Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 18 yıl Maşallah çokta mütevazisin o kadarmı yere gitmek istiyorsun ? daha var aslında.....yüreğimin götürdüğü yere (bir kitap okumuştum) oraya avusturalyaya,brezilyaya,maya kalıntılarına....vs.vs.........anlıcan çok.....
Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 17 yıl bermuda üçgenii..şeytan kayalıklarıı..acep o kayalıklardan olta atılıyomudur ki denizeee...
Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 17 yıl Mısır, Maldivler, Uzakdoğu, Serengeti, İsviçre, Kutuplar, Avusturalya...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Mesleğimden dolayı ülkemi adım adım biliyorum. Machi Picchu ve kuzey ışıklarını görmek için kuzeyde bir ülkeye gideceğim.
Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 17 yıl Önceden Fransa'ya gitmek isterdim fakat gözönüne Almanya gelince vazgeçtim. Almanya'ya gitmeye kalkarken bir arkadaşım dedi ki İngiltere hepsinden güzel. Tamam dedim İngiltere'ye uçak biletini aldık derken bilet şirketi yanlış ülkeye bileti kesmiş ve bizi İtalya yolcusu olarak göstermişler. Buna İspanyol şirket çok kızdı ve dedi ki biz bunları İspanya'ya götüreceğiz. Siz hem yanlış bilet kesiyorsunuz hem de İtalya'ya gidin diyorsunuz. Tam havaalanından İspanya uçağına biniyorduk ki eski bir arkadaşım telefon açtı. Kendisinin Rusya'da olduğunu ve acilen oraya gitmemiz gerektiğini söyledi. Mafya tarafından kaçırılmıştı. Rusya'ya gitmek için de öncelikle bazı Sovyet ülkelerinden geçmek gerekiyordu. Fakat ben gitmek istemedim. Hayalimdeki Mısır'ı görmekti dileğim fakat Hindistan'a kısmetmiş derken Türkiye'de kaldık... Burada ismi geçen tüm ülkelere gitmek istiyorum...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.