Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

"Ankaraânın en işlek merkezlerinden birinde bomba patladı. 6 kişi öldü, yüze yakın yaralı var. Bu bomba adım adım tırmanan gerilimin bir basamağı oldu. İlk bomba değildi elbet. Bu gidişle sonuncusu da olmayacak anlaşılan. Bir sonraki bombanın Diyarbakir'da, Maxmurâda ya da İstanbulâda patlamayacağını kim söyleyebilir?

Peki faili bulunca bir sonraki bombanın önü kesilmiş oluyor mu? Anafartalarâdaki bombanın failini 24 saatte tespit eden emniyet, ne hikmetse Diyarbakir Koşuyolu Parkıânda 7âsi çocuk 11 kişinin ölümüne sebep olan bombayı koyanı bir yıldır tespit edemedi.

Bu ülke yıllardır bomba nerede patlayacak kaygısı, korkusuyla yaşıyor. İnsanları bu ruh haline sokan zihniyet ise, çözümü daha totaliter bir rejimde arıyor. Mitinglerle orduyu darbe yapmaya çağırıyor. Böylelikle toplum, savaş hallerine anında adapte olan, büyüyünce katil olacağı gözünden anlaşılan bebeler yetiştiriyor. Anafartalarâdaki bombayı kimin patlattığı önemli değil. Nasılsa gün gün geriliyor, asabileşiyor, cinayetleri kutsayıp, katilleri alkışlıyoruz. Gerilen siyasetin, kamplaşan toplumun, patlayan bombaların gölgesinde yavaş yavaş kaosa süreklenen bir ülkeyi izliyoruz.

- Çünkü bu ülkede kaostan medet uman güçlü iktidar odakları var. Barış istemeyen, ateşkese operasyonla yanıt verenlerdir bunlar.

- Demokrasiden korkan, ülkenin yönetimini halkın iradesine teslim etmekten çekindiğini açıkça dile getirenlerdir.

- Bir geceyarısı muhtırasıyla siyasete müdahale eden, gazetecileri âdevletin yanında-karşısındaâ diye sınıflandıranlardır.

- 12 yaşındaki çocuğu kurşuna dizenleri âmeşru savunmaâ diye beraat ettirenlerdir.

- Kitabevine bomba koyarken suçüstü yakalanan astsubayları, âiyi çocuklarâ diye savunanlardır.

- Demokrasi, barış isteyenleri cezaevlerine dolduranlardır.

Bu ülkenin ve toplumun büyük acı çekmesi, savaşlarla parçalanması, bombalarla kanaması için ellerinden geleni yapıyorlar. Bombayı kimin patlattığı önemli değil. Siyaseti âsınırötesi operasyon, bölünme tehlikesiâ üzerine oturtan, toplumu âmilliyetçi-bölücüâ diye ayrıştıran, demokrasiyi tehlikeli bulan bir anlayıştır bombayı Anafartalarâa taşıyan.

Kimin patlattığının hiçbir önemi yok."

Gönderi tarihi:

Bir Ankaralı olarak bu ve buna benzer eylemleri şiddetle kınıyor ****** ***** ****** diyorum..

Bunun sorumluları kimdir ? arkasında kimler vardır? Ülkemizdeki siyasi gelişmeler midir? yoksa bir takım siyasi söylemler midir? Yıllardır Terör örgütleri bu ülke üzerinde yapmadıkları dönsözlük kalmadı..Bunların tamamı dış mihraklı güçlerdir diyorum ben..Bulmuşlar bir bam teli ha bire vuruyorlar, Bu ülkede yaşayan insanlar olarak diyorum ki ben; Söylemlerimize dikkat edelim, gerçek le alakası olmayan bir takım karalamalarla partizanca yaklaşımlarla kutuplaşmayalım derim..Bunu fırsat bilen güçler kamoyu yaratarak insanımızı bölmekte ..Daha ilkokul çağındaki çocuklara bayrak yaktıran bu zihniyetlere fırsat vermeyelim derim ben..Yazık günah oluyor bu vatana , söylemlere dikkat beyler bayanlar lütfen geleceğimizi karartmayalım..

SAYGILAR

Gönderi tarihi:
Bir Ankaralı olarak bu ve buna benzer eylemleri şiddetle kınıyor ****** ***** ****** diyorum..

Bunun sorumluları kimdir ? arkasında kimler vardır? Ülkemizdeki siyasi gelişmeler midir? yoksa bir takım siyasi söylemler midir? Yıllardır Terör örgütleri bu ülke üzerinde yapmadıkları dönsözlük kalmadı..Bunların tamamı dış mihraklı güçlerdir diyorum ben..Bulmuşlar bir bam teli ha bire vuruyorlar, Bu ülkede yaşayan insanlar olarak diyorum ki ben; Söylemlerimize dikkat edelim, gerçek le alakası olmayan bir takım karalamalarla partizanca yaklaşımlarla kutuplaşmayalım derim..Bunu fırsat bilen güçler kamoyu yaratarak insanımızı bölmekte ..Daha ilkokul çağındaki çocuklara bayrak yaktıran bu zihniyetlere fırsat vermeyelim derim ben..Yazık günah oluyor bu vatana , söylemlere dikkat beyler bayanlar lütfen geleceğimizi karartmayalım..

SAYGILAR

Bunlarin sorumlulari yillardir Türk ***** ****** doymayan kamere karsisinda göbegini kasiyan ******* ****** ***** ***** kürdistan hayalleri kuranlardir.Türk devletinin parasi ile okuyup Türk devletini isgal edenlerdir.Bunlarin anlayacagi tek dil ancak **** ***** **** isteyen **** bulacaktir bundan kimsenin süphesi olmasin,sonunda ******* ********* ******* bu hep böyle olmustur.Türkün kanini döken iflah etmez bu böyle biline..Türk ulusunun vataninda Kürdistan kurulamiyacaktir!

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.