Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Seviyorum.Demekten.Bıkmayanlar.Hergün.Birine.Sevgisini.Göstermek.İsteyenler. Buyrun.Neden.Duruyorsunuz Sizleri.Seviyorum.Natali.ve.Erencim.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Canım ya Bende seni seviorum Larsicim, Erencim, TauruscugumMutiscigim , Aysumcugum.. -cıgım da - cigim de - cugum Liste kabarık aslında.. Şimdilik bu olsun Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 çok.sevecen.bi.kız.bu.yaaa:D Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Canım ya Bende seni seviorum Larsicim, Erencim, TauruscugumMutiscigim , Aysumcugum.. -cıgım da - cigim de - cugum Liste kabarık aslında.. Şimdilik bu olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Aman da amaan Sevmem mi ben seni hiiç Sen benim ilk göz ağrımsın ( ) Sedoş derim başka bişi demem ben bilmion mu sanki Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 pınar.sosis.reklamı.gibi.olmuş Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 hiç bıkmadan seviyorum seni ........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.