Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 hepinizi yürekten selamlıyorum.yaşamanın güzelliğini anlamak ve tadını çıkarmak en büyük özelliğimdir.hayattan her şeye rağmen zevk almanız dileğiyle...tekrar hepinize MERHABA Alıntı
Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 hg yoldas hoşbulduk jön Merhaba Hoşgeldin... Çok zevkli geldin..Bana göre bu dünya sırf zevk almamız için yaratılmamıştır. Yaşamanın içgidüsü diye bir şey var.! Acı,keder,elem bunlarda insanların içindir. İnsanın kendi hayatından zevk almasının bir manası olmadığını anlaman dileğimle... sağolun hoşbulduk, sizinde beni anlamanız dileğiyle. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 hoş geldin güzel insan................ Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 hoşgeldin umarım keyfini çıkarırsın Alıntı
Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 hoş geldin güzel insan................ hoşbuldum sağolun hoşgeldin umarım keyfini çıkarırsın sağol hoşbuldum Alıntı
Φ TANTRAS Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 teşekkür ederim la_boheme. herkese hoşgeldin demiyen birine "hoşgeldin" dedirttiya bundan daha güzel yermi olur onun adını kullanacak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.