Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 18 yıl Evet hadi bakalım tüm gerçekler gün ışığına çıksın Herkesin hayal ettiği bir tip mutlaka vardır sanırım
Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 18 yıl gizemli olmalı..duygusallığını dışa vuracak bi tip olmamalı ki ben her ona bakışımda yeni şeyler keşfedeyim:)
Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 18 yıl eminmisin..? olmalı mıyım.. şöyle diyebilirim,idealimdeki tip,olmak istediğim tip anlamına da gelebilir ki,bu durumda biraz çorba yapmam lazım..o ve senin karışımı idealimdeki tip
Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 18 yıl kor;yaptiklarimi gormesinsagir;aldatirken onu telefon gorusmelerimi dinlemesin dilsiz;dir dir etmesin basimda topal;guzel olup basimi belaya sokmasin... hahahaaaaaaa ecinni gibisin.. ........... çıkarttın foyamı..
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl hayalımdeki tip angaralı turgut maşallah zevkliymişsin kıss sedoş
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2007 18 yıl ya ama bulamıyorum ,acaba angaralı turgut beni beğenürmü kanımca
Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 18 yıl Yazar ya ama bulamıyorum ,acaba angaralı turgut beni beğenürmü kanımca Seni beğenmicekte kime beğencek seninkide lafmı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.