Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2014 11 yıl Tamam söylemem..; Aramıza hoşgeldin.. nolur söle allah rızası için
Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2014 10 yıl Bu bir sınav kağıdı olduğuna göre ve bu sınav kağıdındaki soru "bu kağıtta ne yazıyor" olduğuna göre, bu kağıtta saçma bir hikaye yazıyor..
Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2014 10 yıl Kağıtta yazan SENİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM peki kadn neden adama senin ne yaptıgını biliyorum yazmıs
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2014 10 yıl Kağıtta anlatılan bu hikaye yazıyor:) Tamamen dikkat meselesi...
Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2014 10 yıl Kağıtta anlatılan bu hikaye yazıyor:) Tamamen dikkat meselesi...
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2014 10 yıl Bence bunlar kardeş üvey olabilir doktor da esi arkadasida kadinin sevgilisi
Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2015 10 yıl Soru kağıtta ne yaziyo Soru kadın kağıda ne yazdı deyil Yani cevap Kağıtta Tanışabilirmiyiz yaziyo Gerisi bizi ilgilendirmez
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2015 10 yıl Kağıtta yazan SENİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM sORUNDA bAZI YERLER yANLIŞ . . . SENİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM bence soruyu bulan cvbı olmayan bır soru bulmus....
Gönderi tarihi: 23 Mart , 2015 10 yıl SENİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM Olamaz çünkü yazan kelime almanca değil ve arkadaşı ailesi doktor eşı bu kelimeyi okuyamaz yani hiç biri için bir anlam ifade etmez eğer Almanca olsaydı da bizim adam nasıl anlamıyor diye sorun olurdu hem kadın bir tanışma isteğine neden böyle bir cevap versin diye düşünün
Gönderi tarihi: 25 Mart , 2015 10 yıl Kağıtta yazan . . . SENİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM peki bunu adam niye okuyamıyor *
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2015 10 yıl süper yaa 2 gündür bu soru yüzünden kendimi intaar edecektim tşkrlr )
Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2015 10 yıl Kağıtta yazan . . . SENİN NE YAPTIĞINI BİLİYORUM adam nasıl okuyamadı peki o yazıyı
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2015 10 yıl tamam bende söylemiyim.. ama bu soru bana hep saçma gelmiştir... neden derseniz...kağıttakini herkes okuyoda adam niye okuyamıyo...asıl soru o olmalı.... Adam okuma yazma bilmiyor diye biliyorum ben.
Gönderi tarihi: 10 Ağustos , 2015 10 yıl peki kadn neden adama senin ne yaptıgını biliyorum yazmıs Bu kağıdı okuyan suçlu ise yani "ne yaptığını biliyor" neden karısı kendi yaptığı kötü şey için adamı boşasın?
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2015 9 yıl bütün cevaplar yanlış. bu bi özel şirketin personel alım sorusudur. personel alırken bir kağıtta çıktı olarak bunu verirler, ve bu kağıtta ne yazıyor? diye sorarlar. ve o kağıtta bu hikaye yazıyodur. bu dikkat ölçmektir. saygılar.
Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2015 9 yıl Beyler kağıtta herşeyi biliyorum yazıyor arkadaşı okuyunca dolandırması ortaya çıkıyor ve arkadaşlığı zorunlu olarak bitiyor. Annesi babası herşeyi biliyorum deyince evlatlık olduğunu öğreniyor. Karısı aldatıyor bu yüzden evlilik bitiyor. Doktor insanlar üzerinde deney yapıyor ortaya çıkmasından korktuğu için kendini asıyor. Hırsızlarda polislerin bir oyunu olduğunu düşünüyor ve paraları bırakıp kaçıyorlar.
Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2016 9 yıl Kadın kağıda "benim adım helga tabi ki tanışabiliriz ama ben sizi zaten tanıyorum çalıştığınız bankaya sürekli gelip gidiyorum isterseniz kapalı devre kameralarına bakabilirsiniz " der. Kadın doktordur.kağıdada reçete alfabeaiyle yazar. Doktor bu kağıdı gmrünce karısı olduğuna anlar ve kendini asar hırsızlar kapalı devre makinalarının olduğunu anlayınca paraları bırakırlr.(alıntı)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.