Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

KATIR :P:D

Gönderi tarihi:

eminim fenerin 4-2 beşiktaşı yendiği maçtan bahsediyo... yani ...KARTAL... :P:lol:

Gönderi tarihi:

hani sen anlamıyodun bunlardan............ :huh:;)

Gönderi tarihi:

Niye,Beşiktaş'lımıymış..:w00t::D

Gönderi tarihi:

yok ben anlamiyorum,ne anlarım,bana çok yabancı muhabbetler bunlar..maçmışş,kanaryaymış,kartalmış..aslında..ben topici böyle boş şeylerle katlediyoruz daa ondan kızar mı ki diye.. -_-:whistling::grin:

Gönderi tarihi:
daneel kızcak ama Kleo.. :closedeyes::whistling::grin:

tehdidler bizi yıldıramaz.. :P

Niye,Beşiktaş'lımıymış.. :w00t::D

hı...ne iş yani bilelim.... ;) beşiktaşlımıymış....... :wassat:

Gönderi tarihi:

Madem arada doğru dürüst cevaplarda verelim bari..;)

Kırlangıç..

Gönderi tarihi:

kelaynak :D

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ipucunu yanlış anladınız. ipucu örn. flütte deliklere bastığımızda neler değişir? işte o şeylerdi. o şeylere göre sayıları bulun ve işte bir hayvan ismi........ tabi ilk sorduğumda bunu bilmeniz gerçekten çok zorduu. :homestar:

Gönderi tarihi:
ipucunu yanlış anladınız. ipucu örn. flütte deliklere bastığımızda neler değişir? işte o şeylerdi. o şeylere göre sayıları bulun ve işte bir hayvan ismi........ tabi ilk sorduğumda bunu bilmeniz gerçekten çok zorduu. :homestar:

dosol :unsure: lami :stuart: yok yok refa :unsure: fare, fareeee

Gönderi tarihi:
dosol :unsure: lami :stuart: yok yok refa :unsure: fare, fareeee

İyi tamam,ben görmeden bilmişsin..<_< Ama detone söylemişsin..:w00t: Bak böyle söyliycen:

FAA REEEE..:D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.