Misafir spices Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 hande romeoyu söylüyor tv de Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bu killanın şarkısını 56. dinleyişiyim herşey yolunda takıldım yine Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 ele avuca sigmayan o kalbi durdurdum duyuldumu bu yillar varki zincirlerdin bu deli dolu gururmu yildizli takdire layik uyummu bu anladin ama üzgünüm cok gec oldu hadi bye bye kuzum bye bye kuzu yanagin gamze olsa gözlerin yildiz olsa kucagina gün olsa bye bye kuzu gidiyorum unutdum dünlerini kurutdun güllerini yakdim gemilerini bye bye kuzum gidiyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Niran Ünsal: İyi ki Varsın Ege'm.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 bu satte sarkı dınleyemem apartman ayaga kalkar sonra Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Toprağım sen yinede bi dene Emre Altuğ - Kapış Kapış Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 yok topragım 1-2 gun sessız takılayım zaten hafta sonu evde kıyamet kopacak edırne kapısı zordur gecılmez uzaktır memleket kolay gıdılmez dagda acan cıcek sehırde buyumez koyma benı buralarda gozunu seveyım zıncır vurma yuregıme bırak doneyım ahmet kaya.. Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 hala killa hakan hersey yolunda feat eko fresh 100 küsür küsüratı saymıyorum artık Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 cem karaca/tamirci çırağı Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 erkek kadın fark etmez aşk insanı öldürmez Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 gustavo fernandez - aspirinle kafa bulma Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Narniayi izliyoruz yani ikizler izliyor bende macbur kaliyorum...Muzikte onun muzigi mecburen:))anneme binkez dedim televizyonla bilgisayar ayni yere konulmamali diye.... benim evdede aynı yerdeler narnia yı bende izledim güzeldi yaa..şikayet etme.. haunted-evanescence Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2007 teoman-papatya o papatya yüzümün haline bak dövme yaptım heryeree Alıntı
Φ zeinep Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 avril lavigne - get over it Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 asla asla vazgeçemem senden aslaaa olamam ben sensiz yapamam sevgisiz..... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 gelde gör feat gekko Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yine gözüm yollarda neredesin Gündüzüm gece oldu kederdeyim Bilemezsin kaç gece gelir diye bekledim Gelmeyince derdime yenileri ekledim Gel yarim ol,sevdalım ol Sultanım ol,fermanım ol Dertlerimin dermanı ol Hercai Dolu dolu sevdalar gözlerimde Gönlümde dolanırsın hep o halinle Uçuşuyor saçların yaralanmış kalbime Yine sensin tek çare şu zavallı halime Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 müslüm - hasret rüzgarları Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 çok geç kalmışız canımm vakit bu vakit değil eski radyolar gibi çatıya saklanmışşş aşşşkkk........ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 hala aynı şarkı amma uzunmuş yaa Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 vazgeçtim gözlerinden vazgeçtim sözlerinden bir ahhh de yeter..... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Kurtlar Vadisi Film müziklerini başka ne olabilirki Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.