Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 MERHABALAR.... Beni tanıyan ..tanımayan herkese hosbuldum.... ErdalAktaş olarak tekrar giriş yapamiyorum... Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 tekrar aramiz da görmek bir okadar daha güzel hosgeldiniz tekrar ErdalAktas saygilar Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 tekrar aramiz da görmek bir okadar daha güzel hosgeldiniz tekrar ErdalAktas saygilar cok tesekkür ederim... birce.. sizi görmekte bir o kadar güzel... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 MERHABALAR.... Beni tanıyan ..tanımayan herkese hosbuldum.. .. ErdalAktaş olarak tekrar giriş yapamiyorum... tekrar hoşgeldın şiir dostumuz Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 tekrar hoşgeldın şiir dostumuz siir dostu....hosbuldum... sedelina ne güzel sizi görmek... tesekkür ederim..güzel karşılamaniz icin.. Alıntı
Misafir FISILTI Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 MERHABALAR.... Beni tanıyan ..tanımayan herkese hosbuldum.... Merhaba ErdalAktas Hos geldin ErdalAktaş olarak tekrar giriş yapamiyorum... Forum yoneticilerinden birisine Ozel Mesaj atarsan yada yardim bolumene topic acip sorununu yazarsan mutlaka yardimci olurlar Saygilar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 hg erdal abı buzlu rakı daha guzeldı be abı Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Hoşgeldin abi... Merhaba...ERBAY.. sevgiler. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 hg erdal abı buzlu rakı daha guzeldı be abı jön tesekkür edrim... ne güzel hatırlattın bana.buzlurakı yı.. hatırlanmakta ne güzel.. sevgiyle Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Merhaba ErdalAktas Hos geldin Forum yoneticilerinden birisine Ozel Mesaj atarsan yada yardim bolumene topic acip sorununu yazarsan mutlaka yardimci olurlar Saygilar hoşbuldum..FISILTI..MERHABA sana yardımın icin tesekkür ederim. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2007 Hangi zorlugu yenmemis insanoglu. Hele tasiyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdigim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akip gidecegiz hayata... Duvarlar yikilacak, açilacak bütün kapilar bilesin. Benim yüregim sensin simdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çogaliyorsun içimde. yanında bide Buzlurakı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.