Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bazen bilinç dışı cümleler çıkar ağzımızdan.bazen komik olur bazende insanı yerin dibine sokar.

benim en büyük gafım,çalıştığım okulun pansiyonunda gece nöbetim vardı.etüt esnasında telefonumu almak için odama çıkıyordum.görme engelli iki öğrencim de benim odamın yanın başka bir odada çalışıyorlardı.odama çıkarken seslerini duydum.ışıklarda kapalıydı.

ve ben saçma sapan bir soru sordum.Arkadaşlar neden karanlıkta çalışıyorsunuz diyerek ışığı yaktım.hala gafmın farkında değilim.öğrencim hocam,' 'bizim için farketmiyor'' sözü üzerine kendime geldim. o anki utancımı ve kendime olan kızgınlığımı tarif edemem.

Gönderi tarihi:

Hiç unutmam lise çağlarındaydım.2 arkadaşım gece saat 23:00 da bana geldiler spor kıyafetlerini giymişler hadi gidiyoruz diye nereye dedim ?

Koşuya tabiki dediler ok dedim bende giyindim ve çıktık nerden bileyim başıma gelecekleri....

Meğer bizim evin orda yeni yavrulamış kangal köpeği vardı onun yavrularını çalıp tanesini 100 $ dan satacaklarmış :)

Benim işim olmaz dedim artık geri dönüş yok dediler,mecbur bekledim (ben gözetliyorum bu arada)

Neyse köpeğin bir tanesini aldılar biz başladık kaçmaya........

Yolumuzun üstünde bakkal vardı ben girelim bi sigara alacam dedim(markası önemli değil)

Girdik bakkalda fabrikanın (köpeği çaldığımız) yanındaydı adam bize köpeği nerden aldığımızı sordu korkup panikledik başta

ama sonra ben işi toparladım benim arkadaşımın bakamamış bana verdi diye artık tamamen olayın içine girmiştim her neyse

sigarayı aldım çıktık ordan.

Gönderi tarihi:

:unsure: Köpek kucağımızda ben önde onlar arkada yola koyulduk ama bir yandanda tedirginiz bayaaa!!!

Aradan 5 dk geçmedi ekip arabası(polis) gördük 20 mt ileride ilk aklıma bakkal geldi kesin dedim bizi şikayet etti polislere

onlarda bizi arıyor başladık kaçmaya.Ama bu arada köpekte kucakta tabi baktım olmuyo köpeği recep e attım o da cevata

köpek havada uçuyo :) Baktıkki olmuyor en sonunda bıraktık..

Beni takip edin dedim kestirme bir yol biliyorum koşmaya devam :)

Bayağı bi süre koştuktan sonra yüksekce bi duvar vardı 2,5 mt falan gece olduğu için önümüzüde göremiyoruz atladım ben

aşağıya bizimkilerde arkamdan tabi nereye atladık ?

Aynen tahmin edebileceğiniz gibi Karakolun arka bahçesine bizimkiler bana ne küfür amam allahım sormayın gitsin :):)

Bekçi durun dedi , kimsiniz siz gelin bakalım buraya tabi ardından biz aynen karakola :)) İşin en kötü tarafıda meğer o gece 1

Mayıs'mış.....adamlar karakola bomba koyduk sanmışlar sabaha kadar sorgu bıraktılar ama bir daha kimseye o günden sonra

kestirme yol tarif etmedim :unsure::stuart::(

Gönderi tarihi:

Bana hep ah! dedirtecek öyle bir gaf yaptımki.Beni çok etkilemişti. hala hatırladıça içim burkulur.

Bu gaf yaptığım olay seksenli yılların başlarındaydı.Ben daha öğrenme çağını yaşıyordum.

Mahallemizin dar sokaklarında minyatür kale maçlar yapardık.Benim pek akranım olmadığı için genelde hep büyüklerimin

yanında yer alırdım. Birgün futbol oynuyorduk, arkadaşıma pas vermem gerekiyodu ama ben topu ıska geçmiştim ve bana

alaycı birbiçimde "yamuk" dedi.Bu kelimeyi ilk kez duymuştum anlamı hususunda hiçbir düşüncem dahi yoktu.Bir taraftan

maça devam ediyor bir taraftanda dilime dolanan bu kelimeyi sürekli tekrarlıyordum.Maç devam ediyordu fakat top nerede?

top komşu bahçelerinden birindeydi.Ama cadımı cadı bir kadının evininin bahçesindeydi.Arkadaşlar hadi sen küçüksün sen alda gel hem seni görse bile bişey demez deyip topu almamı istediler. tabi bunun için bahçeduvarından tırmanmamgerekiyodu 1,5 m kadar uzunluğu vardı.arkadaşlarında yardımıyla çıkmayı başarmıştım.bahçeyi birazgözden geçirdikten sonra topu gördüm.top domateslerin arasındaydı.Topu tam almışken,hey!!! diye bir ses duydum.sesin geldiği tarafa baktığımda o kadınıgördüm.korkmuştum.kadının yanında birde kızı vardı ve bana çabuk

bahçeden çıııık diye bağırmaya başladı.Bende titreyen korkmuş halimle duvarın üstündeydim ve tam atlamak üzereyken

arkama dönüp o dilime dolananan yamuk kelimesini onlara haykırdım.bahçeden aşağıya atladım ve topu arkadaşlara verdim.tam o sırada kadının bana koşarak bağıra bağıra geldiğini gördüm.görmemle kaçmaya başladım kadın peşimdeydi ve söyleniyordu sen kime yamuk dedin diye...al başına belayı işte. neyse çok uzatmayım elinden kaçarak kurtulmayı başardım.ama bana neden bu kadar kızdığını düşünürken heralde bu yamuk kelimesi iyi bişey değil diye düşündüm.

Ertesi gün olmuştu gene arkadaşlarla buluştuk.benim bu olayı konuşuyorduk.bir büyüğüm sen niye onun kızına yamuk dedin?dye sordu.n'olmuş ki dedim.oğlum onun kızı özürlü dedi.Abi ben onu kasdederek bişey demedimki....

Bir başka gün kadının kızı babamı görmüş ve beni şikayet etmişti. babam da evde bana sordu niye yamuk dedin diye.bilmiyordum öyle anlaşılacağını baba dedim.annem söze karıştı ne olmuş yani yamuk dediyse.yamuk deyince yamukmu oldu.babamda kıza baktım gerçektende öyle dedi. bana epeyce kızmışlardı...

Daha sonraki günlerde o kızı gördüm ve anladımki ortopedik sorunu vardı.kendimden çok utanmıştım ve artık bu kızı ne zaman görsem yüzüne bile bakamıyor,yoluma çıksa yolumu değiştiriyordum....

• 1 yıl sonra...
Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Kaplanı aslanın karısı zannetmemdi. O zaman dişi aslanları kaplan zannediyordum :lol:

Gönderi tarihi:
Bana hep ah! dedirtecek öyle bir gaf yaptımki.Beni çok etkilemişti. hala hatırladıça içim burkulur.

Bu gaf yaptığım olay seksenli yılların başlarındaydı.Ben daha öğrenme çağını yaşıyordum.

Mahallemizin dar sokaklarında minyatür kale maçlar yapardık.Benim pek akranım olmadığı için genelde hep büyüklerimin

yanında yer alırdım. Birgün futbol oynuyorduk, arkadaşıma pas vermem gerekiyodu ama ben topu ıska geçmiştim ve bana

alaycı birbiçimde "yamuk" dedi.Bu kelimeyi ilk kez duymuştum anlamı hususunda hiçbir düşüncem dahi yoktu.Bir taraftan

maça devam ediyor bir taraftanda dilime dolanan bu kelimeyi sürekli tekrarlıyordum.Maç devam ediyordu fakat top nerede?

top komşu bahçelerinden birindeydi.Ama cadımı cadı bir kadının evininin bahçesindeydi.Arkadaşlar hadi sen küçüksün sen alda gel hem seni görse bile bişey demez deyip topu almamı istediler. tabi bunun için bahçeduvarından tırmanmamgerekiyodu 1,5 m kadar uzunluğu vardı.arkadaşlarında yardımıyla çıkmayı başarmıştım.bahçeyi birazgözden geçirdikten sonra topu gördüm.top domateslerin arasındaydı.Topu tam almışken,hey!!! diye bir ses duydum.sesin geldiği tarafa baktığımda o kadınıgördüm.korkmuştum.kadının yanında birde kızı vardı ve bana çabuk

bahçeden çıııık diye bağırmaya başladı.Bende titreyen korkmuş halimle duvarın üstündeydim ve tam atlamak üzereyken

arkama dönüp o dilime dolananan yamuk kelimesini onlara haykırdım.bahçeden aşağıya atladım ve topu arkadaşlara verdim.tam o sırada kadının bana koşarak bağıra bağıra geldiğini gördüm.görmemle kaçmaya başladım kadın peşimdeydi ve söyleniyordu sen kime yamuk dedin diye...al başına belayı işte. neyse çok uzatmayım elinden kaçarak kurtulmayı başardım.ama bana neden bu kadar kızdığını düşünürken heralde bu yamuk kelimesi iyi bişey değil diye düşündüm.

Ertesi gün olmuştu gene arkadaşlarla buluştuk.benim bu olayı konuşuyorduk.bir büyüğüm sen niye onun kızına yamuk dedin?dye sordu.n'olmuş ki dedim.oğlum onun kızı özürlü dedi.Abi ben onu kasdederek bişey demedimki....

Bir başka gün kadının kızı babamı görmüş ve beni şikayet etmişti. babam da evde bana sordu niye yamuk dedin diye.bilmiyordum öyle anlaşılacağını baba dedim.annem söze karıştı ne olmuş yani yamuk dediyse.yamuk deyince yamukmu oldu.babamda kıza baktım gerçektende öyle dedi. bana epeyce kızmışlardı...

Daha sonraki günlerde o kızı gördüm ve anladımki ortopedik sorunu vardı.kendimden çok utanmıştım ve artık bu kızı ne zaman görsem yüzüne bile bakamıyor,yoluma çıksa yolumu değiştiriyordum....

ağlasam mı gülsem mi şaşırdım bu gaf a ben yaaa ;):(

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

ortaokuldan arkadaşımı ve annesini yolda gördüm yıllar sonra :D karşı sınıftan uyuz bir çocuk vardı yaramazdı daha doğrusu ona ıspanak derdik okulda :D kız arkadaşım nişanlandığını söyledi hayırlı olsun falan dedm davet etti düğününe. kimle nişanlandın dedim uzaktan baktım ıspanak :D aaaa dedim bu bizim ıspanak değil mi :D yanımıza yaklaştı çocuk kızardı bozardı senin lakabın ıspanak değilmi idi ya dedim :D (pota bak yaaa:p ) çocuk kızardı yok diyor kaynanasına ve nişanlısına rezil ettim yanlışlıkla ama oydu :wub::D nasıl böyle bir gaf yaptım bilmiyorum ani refleks diyelim :D gitmedim düğününe utançtan :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.