Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Aşağıdaki resim teleskop ile NASA tarafindan çekilmis "3000 yilda bir"görüntülebilinmekte ve mucize getirdigi kabul edilmekte. Gerçekmi, fotoşhopmu bilmiyorum ama ilginç bir resim hemde çok güzel... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Bunlarda uydulardan uzay çekimleri renkler muhteşem... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 çok etkileyici ve insanı çok düşüncelere sevkediyor böyle bir güzelliğin mimarı nasıl güzeldir Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 çok etkileyici ve insanı çok düşüncelere sevkediyor böyle bir güzelliğin mimarı nasıl güzeldir Bencede öyle sevgili Sedelina Doğanın içerisinde ve kainatta kendi doğallığı ile var olan herşey güzel. İnsan eliyle çirkinleşiyor bazı şeyler. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Bencede öyle sevgili Sedelina Doğanın içerisinde ve kainatta kendi doğallığı ile var olan herşey güzel. İnsan eliyle çirkinleşiyor bazı şeyler. Sonunda da kendi evimizi başımıza yıkacağız,şimdi evimiz başımza yıkılmak üzere değil mi.Tüm güzelliği sadece biz bozuyoruz Alıntı
Φ KesKiNkAleM Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2007 Sonunda da kendi evimizi başımıza yıkacağız,şimdi evimiz başımza yıkılmak üzere değil mi.Tüm güzelliği sadece biz bozuyoruz Haklısın güzel arkadaşım Doğanın kendi doğallığında insana huzur veren bir dinginlik var. Doğada gürültü yok, doğada kendiliğinden kirlenme yok, kainatta sukünet ve huzur var insan müdahale ettiği her yere gürültü, kirlilik ve huzursuzluk götürüyor. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 En büyük ve olanaksız hayalim Nasa'da çalışmaktı... Keşke imkan olsaydı... Bir kez uzay yolculuğu yapabilseydim bu güzellikleri çıplak gözle görebilseydim... Tek kıskandığım insanlar astronotlar... O kadar şanslılarki, kaç milyarda bir insana rastlayan imkana sahipler... Milyarlarca insan içinde bir kaç kişi bu güzellikleri yerinde gözlemliyor... Evet insanlığın müdahale ettiği heryer kirleniyor... Allah'a şükür uzayı kireletecek kadar güçlü değiliz... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Uzayın sonunu hep merak etmişimdir,insanlık acaba onu da keşfedebilecek mi Alıntı
Φ FAUST Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Musadenle bende ekleyeceğim Sardunyam.. fakat buyutemedım resmi Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Konik Nebula Güneş patlama Jüpiter ve aurası ida (göktaşı) galaksi Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 arkadaşlar ben çokkorktum Alıntı
Φ nazifyetim Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2007 tek bir kelime. Garip Alıntı
Φ kıng_wolf Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 güzel resimler "YARADILANI SEVDIM YARATANDAN ÖTÜRÜ" Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.