Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 ali babanın çiftliği.şarkı ındırıyorumda Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 FERRARİ...michael schumacher... are U ready...PAKİTO süper bişey ..canlandırıyor. insanı.) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 evet bayağı canlandırıyor,ama schumacher ın arabası var güzelmi güzel bizim yok Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 evet bayağı canlandırıyor,ama schumacher ın arabası var güzelmi güzel bizim yok *** Büyünce bizimde olacakkk.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 buyude baban sana buyu de buyu buyude baban sana buyu de buyu buyuyupte 17 ne geldıgın de baban sana ıdamlar alacak ERDAL EREN grup yorum.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 hani ıssız bir yoldan geçerken hani bir korku duyarda insan hani bir şarkı söyler içinden İşte öyle birşey.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Paco de lucia... tango flamenco.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 bune çıldırtan denge Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 B.B.King........... rock me baby... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 ey aşk nerdesin? güzel yerdesin... sen heryerdesin... tamam da nerdesin? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 promo__party people Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 ilhan irem___boşver arkadaş.... ağlama arkadaş ağlama aşk için şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin??? Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Ezgini günlüğü..... şimdi sevişme vaktidir... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 yonca evcımık__abone Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 kendim söleyip kendim dinliyorum-dom dom kurşunu Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 pinhani-haftasonu şarkısı Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 gel biraz kokunu bırak baharımı al soğuktur oralar ............. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2007 ya bilgisayarıma durmadan virüs giriyo onun sesinden başka ses dinlemıyom Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Sığınacak başka kimim var Gecemde gündüzümde sen Senin için atan yüreğimin Yangınını bi bilsen Neler neler neler neler Neler yaşatıyorum Neler neler neler neler Neler ne savaşlar veriyorum Neler neler neler neler Neler gözümde büyütüyorum Neler neler neler neler Neler ne hayaller kuruyorum Allahım yardım et Yardım et ölüyorum Bu benimki yol değil Kendimi biliyorum Mışıl mışıl uyuyor Duygu nedir bilmiyor Bense böyle her gece Kendimi yiyiyorum Neler neler neler neler Neler neler neler neler... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Sığınacak başka kimim var Gecemde gündüzümde sen Senin için atan yüreğimin Yangınını bi bilsen Neler neler neler neler Neler yaşatıyorum Neler neler neler neler Neler ne savaşlar veriyorum Neler neler neler neler Neler gözümde büyütüyorum Neler neler neler neler Neler ne hayaller kuruyorum Allahım yardım et Yardım et ölüyorum Bu benimki yol değil Kendimi biliyorum Mışıl mışıl uyuyor Duygu nedir bilmiyor Bense böyle her gece Kendimi yiyiyorum Neler neler neler neler Neler neler neler neler... Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Emre Altuğ... Kapış kapış... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2007 Özdemir Erdoğan-Baharda Kuşlar Gibi.. Desemki bir görüşte aşık oldum ben sana.. Sendin bana tüm hayatımı unutturan fırtına.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.