Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

bilin bakalım 4 2 (42 değil he) hangi,62 (bu da 6 2 değil) hangi hayvandır? :sweatingbullets::):unsure:

Gönderi tarihi:
bilin bakalım 4 2 (42 değil he) hangi,62 (bu da 6 2 değil) hangi hayvandır? :sweatingbullets::):unsure:

Selam daneel,

42 i bilemem fakat 62 lerimi kaybetmisdim

Shatin getirmisdi bana onlari, kendisi uzun süredir yok 62 lerimi de topladi gitti

bak sana vermis anlasilan :)

geri verirmisin tavsanlarimi lütfen.. :clover:

saygilar

Gönderi tarihi:

4 2 = Hem 4 ayakla hem 2 ayakla yürüyen maymun ve ayı dan biri olabilir..62 tavşan olmalı sanırım..:)

Gönderi tarihi:
4 2 = Hem 4 ayakla hem 2 ayakla yürüyen maymun ve ayı dan biri olabilir..62 tavşan olmalı sanırım..:)

bence 4 ve 2 : insan (emeklemek, yürümek); 62 de tavşan :) burda katılıyorum bak sana :w00t:

Gönderi tarihi:
bence 4 ve 2 : insan (emeklemek, yürümek); 62 de tavşan :) burda katılıyorum bak sana :w00t:

Öncelikle ben hayvanlığı kabul etmeeemm..Bu biiiirr..<_<

Eğer cevap insansa soru yanlış,bir rakam eksik..4 2 3 olmalıydı..(Emekleme,yürüme,bastonla yürüme..:w00t::D ) bu da sekiiiiz..:w00t: (Yanlış mı saydım ne..:huh:)

Gönderi tarihi:
  • Yazar

62 tavşandı. 4 2 ye verdiğiniz cevaplarsa mantıklı ama istediğim cevap değil. :sweatingbullets: ben cevabını başka bişey düşünerek yazmıştım. :unsure::blushing: . bu yüzden ipucu veriyim. ama ipucunu direk söylersem çok kolay olucak. bu yüzden ipucunu direk söylemiycem. ipucu şu:müzik aletlerini çalmamız için gereken şey.

not:sizin söylediklerinizde doğru ama bu daha değişik...bu ipucu yeterince açık sanırım. hadi kolay gelsin......

Gönderi tarihi:
62 tavşandı. 4 2 ye verdiğiniz cevaplarsa mantıklı ama istediğim cevap değil. :sweatingbullets: ben cevabını başka bişey düşünerek yazmıştım. :unsure::blushing: . bu yüzden ipucu veriyim. ama ipucunu direk söylersem çok kolay olucak. bu yüzden ipucunu direk söylemiycem. ipucu şu:müzik aletlerini çalmamız için gereken şey.

not:sizin söylediklerinizde doğru ama bu daha değişik...bu ipucu yeterince açık sanırım. hadi kolay gelsin......

eşek mi :w00t: kedi kedi :stuart:

Gönderi tarihi:

Gloriaaa;Ben bildiiiiimmm..:D

Kırkayak..;):w00t:

Gönderi tarihi:

Yetenek ve kabiliyet gerekir..

Pena,mızrap,yay,baget ve tokmakla çalınır..

Müzik kulağı şarttır,nota bilgisi olsa iyi olur..

üflemeli,vurmalı,yaylı olarak ayrılabilir..

E şimdi hangisini ipucu alcaz yaw..:D

Gönderi tarihi:
Gloriaaa;Ben bildiiiiimmm..:D

Kırkayak..;):w00t:

hayıırrr ben bildim... yenetenek böcüğüüü... müzik aletlerini çalmak için gereken şiy, yitenek dimii ? sen daha iyi bilirsin, vazgectim sen civapla :w00t:

(heee dayanamamış süylemiş bile :w00t: ) bi de müzik kulaa var,kulak diyince de akla eşek gelir, ama 4 ve 2 diyince gelmeyebilirr... dimi :unsure:

baget tavuk da olurr

Gönderi tarihi:

tıssss.....(dil)...sesi geldi aklıma....dalayısıyle kobra çağrıştı..... :sweatingbullets:

şekil olarak ise ördek veya kuğu olabilir gibi geldi..... :blushing:

............ :crying::crying::crying::crying::sick: ..................keşke az daha bekleseymişim....

Gönderi tarihi:
Yetenek ve kabiliyet gerekir..

Pena,mızrap,yay,baget ve tokmakla çalınır..

Müzik kulağı şarttır,nota bilgisi olsa iyi olur..

üflemeli,vurmalı,yaylı olarak ayrılabilir..

E şimdi hangisini ipucu alcaz yaw..:D

akord da şarttır :stuart:

Gönderi tarihi:
tıssss.....(dil)...sesi geldi aklıma....dalayısıyle kobra çağrıştı..... :sweatingbullets:

şekil olarak ise ördek veya kuğu olabilir gibi geldi..... :blushing:

............ :crying::crying::crying::crying::sick: ..................keşke az daha bekleseymişim....

kuğu olabilir yawww ben genelde S harfinden yaparım kuğuyu ama :P

Gönderi tarihi:
kuğu olabilir yawww ben genelde S harfinden yaparım kuğuyu ama :P

:crying::P

Gönderi tarihi:

Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw..:w00t::D

Gloria;Eşşek demişsin ya,ayıpladım seni..Cıx cıx cıx..Eşek ''A'' ve ''İ'' seslerinden başka hangi sesi basmış ki (Onlarda detone..<_<) :D

Gönderi tarihi:
marduk :blushing:

aman hayırlısı 2012'de dünyayı yok edecek diyorlar....... :shocked:

Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw.. :w00t::D

evet ya nasıl unuttum ben onu...horoz artıkın kusura bakmasın :w00t:

Gönderi tarihi:
Müthiş bir tenor olan HOROZ u unutmuşsunuz yaw..:w00t::D

Gloria;Eşşek demişsin ya,ayıpladım seni..Cıx cıx cıx..Eşek ''A'' ve ''İ'' seslerinden başka hangi sesi basmış ki (Onlarda detone..<_<) :D

ya akustik olmayan sesiyle ördeğe nedemeli :w00t:

Gönderi tarihi:
ya akustik olmayan sesiyle ördeğe nedemeli :w00t:

Vak.. Desek..:w00t::D

Gönderi tarihi:
:w00t:
Gönderi tarihi:

kargayıda unutmayalım bu arada yıllarca masallarını dinledik ..... :w00t: detone ya....

daneel 'dende azar işitcez şimdi....... :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:
:w00t:

Leyla'cım;Kapat ağzını,baksana Bodrumlu ne demiş..Ağzına falan kaçar maazallah.. :sweatingbullets:

bulduuuuum!

sinek (dörtlü ve ikili) :laughing::w00t:

7'liyi almazlar mı acaba aralarına..Yok yok almazlar tabi..:closedeyes: Sonuçta pis 7'li.. :)

kargayıda unutmayalım bu arada yıllarca masallarını dinledik ..... detone ya....

daneel 'dende azar işitcez şimdi....... :sweatingbullets:

Ah garibiiimm..:( Korkuttu tabi kızı diğer topic'in sahibi..:)

Gönderi tarihi:

:pinch:

4 2 deyince bana 4 ayağı ve 2 kulağı olan bir hayvan olduğunu düşündürüyor.. :online2long::w00t::w00t:

Gönderi tarihi:

Bana da 4 kulağı 2 ayağı olan bişi çağrıştırdı bak şimdi..:w00t::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.