Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 eminim fenerin 4-2 beşiktaşı yendiği maçtan bahsediyo... yani ...KARTAL... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 hani sen anlamıyodun bunlardan............ Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 daneel kızcak ama Kleo.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Niye,Beşiktaş'lımıymış.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 yok ben anlamiyorum,ne anlarım,bana çok yabancı muhabbetler bunlar..maçmışş,kanaryaymış,kartalmış..aslında..ben topici böyle boş şeylerle katlediyoruz daa ondan kızar mı ki diye.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 daneel kızcak ama Kleo.. tehdidler bizi yıldıramaz.. Niye,Beşiktaş'lımıymış.. hı...ne iş yani bilelim.... beşiktaşlımıymış....... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Madem arada doğru dürüst cevaplarda verelim bari.. Kırlangıç.. Alıntı
Φ daneel Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ipucunu yanlış anladınız. ipucu örn. flütte deliklere bastığımızda neler değişir? işte o şeylerdi. o şeylere göre sayıları bulun ve işte bir hayvan ismi........ tabi ilk sorduğumda bunu bilmeniz gerçekten çok zorduu. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 ipucunu yanlış anladınız. ipucu örn. flütte deliklere bastığımızda neler değişir? işte o şeylerdi. o şeylere göre sayıları bulun ve işte bir hayvan ismi........ tabi ilk sorduğumda bunu bilmeniz gerçekten çok zorduu. dosol lami yok yok refa fare, fareeee Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 dosol lami yok yok refa fare, fareeee İyi tamam,ben görmeden bilmişsin.. Ama detone söylemişsin.. Bak böyle söyliycen: FAA REEEE.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.