Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm...... Şimdiden herkeze Merhaba.... Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Merhaba Hoşgeldiniz... Teşekkür ederim nerden bildiniz formum çok iyidir. Sizede iyi güzel formunda kalmak diliyorum. İyi paylaşımlar.. Hoşgeldin.. Çok teşekkür ederim ne güzel karşılanıyorum yaaa Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm......Şimdiden herkeze Merhaba.... Hoşgeldiniz.. Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Hoşgeldiniz.. Teşekkür ederim sayın xlark tades Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Hoşgeldin bende bir ara acaba transparanımda kimse beni görmüyor mu demeye başlamıştım Alıntı
Φ solist Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm......Şimdiden herkeze Merhaba.... selam bende tesadüfen buldum ilgi çekici ve hoş zaman buldukça takılmayı düşünüyorum yeni arkadaşlıklar kurmak oldukça heyecanlı Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 selam bende tesadüfen buldum ilgi çekici ve hoş zaman buldukça takılmayı düşünüyorum yeni arkadaşlıklar kurmak oldukça heyecanlı aynı kaderdeniz galiba Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2007 hoş geldin arkidişim..... Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2007 hoş geldin arkidişim..... Hoş buldum arkidişim... pek sevenim çıkmadı sanırsam ki. kimse bişey yazmamış. Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 hoş geldin hoşgeldn Teşekkür ederim. sizlerin arasındaki diyaloğu çok beğeniyorum. umarım benide aranıza alırsınız. Alıntı
Φ baç Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Forumunuzu hatta forumumuzu tesadüfen buldum ve çok beyendim,böyle güzel bir ortama umarım kabul görürüm......Şimdiden herkeze Merhaba.... merhaba kabul Alıntı
Φ scgksk Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Hoşgeldin merhaba kabul Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.