Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2024 1 yıl Admin Fenerbahçe Bugün Oynanan Maçta 10 Kişiyle Hakemi / Federasyonu ve Galatasaray'ı 1-0 Yendi
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 1 yıl Yazar Admin Alıntı Mert Hakan Yandaş: Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış Fenerbahçe Kaptanı Mert Hakan Yandaş, Galatasaray derbisi sonrası yaptığı açıklamada "Terör örgütü üyesi Hakan Şükür bana sallamış. Demek ki doğru yoldayım" ifadelerini kullandı. Alıntı: Sözcü
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 1 yıl Yazar Admin Fenerbahçe'den Tiyatro Oyuncusu Lucas Torreira paylaşımı: 'Mükemmmel bir atlayış'
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 1 yıl Yazar Admin Dursun Özbek'in Basın açıklamasında konuştuğu sırada Fenerbahçe'den paylaşım
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2024 1 yıl Yazar Admin Erman Toroğlu: "Galatasaray’dan Torreira'yı İzliyorum, Yere Yatıp 4 Takla Atıyor, Artistlik Yapıyor"
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2024 1 yıl Fedarasyon tam bir Galatasaraylı gibi davranıyor. Maçtaki kırmızı karttan sonra ve Fenerbahçe'ye ceza yağdırdı.... Kutluyoruz Federasyonu ve Galatsaray'a bir defa daha kurulmuş şampiyonluğunda başarılar diliyoruz. Saygılar
Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2024 1 yıl Şampiyonluk mesajları yayınlıyorlarmış. Hadi ordan biz şampiyonun kim olduğunu gösterdik... O kadar....
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2024 1 yıl Yazar Admin Konyaspor Taraftarlarını Galatasaray Maçına çağırıyor
Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2024 1 yıl Yazar Admin Fenerbahçe'li Mert Hakan Yandaş'tan flaş paylaşım: 'Çamurlu sahalardan geçtik ama...'
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 1 yıl Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları tamamen Fenerbahçe üzerineydi. İnanılmaz şeyler oldu adamların beynine kazınmış nasıl şampiyon oldukları. Haketmediklerinin farkındalar. Bu nedenle kutlamada herşey Fenerbahçe üzerine oldu. Hepsinin bilinç altında Fenerbahçe'nin onları nasıl alt ettiği çok belirgin bir şekilde görülüyordu. Bence....
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 1 yıl İşte böyle bir şey arkadaş - iliklerine kadar yaşayacaklar - Küfürlere kaldılar başka çıkarları yok
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2024 1 yıl Alexander Djiku'dan Fenerbahçe paylaşımı: 'Seni seviyorum Fenerbahçe' sosyal medya paylaşımı
Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2024 1 yıl Alıntı Okan Buruk'tan Fenerbahçe sözleri: '2 sene sonra Galatasaray'ı yenme sevincini...' Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe hakkında da konuşan Buruk, "Haksızlık dedikleri 3 Beşiktaş şampiyonluğu var. 1 Başakşehir şampiyonluğu var. Hepsine haksız diyorlar aslında" dedi. Alıntı: Cumhuriyet Fenerbahçe yenilgisi adamda (Okan Buruk) travmaya yol açmış gibi görünüyor.... Fenerbahçe'nin yerinde olsam maçı onlara hediye ederdim Okan Buruk'u kurtarmak için.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.