Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Artık seni aramızda çok göremesekte olduğun yerde mutlu ol canım ablacım doğum günün kutlu olsun yeni yıl dilerim umut ve mutluluk dolu geçsin.bak ne şans ki doğum günü başlığını açmak bana kısmet oldu tatil ya minecimden önce davrandım nice mutlu yıllara ablacım seni seviyorum ve aramızda görmeyi çok isterim, dilerim yine gelebilir ve bizimle beraber olabilirsin...görüşene dek hoşçakal Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Melek yüzlü ablacım Doğum günün kutlu olsun.... ALLAH sevdiklerinle beraber mutlu bir hayat sürmeni nasip etsin... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Angelflower...Melek ablam...Foruma geldiğim ilk günden bu yana sevgini ve samimiyetini hiç esirgemedin..Bir çok ortak yanlarımız vardı..Acılarımız,mutluluklarımız..Bizi bir araya getiren bir çok şey..Ama en önemlisi aramızda sevgi ve saygı...Uzun zamandır seni aramızda göremiyoruz...Umarım herşey yolundadır... Doğum günün kutlu olsun..Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara ablacım...İyi ki doğdun... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Angel Ablam, uzun zaman oldu buralara uğramayalı ama seni unuttuğumuzu sanma doğum günün kutlu olsun ablacım ARKADAŞLAR YILDIZLAR GİBİDİR, ONLARI HER ZAMAN GÖREMEZSİN AMA SENİN İÇİN HER DAİM VAROLDUKLARINI VE SENİ DÜŞÜNDÜKLERİNİ BİLİRSİN. BENİ GÖREMEZSEN DE BİL Kİ YANINDAYIM! DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... İYİ Kİ VARSIN VARSIN.. BİRLİKTE DAHA NİCE YAŞLARA... Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 doğum günün kutlu olsun öğretmenim saygılar sevgiler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 doğum gününüz kutlu olsun arkadaşım, mutlu yaş almalar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.