Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Zor gözükse de çok kolay yawww..:))))

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

G ile ilgili olan E dir

C ile ilgili olansa A

O halde B hangi harfle ilgilidir..:D

NOT:Mantığı açıklanmayan cevapları gözönüne almayacağım..;)

Gönderi tarihi:

Goethe, Edebiyatla,

Cabir bin Eflah,Astronomiyle (hatta Aritmetik de denilebilir),

Battani de veya Biruni :D Matematikle ilgili olabilir,astoronomiyle de ilgisi var ama olsun,biz bunu alalım şimdilik,işimize bu yarıyor :whistling:-_-

Bu mantıkla bunun gibi dünya kadar liste oluşur.. :lol: Güzel attım ama de mi? -_-:lol:

Gönderi tarihi:
Goethe, Edebiyatla,

Cabir bin Eflah,Astronomiyle (hatta Aritmetik de denilebilir),

Battani de veya Biruni :D Matematikle ilgili olabilir,astoronomiyle de ilgisi var ama olsun,biz bunu alalım şimdilik,işimize bu yarıyor

Bu mantıkla bunun gibi dünya kadar liste oluşur.. :lol: Güzel attım ama de mi?

Leyla'cım.. :P Maaşallah,maaşallah..;) Ne güzel mantık kurmuş,ne güzel cevap vermişsin.Ama ne yazık ki istediğim cevap bu değil..:(

Ama görülüyor ki baya bişey öğreneceğiz bu soruyla..;):clover:

Sevgili Bodrumlu;Tabiki birbirleriyle ilgili hepsi..;)

Gönderi tarihi:
Leyla'cım.. :P Maaşallah,maaşallah.. Ne güzel mantık kurmuş,ne güzel cevap vermişsin.Ama ne yazık ki istediğim cevap bu değil..

Ama görülüyor ki baya bişey öğreneceğiz bu soruyla

Sevgili Bodrumlu;Tabiki birbirleriyle ilgili hepsi..;)

Tişekkür ederim :clover: okur okumaz çağrıştıran şeyi attırmıştım öyle :stuart: sen kolay desen de kolay olduğunu zannetmemekle beraber; senin cevabında benim mantıktaki gibi sayısız,hatta ikinci bir alternatif olduğunu bile sanmıyorum.. :sweatingbullets: çünkü her türlü konu,yemek,bitkiler,elementler,aylar,günler..herşey..hatta Gloria ve Emma Goldman bile aklıma geldi.. :sweatingbullets::grin: yok yok bunun sonu yok,mantık bu tür olamaz :sweatingbullets:

Gönderi tarihi:

Ayy yorum yazdm olmadı sildim ihihihihihi :D

Gönderi tarihi:
Tişekkür ederim :clover: okur okumaz çağrıştıran şeyi attırmıştım öyle :stuart: sen kolay desen de kolay olduğunu zannetmemekle beraber; senin cevabında benim mantıktaki gibi sayısız,hatta ikinci bir alternatif olduğunu bile sanmıyorum.. :sweatingbullets: çünkü her türlü konu,yemek,bitkiler,elementler,aylar,günler..herşey..hatta Gloria ve Emma Goldman bile aklıma geldi.. :sweatingbullets::grin: yok yok bunun sonu yok,mantık bu tür olamaz :sweatingbullets:

diiimi ama! bende Geçim-Ekonomi demiştim sonra vazgeçtim

Gönderi tarihi:

Elinizi korkak alıştırmayın yaw,yazın yazın..Böylece birsürü yeni bilgi edinicez fena mı..;)

Gönderi tarihi:

Olsun olsun..Bu topic benim,dilediğiniz gibi tarumar edebilirsiniz.Atış serbest..;)

Gönderi tarihi:

oyyyy çok güldüm kız ben sana... süpersin var ya sen... ben bu soruyu bırakcam sana, sen kesin cözceksin ben bundan adım gibi eminim... hayır ben de cozerim de benim ders calısmam gerekiyo :) ama var ya sen bulmuşsun olayın yöntemini... Ben de böyle oluyorum işte o soruları çözerken, neler geçiyor aklımdan bi bilsem var yaaa :w00t:

Gönderi tarihi:
Olsun olsun..Bu topic benim,dilediğiniz gibi tarumar edebilirsiniz.Atış serbest..;)

heee bugünlerde beni de boyle enteresan bi korku sardı... Topic katletmekten, tarumar etmekten korkar oldum, alla alla niyeee acaba yaaa :(:unsure: kleo, leylaaa aynı korku sizde de mevcut mu acaba? :online2long:

Gönderi tarihi:
heee bugünlerde beni de boyle enteresan bi korku sardı... Topic katletmekten, tarumar etmekten korkar oldum, alla alla niyeee acaba yaaa :(:unsure: kleo, leylaaa aynı korku sizde de mevcut mu acaba? :online2long:

ama ne yaptıklarının farkında değiller... -_- biz gittiğimiz yeri renklendiriyoz ....dikkat çekiyoz yani ... :blushing: teşekkür edecekleri yerde...nerde ..bi sopa yemediğimiz kaldı.... :( yoksa kim yeniden öss'ye girmek ister :w00t:

taurus izin verdi burası serbestmiş....... :P

Gönderi tarihi:
oyyyy çok güldüm kız ben sana... süpersin var ya sen... ben bu soruyu bırakcam sana, sen kesin cözceksin ben bundan adım gibi eminim... hayır ben de cozerim de benim ders calısmam gerekiyo :) ama var ya sen bulmuşsun olayın yöntemini... Ben de böyle oluyorum işte o soruları çözerken, neler geçiyor aklımdan bi bilsem var yaaa :w00t:

canım benim,ben çözerim,orası kesin tabi ama topicin yıldönümü olur,ben bir deri bir kemik saçlarım da ağarmış.. :P sen bırakma bana en iyisi,hatta çözmüş de yazmamış bile olabilirsin bence.. ;)

topic katletme korkusu bende de var,çekine çekine yazıyorum,sonraa..şey..biliyorsunuz benim tek korkum topiclerin sahipleri de değil..anlarsınız..Admin..den..de biraz.. :sweatingbullets: ama neyse burda Taurus abimin güvencesindeyiz :unsure:

Gönderi tarihi:

Anam size de izin verince tarumar edesiniz gelmiyor yaw..<_< Baksanız hiç icraat yok..:D

Gönderi tarihi:
a b c ç d e f g

c-a

g-e

b-f

bildim mi taurusçumm???????

Bilememişsin ablacım..:)

Gönderi tarihi:
a=c

b=ç

d=f

e=g

tahminimce b ile ilgili olan da " ç " olabilir..

Değil..:)

Gönderi tarihi:
B=Z......

iki harf öne kaymış...ben böyle bi mantık yürüttüm....... :blushing:

Maalesf yanlış..:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.