Φ uchmus Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 kenan doğulu- ayışığı AYIŞIĞINDA BİR BAŞKA BAKIYOR GÖZLERİN MASALSI BİR DOKUNUŞU VAR ELLERİNİN BİZE AYRILAN BAHÇE UZAK DA DEĞİL AMA BENDEN DE SONRA, SENDEN DE SONRA, BİZDEN ÇOK SONRA AYIŞIĞINDA BİR BAŞKA YANIYOR SAÇLARIN BU AYDINLIK SENİN FEDA BÜTÜN SEVAPLARIM BİZE AYRILAN HUZUR UZAK DA DEĞİL AMA BENDEN DE ÖNCE SENDEN DE ÖNCE, BİZDEN ÇOK ÖNCE GÖNLÜMÜN DOĞUM LEKESİ KALBİMİN GÜLÜMSEYİŞİ ELİNİ KOY SEVGİME RUHUMA ÇİÇEK DEĞSİN GÖNLÜMÜN DOĞUM LEKESİ KALBİMİN GÜLÜMSEYİŞİ ELİNİ KOY SEVGİME RUHUMA SEN DEĞSİN AYIŞIĞINDA BİR BAŞKA DOKUNUR SÖZLERİN HAYALİMSİ BİR HALİ VAR GERÇEKLİĞİNİN BİZE AYRILAN RÜYA UZAKTA DEĞİL AMA BENDEN DE ÖNCE SENDEN DE ÖNCE BİZDEN ÇOK ÖNCE AYIŞIĞINDA BİR BAŞKA SEVİŞİR GÖZLERİN İNATÇI BİR TUTKUSU VAR ŞU HİSLERİMİN BİZE AYRILAN HUZUR UZAKTA DEĞİL AMA BENDEN DE SONRA SENDEN DE SONRA BİZDEN ÇOK SONRA GÖNLÜMÜN DOĞUM LEKESİ KALBİMİN GÜLÜMSEYİŞİ ELİNİ KOY SEVGİME RUHUMA ÇİÇEK DEĞSİN GÖNLÜMÜN DOĞUM LEKESİ KALBİMİN GÜLÜMSEYİŞİ ELİNİ KOY SEVGİME RUHUMA SEN DEĞSİN Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 vırusten dolayı hıc bır sarkıyı acamıyorum ama yotubeden hem dınleyıp hem ızlıyorum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 aynı zamanda telefonlada mesajlasıyom Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 bu saatte yemek mı yıyecen bak aklıma getırıdın bende acıktıgımı hıssettım sımdı bende bugun guya bulasık yıkıyacaktım yıne yarına kaldı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 bu kadar usengec olma bak evde kalırsın sonra benden solemesı ben yemek yapamıyom cunku evde tup bıttı Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 boyle dıyenlerden korkacan sen evlenırsın yarın bırgun farkında bıle olmassın askın gozu kormus derler Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 senden gusel ev hanımı olur benımde kızım olursa adını berfin koyacam tabı karsı taraf berfın ısmıne karsı cıkmazsa bende evlılık hayalı kuruyom benım gıbı bırını kım alır yahu Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 sen evlendıgın zaman bu akılla kaynanayla sac saca bas basa bırbırınıze gırersınız bız erkeklerde hep arada kalıyoruz yasık bıze evlenmeden once bı anlasma yaparsınız doguran ısmı koyar dıye Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2007 ya 10 yıl sonra kım alır senı evlen bır an once dedıgın gıbı ben evde kaldım ya bulent ersoy bıle evlendı bı ben evlenemedım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gökhan Özen'in son albümümden İkimiz de Kaybettik.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Aylin Alaz - Kızın Yine Aşık Anne Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 The Otherside 2007(Radio edit Dj Arnoud vs lejay) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 zerrin özer - o yaz.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Üç yumurtayı kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 banamı yaptın ah canım kıyamam ya frozen canem frozen canem : ne var unun varmı : var var şekerin varmı : var var yağın varmı : var var ne duruyorsunnn : e ne yapayım ne bileyim işte ne yaparsan yap içimden bu geldi Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 he sana yaptıydım..fare zehirli ve şahane Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Gitme yoksa düşer yolum kiralık katillere Sonra vurup durursun ıssız sahillere Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde Git gide yaşlanırsın bir akıl hastanesinde Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Haluk Levent yeter artık deli gönül düşündürdü beni yine gözlerin her bakışın içimde ateş olur beni benden alır senin sözlerin biri biter ötekisi dert olur... yeter artık yeter gönül feryad et bir bakarsın düşlerin gerçek olur... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 aşkın zehir olsa, yine içerim.. yolun ecel olsa durmaz geçerim yeterki sevdim de ben bu aşk ile dünyanın kahrına güler geçerim ben zaten her acının tiryakisi olmuşum ömür denen bu yolda derdimle yorulmuşum gülemem, sevgilim, ben sen siz ahhh yaşayamam.... biz askerlik yaptık canem martı bile yedik fare ne oliki Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 valla ben anlamam sen bi ye bence keki ..sonracıma artıkın gökyüzünden dua edersin bana İnsan yalnız kalamaz, yapamaz ah Döner durur yatağında, uyuyamaz ah Ben seni kaybettim, anladım vah Gündüzleri gecelere zor bağladım vah Hani zaman herşeye ilaç ya, yalanmış ah Hani aşklar hep gelip geçer ya, kalırmış ah Rüzgar esti üstüme üstüme üstüme oof Seni vurdu yüzüme yüzüme yüzüme oof İnsan yalnız kalamaz, yapamaz ah Döner durur yatağında, uyuyamaz ah Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 keklemi korkutacaksın beni sen gelin olmuş gidiyorsun bana veda ediyorsun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 deget işine egzoo Bu aşk havuz problemi Yeni fark ediyorum Yazmıştım denklemini Girdim yüzemiyorum Zamanın kızları balıklama Atlama diyemiyorum Ayakları çırptıkça onlar Sanki boğuluyorum Gel suyu boşaltalım Yeniden dolduralım Çöz beni içinde Havuz probleminin Bir musluk kapansa öbürü açılır Kızlar havuz kenarında açılır saçılır Atlamak yasak ama önüne geçemiyorum Bir huzur içinde ben neden yüzemiyorum Sen ortada gel derken Sana yüzemiyorum Sanki dibe vurdum Nefes alamıyorum bugün şarkılar nilden.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ah gece gelme gündüz gel tenhalarda menhalarda buluşalım vay vay bugün nil' den yarın ne olacek peki kızılırmakmı ya ne espiriler ama ya Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 yaw ne uğraşıyon benle gıcık.. bak sardırma başına beni anladın sanıyorum Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 ateş olsan die başlayan bir cümle var bilirmisin canem benle uğraşırmısın frozen litfen amaaa Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 tabe canem ni dimek bak bu şarkı sana hedaye..sanki seni anlatıyor egzo İncinsen de sözün düzünü diyciğem İncinsen de sözün düzünü diyciğem Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen acayip hayvanlara benziyirsen Men senin bu emellerine nice dözüm Men ne diyim daha sana yoktur sözüm Sır sıfatından su içmeyir gözüm Cinlere şeytanlara benziyirsen Cinlere şeytanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Acayip hayvanlara benziyirsen Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.