezilya dan kat kat üstünsünüz 

Brezilya ya 3-1 yenildik

Karakurt ve Vargas çok kötü oynadılar. 

• 3 hafta sonra...
  • 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
  • Admin

Türkiye voleybolu büyük bir üzüntüden kaçınmak için EPİK iki setlik geri dönüşe imza attı | Paris Olimpiyatları | NBC Sports

https://youtu.be/jyFOk7anuCU

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.