Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2024 Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2024 Fenerbahçe Bugün Oynanan Maçta 10 Kişiyle Hakemi / Federasyonu ve Galatasaray'ı 1-0 Yendi Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2024 Dusan Tadiç ve Ferdi Kadıoğlu'nun röportajları Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Galatasaray TV'de gol anı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Alıntı Mert Hakan Yandaş: Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış Fenerbahçe Kaptanı Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi sonrası yaptığı açıklamada "Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış. Demek ki doğru yoldayım" ifadelerini kullandı. Alıntı: Sözcü Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Fenerbahçe'den Tiyatro Oyuncusu Lucas Torreira paylaşımı: 'Mükemmmel bir atlayış' Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Dursun Özbek'in Basın açıklamasında konuştuğu sırada Fenerbahçe'den paylaşım Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 Erman Toroğlu: "Galatasaray’dan Torreira'yı İzliyorum, Yere Yatıp 4 Takla Atıyor, Artistlik Yapıyor" Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2024 Fenerbahçe'den maçın hikayesi Alıntı
Φ media Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2024 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2024 Fenerbahçe sanki tarih yazdı bu sene. Alıntı
Φ media Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2024 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2024 Fedarasyon tam bir Galatasaraylı gibi davranıyor. Maçtaki kırmızı karttan sonra ve Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı.... Kutluyoruz Federasyonu ve Galatsaray'a bir defa daha kurulmuş şampiyonluğunda başarılar diliyoruz. Saygılar Alıntı
Φ media Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2024 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2024 Şampiyonluk mesajları yayınlıyorlarmış. Hadi ordan biz şampiyonun kim olduğunu gösterdik... O kadar.... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2024 Konyaspor Taraftarlarını Galatasaray Maçına çağırıyor Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2024 Yazar Admin Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2024 Fenerbahçe'li Mert Hakan Yandaş'tan flaş paylaşım: 'Çamurlu sahalardan geçtik ama...' Alıntı
Φ media Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları tamamen Fenerbahçe üzerineydi. İnanılmaz şeyler oldu adamların beynine kazınmış nasıl şampiyon oldukları. Haketmediklerinin farkındalar. Bu nedenle kutlamada herşey Fenerbahçe üzerine oldu. Hepsinin bilinç altında Fenerbahçe'nin onları nasıl alt ettiği çok belirgin bir şekilde görülüyordu. Bence.... Alıntı
Φ media Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 İşte böyle bir şey arkadaş - iliklerine kadar yaşayacaklar - Küfürlere kaldılar başka çıkarları yok Alıntı
Φ media Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 Alexander Djiku'dan Fenerbahçe paylaşımı: 'Seni seviyorum Fenerbahçe' sosyal medya paylaşımı Alıntı
Φ media Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2024 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2024 Alıntı Okan Buruk'tan Fenerbahçe sözleri: '2 sene sonra Galatasaray'ı yenme sevincini...' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe hakkında da konuşan Buruk, "Haksızlık dedikleri 3 Beşiktaş şampiyonluğu var. 1 Başakşehir şampiyonluğu var. Hepsine haksız diyorlar aslında" dedi. Alıntı: Cumhuriyet Fenerbahçe yenilgisi adamda (Okan Buruk) travmaya yol açmış gibi görünüyor.... Fenerbahçe'nin yerinde olsam maçı onlara hediye ederdim Okan Buruk'u kurtarmak için. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.