Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl Al buyur burdan yak ne diyo şimdi bu ne diyoo ne diyoo..? konuş ve dans et benmle.. güzel şarkı yaf..dinlesene..tavsiee ederim... (=
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl Dens mi Oynarsam sadece Zeybek oynarım gerisi yalan canem Dens etsem belki tam süper olurum ama edemem ki
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl zeybek de olur yaf..aa seni mi kırıcam ama şimdii sana erkek bi eş bulmak lazım..kızdan zeybek olur mu hiç hem dens de edersin sen.. (=
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Dens mi Oynarsam sadece Zeybek oynarım gerisi yalan canem Dens etsem belki tam süper olurum ama edemem ki ama ben çok güzel dans ediyosun diye duymuştum tarkan__dilli düdük
Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 17 yıl eski evin kileri gevşedi çivileri sen sevdaluk bilmezsun git bekle keçileri...
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Şebnem Ferah...................Çakıl taşları....................
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Birdin, bir yektin benimle Güzeldin, hoştun, Gülbebektin Senindim hergün herşeyimle Değişirsin diye bekleyip Sabrettim Sen kendi derdini Kendinle hallet Benden sorulmasın Sevgiyle hasret Bir anda unuturum aldırmam Boş yere kendimi kandırmam Her güzele kendimi kaptırmam Sen yanlışsın Yanmışsın
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Yazar Bir ateş düştü yüreğime yanar giderim Karabulutlarla sarılmış her yerim Ne yerdeyim ne gökte deli gibiyim Akar gözyaşlarım eriyor bedenim Gittin gideli hasretin dinmedi Korkuyorum geceleri bu kâbus bitmedi Sen benimsin benimsin Geri dön dön artık Ben seninim seninim Geri dön dön artık!
Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 17 yıl Sezen Aksu..................İstanbul İstanbul olalı...............
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.