Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Fenerbahçe Bugün Oynanan Maçta 10 Kişiyle Hakemi / Federasyonu ve Galatasaray'ı 1-0 Yendi

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe Bugün Oynanan Maçta 10 Kişiyle Hakemi / Federasyonu ve Galatasaray'ı 1-0 Yendi

• Admin başlığı şöyle değiştirdi Fenerbahçe Bugün Oynanan Maçta 10 Kişiyle Hakemi / Federasyonu ve Galatasaray'ı 1-0 Yendi
  • Admin
Gönderi tarihi:
Alıntı

Mert Hakan Yandaş: Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış

Fenerbahçe Kaptanı Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi sonrası yaptığı açıklamada "Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış. Demek ki doğru yoldayım" ifadelerini kullandı.

Alıntı: Sözcü

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe'den Tiyatro Oyuncusu Lucas Torreira paylaşımı: 'Mükemmmel bir atlayış'

• Admin
Gönderi tarihi:

Dursun Özbek'in Basın açıklamasında konuştuğu sırada Fenerbahçe'den paylaşım

• Admin
Gönderi tarihi:

Erman Toroğlu: "Galatasaray’dan Torreira'yı İzliyorum, Yere Yatıp 4 Takla Atıyor, Artistlik Yapıyor"

Gönderi tarihi:

Fedarasyon tam bir Galatasaraylı gibi davranıyor. Maçtaki kırmızı karttan sonra ve Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı....

Kutluyoruz Federasyonu ve Galatsaray'a bir defa daha kurulmuş şampiyonluğunda başarılar diliyoruz.

Saygılar

• Admin
Gönderi tarihi:

Konyaspor Taraftarlarını Galatasaray Maçına çağırıyor

• Admin
Gönderi tarihi:

Fenerbahçe'li Mert Hakan Yandaş'tan flaş paylaşım: 'Çamurlu sahalardan geçtik ama...'

Gönderi tarihi:

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları tamamen Fenerbahçe üzerineydi. 

İnanılmaz şeyler oldu adamların beynine kazınmış nasıl şampiyon oldukları. Haketmediklerinin farkındalar. Bu nedenle kutlamada herşey Fenerbahçe üzerine oldu.

Hepsinin bilinç altında Fenerbahçe'nin onları nasıl alt ettiği çok belirgin bir şekilde görülüyordu.

Bence.... 

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Alıntı

Okan Buruk'tan Fenerbahçe sözleri: '2 sene sonra Galatasaray'ı yenme sevincini...'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe hakkında da konuşan Buruk, "Haksızlık dedikleri 3 Beşiktaş şampiyonluğu var. 1 Başakşehir şampiyonluğu var. Hepsine haksız diyorlar aslında" dedi.

Alıntı: Cumhuriyet

Fenerbahçe yenilgisi adamda (Okan Buruk) travmaya yol açmış gibi görünüyor.... Fenerbahçe'nin yerinde olsam maçı onlara hediye ederdim Okan Buruk'u kurtarmak için.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.