Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Evet arkadaşlar hadi bakalım gösterin ince ruhluluğunuzu Hediye almak deyip geçmeyin vallahi adam rezilde olur vezirde Şimdi söyleyin bakalım siz sevgilinize hediye olarak ne alırdınız ? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 onun için çok şey yapardım ..... ama maksat ince fikirse, bir örnekte ben vereyim bari o gün bulunduğu yere, kırmızı güller yollardım.. buluşacağımız zaman, yanımda yine bir buket gül olurdu, karşılaştıktan sonra, güzel bir yerde yemek yerdik, orda onu ne kadar sevdiğimi bir kere daha hissetmesi için elimden geleni yapardım, aldığım tek taşı hediye ederdim.. mutlu bir gece geçirdikten sonra onu eve bırakırdım, ayrıldıktan sonra ona mesaj çeker onu ne kadar özlediğimi söylerdim ve daha sonra cama çıkmasını söylerdim, daha önceden hazırladığım havai fişeklerini ateşler ve telefonda onu ne kadar çok sevdiğimi ve sevgimin büyüklüğünün geceyi aydınlığa çevirdiğini sölerdim...... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Bu nasıl bi cevap yaw Başım döndü iyiki kız değilim Kesin bu kadar ince ruhlu birine asılırdım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.