Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl Geçenlerde Uzun zamandır açmadığım Msn'imden bir dostumun gönderdiği aşağıdaki mesajı aldım... Ve foruma taşımaya karar verdim... Anayasanın "tarafsız" olarak tanımladığı gibi bir kişi Çankaya’ya çıkmadıkça birilerinin seçtiği kişi benim Cumhurbaşkanım olamaz. “Alışmayacağım...” Başkalaştırılan rejime alıştırılmayacağım. Atatürk’ün gösterdiği ilkelerde hiç kimse yanımda yürümese de yürümeye,korkmadan, çekinmeden turbandan yana taraf olan birisinin Çankaya’da anayasada söylendiği gibi tarafsız olamayacağını söylemeye devam edeceğim. Birileri türbanı siyasetin simgesi yaparak çoğaltırken, seyircilik etmediğim gibi, bundan sonra da etmeyeceğim. Ülkeyi saran karanlığa karsın aydınlık Türkiye düşlerimden vazgeçmeyeceğim. Tüm yapılanların yanlışlığını, gören, bilen birisi olarak anayasada tanımlanan nitelikleri taşımayan birisinin cumhurbaşkanlığını asla içime sindirmeyecek onun geldiği tüm ortamları terk edeceğim. NOT: Milletvekili andı içenler içtikleri andın gereklerini yerine getirmiş olsalardı, vatandaşın and içmesine gerek kalmayacaktı. Bu andı içerek 24 Nisan'a karşı çıkıyor, 23 Nisan ruhuna yakışan 14 Nisan ruhuna sahip çıkıyorum ve Ben de imzalıyorum... Prof. Dr. Tülay Özerman Ben de imzalıyorum 1- Celil Yamak-2. Neriman Yuce-3. Nur Erkoc-4. Nur Dikmen-5. Julide Durukan-6. Dogan Konuk-7. Fuat Ornarli-8. Gunsel Yildirim 9. Muge Sevimlier-10. Saime Oguz-11. Biray Yersu-12. Hulya Willis-13. Husniye Celik-14. Ali ÖZKAYNAK-15. Onur ÖZKAYNAK 16- Engin Demirkolu-17- Murat Binzet-18- Ogun OZANSOY-19 Tuğrul Gürgöze-20- Sardunyam-21- *tna
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2007 18 yıl Geçenlerde Uzun zamandır açmadığım Msn'imden bir dostumun gönderdiği aşağıdaki mesajı aldım...Ve foruma taşımaya karar verdim... [/b][/color] Bu andı içerek 24 Nisan'a karşı çıkıyor, 23 Nisan ruhuna yakışan 14 Nisan ruhuna sahip çıkıyorum ve Ben de imzalıyorum... Prof. Dr. Tülay Özerman Ben de imzalıyorum 1- Celil Yamak-2. Neriman Yuce-3. Nur Erkoc-4. Nur Dikmen-5. Julide Durukan-6. Dogan Konuk-7. Fuat Ornarli-8. Gunsel Yildirim 9. Muge Sevimlier-10. Saime Oguz-11. Biray Yersu-12. Hulya Willis-13. Husniye Celik-14. Ali ÖZKAYNAK-15. Onur ÖZKAYNAK 16- Engin Demirkolu-17- Murat Binzet-18- Ogun OZANSOY-19 Tuğrul Gürgöze-20- Sardunyam-21- *tna 22- DİPNOT
Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2007 18 yıl 27 denizz. tamamen katılıyorum.anayasanın temel değerlerini paylaşmayan bir kimse hasbelkader çankayaya çıksa dahi benim cumhurbaşkanım değildir.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.