Φ EaglEyes Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Arkadaşlar bilmiyorum sizin tarzınız mıdır? daha önce verilmişmidir ama bu oyun gerçekten çok zor. İsterseniz Bir deneyin.. http://www.godtower.com Begin yazsına tıklıyoruz va başlıyor.. Alıntı
Φ EaglEyes Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 arkadaşlar hiç deneyen yok mu? kimse yorum yapmamış.. Alıntı
Φ bodrumlu Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 arkadaşlar hiç deneyen yok mu? kimse yorum yapmamış.. password istiyor Alıntı
Φ kahin Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 evet bende ondan uğraşmadım Alıntı
Φ EaglEyes Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 arkadaşlar oyun başında password istiyosa boştur. Bende istemiyo belki de cookilerden olabilir bilmiyorum. Ama karşınıza şöyle bir ekran çıktıysa zaten oyun başlamış demektir... amaç zaten resimden şifreyi çıkarabilmek Haa bu arada özellikle forumda yeniyim ama birçok topici okudum ve özellikle çok zeki arkadaşlara sesleniyorum bunu bi deneyin. Tabi bir rivayete göre intihar eden de varmış aman haa NOT: Oyun 99 levelden oluşuyor.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.