Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Maşallah çokta mütevazisin o kadarmı yere gitmek istiyorsun ? daha var aslında.....yüreğimin götürdüğü yere (bir kitap okumuştum) oraya avusturalyaya,brezilyaya,maya kalıntılarına....vs.vs.........anlıcan çok..... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 İTALYA.................... Alıntı
Φ Miraç Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 MISIR.. ya ben çok istiyom oaraya gitmeyii.. Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Çok var aslında Kanarya adaları Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 söyleyememek sanırım en kötüsü. Alıntı
Φ İNTİFADA Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Tabiki FİLİSTİN VE SARAYEVO... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Önce karış karış memleketim.. Bitsin , diğerini düşünürüz Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 bermuda üçgenii..şeytan kayalıklarıı..acep o kayalıklardan olta atılıyomudur ki denizeee... Alıntı
Φ BİLGİ KURDU Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2007 mardin,paris,kutuplar,ha bide öldümmü cennet Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Mısır, Maldivler, Uzakdoğu, Serengeti, İsviçre, Kutuplar, Avusturalya... Alıntı
Φ göksu Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 yeni zellanda, grand kanyon, avusturalya, çin seddi..... Alıntı
Φ muki Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Mesleğimden dolayı ülkemi adım adım biliyorum. Machi Picchu ve kuzey ışıklarını görmek için kuzeyde bir ülkeye gideceğim. Alıntı
Φ Mystique Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 amazon ormanlarını görmek istiyorm Alıntı
Φ horoskop Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 kanada iyi olurdu.kim ışınlıyor. Alıntı
Φ GuNeSLi_GeCe Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Önceden Fransa'ya gitmek isterdim fakat gözönüne Almanya gelince vazgeçtim. Almanya'ya gitmeye kalkarken bir arkadaşım dedi ki İngiltere hepsinden güzel. Tamam dedim İngiltere'ye uçak biletini aldık derken bilet şirketi yanlış ülkeye bileti kesmiş ve bizi İtalya yolcusu olarak göstermişler. Buna İspanyol şirket çok kızdı ve dedi ki biz bunları İspanya'ya götüreceğiz. Siz hem yanlış bilet kesiyorsunuz hem de İtalya'ya gidin diyorsunuz. Tam havaalanından İspanya uçağına biniyorduk ki eski bir arkadaşım telefon açtı. Kendisinin Rusya'da olduğunu ve acilen oraya gitmemiz gerektiğini söyledi. Mafya tarafından kaçırılmıştı. Rusya'ya gitmek için de öncelikle bazı Sovyet ülkelerinden geçmek gerekiyordu. Fakat ben gitmek istemedim. Hayalimdeki Mısır'ı görmekti dileğim fakat Hindistan'a kısmetmiş derken Türkiye'de kaldık... Burada ismi geçen tüm ülkelere gitmek istiyorum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.