Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl kıss güselimyasım hayırdır bacım neler oldu sana bülent ersoy gibim konuşuyon heyeti umumiyenin önünde böyle lakırdılar etmesdin sen sayesinde psiko oldum kankinin kıss gece senin lakabın neydi kıss hani ben diyodum yaa şöyle sonu t ile biten neydi kıss hatırlıyomusun
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl Hatırlamıyom Bilirsin ben işime gelmeyeni hatırlamam psikocum kıss üzülme kıyamam ben hatırlatırım sanada herkesedee hihihi
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl sayesinde psiko oldum kankinin kıss gece senin lakabın neydi kıss ,hani ben diyodum yaa şöyle sonu t ile biten ,neydi kıss hatırlıyomusun üsülme bacım düselirsin inş. ben hatırlıyoruuuuuuummmmm
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl Sen hatırlamasan şaşardım zaten kankim Kıs Psiko yazam mı telef olduğun bi hikaye
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl üsülme bacım düselirsin inş. ben hatırlıyoruuuuuuummmmm ahh canımm hatırlaman çok güzel oldu koro halinde daha iyi etki yapar
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl hafısam çok kuvvetlidir güselimyasım hadi o saman bir kelimeyle kankimi anlatalım
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl topragımın lakabımı varmıs banada suleyın söylimmi kıssss mümkünse cevabın evet hayır kadar kısa olsun canımm
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl açıklaıyorum açıklıyorum(herhangi bi cevap alamadığımıza göre)jön f ile başlayıp t ile bitiyor
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl Kıs Psiko gösümümü korkutacan sanıyon Süle süle Sülede senin yazılanı okumakta ve okuduğunu anlamandaki bosukluk ortaya çıksın
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl Kıs Psiko gösümümü korkutacan sanıyon Süle süle Sülede senin yazılanı okumakta ve okuduğunu anlamandaki bosukluk ortaya çıksın ne alakası var kıss..jön bi ip ucu daha fe..t gerisini bil artık. haydi bilinde görün ne çok yakışıyo
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl hiçç dellenme kankim, hemen yanlış anlıyosun yaklaşmadı mı ama ilk 2 harfi tutturdu
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl Bu açıklaman beni çok rahatlattı kankim saol Psiko süle de kurtul cnm Msn de kişisel ileti bölümünde Feriğim yazmıştım , Bu çok egsantrik arkadaşlatrımda Ferit olarak algıladı Algılamanısı çok tebrik yaparam
Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2007 17 yıl dayanamadı kendi açıkladı sonunda halbukim bis sülemiycektik demi güselyasım damat ferit kankim benim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.