Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Tamburi Celali Efendi_________Ay yüzlüm gönül hicranı terk eylemeden inzivada kahtı memnun olalım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 müzeyyen senar - kapın her çalındıkça Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 dıdo&enya here with me Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Sana bana geri dönmez bu rüya Yana yana kölen olmuştum ya Artık ağlamam kapandı bak yaram Ağlamak sıra sırayla Sözlerin yabancı birini hiç aratmıyor Kalbin mi durdu güzelim yoksa bana mı atmıyor Aşk mı gurur mu sende hüküm süren Hiç terkeder mi kalpten seven Aşk heba değilmi? kanun bilirmi? Söyle gider mi kalpten seven. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 cankan-yaranamadım gülüm yaranamadım..süper yaw Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 cankan-yaranamadım gülüm yaranamadım..süper yaw Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 leman sam&vedat akman HER NEYSE Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 gayet de eğlenceli bi şarkı,ne yani bunalım mı takılayım ağır parçalarla.dinle bence insanı eğlendırıyor..ama cıdden yaranamıyoz kımseye tam bızım şarkı dostum Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2007 oda arkadaşımın karga sesini Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 tarkanın yeni şarkılarını çok beğendim sırayla çalıyo ama şu anda dedikodu çalıyoo Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 orhan gencebay-batsın bu dünya Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 kanye west..stronger..... zorunlu olarak dinliyom Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 tarkan__çat kapı çat kapı gelip çeldi fikrimi şaka maka yine tavladı beni yana yana küle döneceğim yine kaleyi içinden fethetti Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Ettiler aşkımı benden biçare Ne bahtım uyanır ne feryat çare Bir zulum dünyayı kana bulamış aman Ben mecnun aşk mecnun kader divane Ayrılık bile ağlardı Ayrılığı yaşasaydı Utanırdı ettiğinden Felek aşkı tanısaydı Sabret gönlüm sabret sabret Allah bizimledir allah bizle Allah tek ümittir ümitsize Hangi kitap yazmış insan köle diye Mutlaka çare var çaresize Sonsuzluğun günü bugün Ayrılığın günü bugün Yaşanan en büyük derdin Yaşandığı gündür bugün Her hasretin arkasında Bir ümidin bin nazı var Her Adımda bir acının Silinmeyen izleri var Sabret gönlüm sabret sabret Allah bizimledir allah bizle Allah tek ümittir ümitsize Hangi kitap yazmış insan köle diye Mutlaka çare var dertlerimize Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 deli kızın türküsü-sezen Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 tarkan pireyi deve yaptı dilli düdük.... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 EDİP AKBAYRAM_____________HASRETİNDEN YANDI GÖNLÜM Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Özlediğim chemical brotherslara dalıyom her telden be babo Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2008 Sonbahari bu belkide askin alismak cok zor, ah bu yalnizlik yalana döndü, kurtulamadik farkinda olmadan sana alistim Sen baska yerde ben baska yerde soluyoruz vay aman baska dünyada baska rüyada yasiyoruz ozaman hayatin kendisi bu hersey varmis icinde yollar ayriliyormus deli gibi sevsen bile... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Yavuz Bingöl - Neredesin Sen... Şu garip halimden bilen işveli nazlı Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Datlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen Bütün dertlerim anlayıp gönlümü bilen Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyo Hiç bir tabip bu yarama merhem olmuyo Boynu bükük bir Garibim yüzüm gülmüyo Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 1980 Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni Akşam vakti sardı yine hüzünler Kalbim yangın yeri, gel kurtar beni senden Akşam vakti dolaştım sokaklarda Yırtık bir afiş, seni gördüm duvarda Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni sezen aksu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 elbet bir gün buluşacağız... Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2008 super8 dj tab -suru (original mix) trance bayılıyorummmmmmm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.