Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 bana da mail olarak geldi bu şekılde paylaşmak istedim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 İlahi Sedoş Bakışlar çok sinsi yalnıs Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 kaç kere maruz kaldım son anda kurtuldum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 bence bu ayıyı bu av kesmez minübüsteki adamlara yazık olabilir...PeHuHuHu :lol: Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 bence bu ayıyı bu av kesmez minübüsteki adamlara yazık olabilir...PeHuHuHu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2007 bunların soyu tükenmedimi yahu, hazır buzullar eriyorken bunları götürüp oraya bırakmak lazım kutup ayıları ile kanka olsunlar... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Haziran , 2007 bunların soyu tükenmedimi yahu, hazır buzullar eriyorken bunları götürüp oraya bırakmak lazım kutup ayıları ile kanka olsunlar... soyları tükenmez canım çunku çoğalıyorlar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 11 Haziran , 2007 soyları tükenmiyormu? Yaww herşeyin soyu tükeniyorken bunlar nasıl çoğalıyor bilim adamları araştırmalı... gerekirse ilaç geliştirilmeli... Alıntı
Φ acayyip Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2007 ben bi yarım saat daha gülme krizine giriyim yuh hayvan heralde mağarasına gitmek binmiş minibüse Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 bunların soyu tükenmedimi yahu, hazır buzullar eriyorken bunları götürüp oraya bırakmak lazım kutup ayıları ile kanka olsunlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.