Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşlar bunu başka bir siteden gördüm henüz bende çözmedim ama çok zor olduğunu iddia ediyorlar.türkiye de bi kaç kişinin çözdüğünü söylüyorlar.işte soru:

24-24=24

kolay gelsin

Gönderi tarihi:

Bir mantık yürüttüm ama doğru mudur bilmem:

24-2^4(16)=2x4(8)

Gönderi tarihi:

24-2^4(16)=2x4(8)

bence gayet güzel mantık, cevap bu olmasa bile ben seni tebrik etmek isterim Tauruscum, daha iyisi olmazdı :clover:

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim Gloria'cım..:clover: Doğru mu bilmiyorum ama..:huh:

Gönderi tarihi:
Teşekkür ederim Gloria'cım..:clover: Doğru mu bilmiyorum ama..:huh:

ben de bilmiyorum ki doğru mu yanlış mı diye? yukarıda da yazdım ya zaten... ama ben senin kurdugun mantıgı begendim, o nedenle tebrik etmek istedim :clover:

Gönderi tarihi:
ben de bilmiyorum ki doğru mu yanlış mı diye? yukarıda da yazdım ya zaten... ama ben senin kurdugun mantıgı begendim, o nedenle tebrik etmek istedim :clover:

Ben de senin açacağın mantıyı beğenirim,tabi yaparsan..:D

Gönderi tarihi:
Ben de senin açacağın mantıyı beğenirim,tabi yaparsan..

MANTIIIIIIIIIIII :unsure::blink::wacko::huh::blush::rolleyes:;):D ANNEMMMMMMMM :P:flowers:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

arkadaşlar cevabın doğruluğunu soruyu soran arkadaşa sorar size de haber veririm

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

24-2^4(16)=2x4(8)

eğer 2 ile 4 arasına operator koymak serbestse:

(2+4)-(2x4)=(2-4)

(6-8=-2)

böyle iddialı bir sorunun biraz açılması gerekiyor bence!

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.