Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Hande Baladın Toplara vurmuyor. Plase yapıyor. Kötü çok kötü...
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Karakurt en çok ihtiyacımız olduğu anda gene yok oldu.... Nedir senin derdin kızım???????
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Meliha Diken niye bu takımda diyenlere kapak olsun.... 🤩
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Baladın hadi kızım vuracaksan vur. Vurur gibi yapma.....
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Ve Elif Şahin yaptı yapacağını ve maçı aldı. Ne plaseydi be.... Çini 3-2 yendik ve yarı finale adımızı yazdırdık.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Belediye Başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş Olimpiyatlar için Paris'e gitti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş 2024 Paris Yaz Olimpiyatları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın çeyrek final maçını izledi ve büyük destek verdiler.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Tarih 04.08.2024 at 19:14 , Admin dedi: İtalya bize ters geliyor... Yarı finalde karşılaşacağımız için mutlu olduğumu söylemem. Çeyrek finalde Çinin rakibimiz olmasına çok sevindim. Honk Kong'da eksiklerimize rağmen bizi çok zor bir maçta 3-2 yenmişlerdi. Unutmayın maçın sonunda Ebrar'ın kaçırdığı servis'le başlayan çok kötü bir 3 sayı verdik ve öyle aldılar. Ben çeyrek finalde Çin'i kolayca geçeceğimizi sanıyorum. Ama yarı finalde İtalya'yı istemiyorum dilerim Sırbistan İtalya'yı devirir ve yarı finalde rakibimiz olur. Yukarda maçtan önce ne demiştik. Aynen....
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Brezilya Dominik Cumhuriyetini kolayca geçti 3-0 aynı şekilde ABD Polonya'yı 3-0 yendi ve yarı finale kaldı Yarı finalin adı ise Brezilya - ABD oldu
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Filenin Sultanlarında Eda Erdem'den sonra bir ilk: Melissa Vargas, Paris 2024'te tarihe geçti! Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin'i 3-2 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Filenin Sultanları'nda Melissa Vargas tarihi bir performans ortaya koydu. Oyuncumuz Melissa Vargas tarihi galibiyetin mimarı oldu. 42 sayı atarak Çin maçına damga vuran Melissa Vargas, Türkiye adına olimpiyat tarihine de geçti. Vargas, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tarihinde Eda Erdem'den sonra 100 sayı barajını geçen ilk voleybolcu oldu. Oyunlarda ilk madalyasını kazanmayı hedefleyen ay-yıldızlılar, yarı finalde İtalya-Sırbistan eşleşmesinin galibiyle 8 Ağustos Perşembe günü mücadele edecek.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ'dan sitem: 'Her şeyi bilenler biraz sabretsin' Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Takım'ın Çin'i 3-2 yenerek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yarı finale yükseldiği maçın ardından açıklamalarda bulundu. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Filenin Sultanları'nın tarihi zaferi sonrasında özel açıklamalarda bulundu. "Söyleyecek çok şey var ama yarı finali bir oynayalım, sonra konuşalım. Her şeyi bilenler lütfen biraz sabretsinler. Bu takımın yarı final ve finalini beklesinler. Biz bu hakaret ve küfürleri hak etmedik!"
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin İtalyan Antrenör Daniele Santarelli: Bu bizim için büyük bir rüya Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Çin maçının ardından yaptığı açıklamada "Buraya madalya almak için geldik ve bu bizim için büyük bir rüya. Bu yolda çok daha iyi oynamak istiyoruz" dedi. Santarelli, müsabakanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Yarı finale yükselen takımıyla gurur duyduğunu ifade eden Santarelli, "Bugün dünyanın en iyi takımlarından Çin'e karşı oynadık. Çok iyi smaçörleri ve her duruma karşı farklı çözüm stratejileri var. Bugün kendi seviyemizi daha yukarı çıkarmaya çalıştık. Oyuncularım kalbiyle oynadı." diye konuştu. Alıntı Buraya madalya almak için geldik ve bu bizim için büyük bir rüya. Bu yolda çok daha iyi oynamak istiyoruz. Yarı finalde Sırbistan ya da İtalya ile karşılaşacağız. İki takımın da inanılmaz oyuncuları var. İyi oynamamız gerekecek ve kolay olmayacak. Türkiye'ye madalyayla dönmek istiyorum. Herkesle beraber bunu kutlamak istiyorum. Bu gerçekten benim için hayal. Umuyorum ki bizi destekleyen herkes, sonuna kadar desteklemeye devam eder. Bu oyuncularla gerçekten gurur duyabilirsiniz. Türkiye'deki herkes voleybolu çok iyi takip ediyor. Bu ülke için çok özel bir şey yapmak istiyorum. Bizi desteklediklerini hissedebiliyorum. Aslında bu spor ama Türkiye'de bunun spordan fazlası olduğunu biliyorum.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Drum Roll Please ve Yarı finaldeki rakibimiz İtalya.... Az önce biten maçta İtalya Sırbistan'ı 3-0 yendi ve ilk defa olimpiyatlarda yarı finale yükseldi.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Ebrar Karakurt kendisine yapılan adi sosyal medya saldırısını kendi yöntemleriyle çok güzel savuşturdu. Görünüşe göre şimdi de takım üstüne oynuyorlar. Baktılar kadınların yükselişini durduramıyorlar şimdi de onları ayrıştırmaya çalışıyorlar.
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin Yarı Final Maçları 8 Ağustos 2024 Saat 17:00 Brezilya - ABD Saat: 21:00 Türkiye - İtalya Üçüncülük Dördüncülük Maçı 10 Ağustos Altın Madalya maçı ise 11 Ağustos'ta oynanacak
Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2024 Ağu 6 Yazar Admin İtalya'yla işimiz çok zor çok... En önemlisi takım piskolojik olarak hazır olmalı. Meliha Diken harikalar yarattı bugünkü maçta önemli olan ondan en üst düzeyde yararlanmak....
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2024 Ağu 7 Yazar Admin Bir başka konuya dikkatinizi çekmek istiyorum. SAKATLIKLAR Neden bu kadar sakatlık oluyor. Bir spor bilimci olarak hemen teknik yönetim ve hazırlıklara dikkat çekmek istiyorum. Sakatlıklar genellikle (genellikle diyorum dikkat edin) yanlış antrenmanlardan veya sporcunun kısa yolları tercih etmesinden kaynaklanır. Bunun yanında şansız sakatlıklarda vardır ama bunların yüzdesi oldukça düşüktür. Öncelikle antrenmanları sakatlıkları en az düzeye indirecek şekilde programlamak gerekiyor. Maçlardan önce özellikle uzun bir hazırlık dönemi geçirmek ve bu hazırlık döneminden bütün oyuncuların izlenecek yolu tam olarak izlemelerini sağlamak gerekiyor. Şimdi VNL ve Olimpiyatlarda bütün maçları izledim. Bütün maçları sadece bizimkileri değil bütün takımların maçlarını izledim. Hiç kimsede eksik yok ve olmadı. Benim izlediğim bütün takımlarda her zamanki takım sahadaydı bizde Zehra, Hande, İlkin, Eda, Cansu yani anlayacağınız bütün takımı sakatladık ayrıca neredeyse Vargas'ıda sakatlıyorduk. Her neyse dikkat edilmesi gereken bir tarafta bu....
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2024 Ağu 8 Yazar Admin Çekişmeli geçen yarı final maçında ABD Brezllya'yı 3-2 yendi ve finale adını yazdırdı
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2024 Ağu 8 Yazar Admin Haydi Türkiye altın madalya hiç bu kadar yakın olmamıştı...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2024 Ağu 8 Yazar Admin Amerika dünyanın 1 numaralı takımı eliyorsa bizde İtalya yı elemeliyiz... Haydi Kızlar
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2024 Ağu 8 Yazar Admin Hande Baladin vuracağı topları korkusundan plase yapıyor sonucunda karşı takım sayı alıyor Ebrar hala oynamakta zorlanıyor
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2024 Ağu 8 Yazar Admin Evet 3-0 kaybettik ve finale kalamadık. Sağlık olsun... Hadi kızlar sizlerden üçüncülük bekliyoruz
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2024 Ağu 8 Yazar Admin Siz Brezilya dan kat kat üstünsünüz Brezilya ya 3-1 yenildik Karakurt ve Vargas çok kötü oynadılar.
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2024 Ağu 25 Yazar Admin Ve beklenen oldu İtalya ABD'yi 3-0 yenerek Olimpiyat şampiyonu oldu
Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2024 Ara 29 Yazar Admin Türkiye voleybolu büyük bir üzüntüden kaçınmak için EPİK iki setlik geri dönüşe imza attı | Paris Olimpiyatları | NBC Sports https://youtu.be/jyFOk7anuCU
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Hemen ileti gönderebilir ve devamında kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.