Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Acronis True Image 10 Home Sizde artık Format atmaktan sıkıldıysanız bu programı mutlaka kullanmalısınız. Acronis True Image ile sisteminizdeki diskleri yedekleyebilir, yedeklemelerinizi geri alabilir ve tam disk kopyalaması yapabilirsiniz. Acronis True Image sezgisel bir arayüze sahiptir. Barındırdığı sihirbazları sayesinde kolay bir kullanıma sahip olan Acronis True Image’ın özellikleri;Çevrimiçi disk yedekleme oluşturabilme Yedekleme kayıtlarına bakma Otomatik yedekleme planlama Disk yedeği doğrulama aracı Disk sürücüsü kopyalama ve yükseltme Çoğalan disk yedeklemeleri oluşturma Kişisel dosya ve klasörler ya da sistem girişlerini geri alma Güvenlik bölgesi(Diskinde yedeklenen dosyaları saklayamayacak kullanıcılar için) Başlangıç kurtarma yöneticisi Tüm boyutlardaki sabit diskler için destek Geri almadan sonra sistem dosyalarını denetleme Şifre koruması Kullanıcı tanımlı sıkıştırma düzeyleri Tüm düzeylerdeki IDE ve SCSI RAID denetim desteği Bilgisayarı Boot CD Si üzerinden başlatabilme . Alıntı
Φ merwish_merve Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 14 Kasım , 2007 Acronis True Image i hic kullanmadim; ama onun da iyi bir program old. biliyorum. Kendim Norton Ghost 12.0 kullaniyorum su anda (Vista uyumlulugu) Merak ettim, acaba su anda Acronis in de Vista uyumlusu var mi? Tesekkurler.. Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2007 şuan yok sanırım olunca veririm Alıntı
Φ merwish_merve Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2007 Tesekkurler; ama ben arkadaslara 2 yedekleme programini da kullanmalarini oneriyorum. Ikisi de cok kullanisli, hangisini severseniz onu tercih edin Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2007 sende baya bilgilisin bu konularda sanırım ne işle meşgülsünüz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.