Φ ayşegül Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 senin sevgine mazhar olmak..ben de seni Ayşegül ablacığım.. ayrıca en yakınım iki kişi senin ismini taşıyor, bu yüzden daha hiç tanımazken bile ısınmıştım sana,tanıdıkça daha çok seviyorum.. leyla bir özgecandır kara gözlü ceylandır doyulmaz hüsn-ü andır her gönülde o ahu leyla ah leyla dillerde söylenen o yollarda gözlenen o yürekten özlenen o ele geçmez o arzu leyla ah leyla Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Diloş, e yani sen tv izliyor olursan ben laptopumla kurulurum masaya bilmiyormusun, malum laptopumla ben bütünleşik ikili olduk... işler kala kala Leylama mı kalıyor o zaman, ama kıyamam neyse üçümüz vileda üçlüsü olaraktan gidelim iş yapmasakta, Ayşegülün misafiri oluruz... Fenamı, bahane oldu işte... Keşke gerçekten gelebilseniz bana toplaşıp da...O kadar mutlu olurum ki.Size mantı,kek,yaprak sarması,börek,herşeyleri yaparım... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Ayşegülüm, ne güzel olurduda sen benim karnımı acıktırdın şimdi, kek, börek, sarma bide mantı dedin dimi... yola çıkmalı, yola çıkmalı hemennnnn Canım Ayşegülüm, keşke gelebilseydik ama gelmiş gibi mutlu oldum bu sıcak davetine teşekkür ederim Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 ne..!!!mantı mı dedin..? ayşegülüm öm'den bana enlemini ve boylamını bildir..beş dakikaya varmaz ordayım.. marifetli hatun seni.. Korkunç Hary dünyanın en şanslı adamı olduğunun farkındadır umarım..hoş, o şu dakikalarda Ukrayna'da açlık ve sefaletle boğuşuyordur.. malum maaş kartı emin ellerde.. adamcağızın düşünecek daha öncelikli konuları var şincik.. vileda üçlüsü..vileda dışında ki hemen hemen diğer tüm konularda üçlü olabilirler kanımca.. -şaka yav..üzerinize afiyet bende hamaratlık konusunda hiç fena diilimdir-bakın gün gibi tertip ederiz..yeriz..içeriz..güler..tepiniriz..sonrasında da evi temizler paklarız..nasılım..? hem kalemi hem de kalbi baldan tatlı Ayşegül.. sana yine kalemine hayran olduğum Murathan Mungan'ın çok sevdiğim bir şiirini armağan etmek istiyorum..eminim sende seviceksin.. MIRILDANDIKLARIM Kırdım mı, incittim mi birilerini.. Kimleri kazandım, yitirdiklerim kimler? Kendimi yeniledim mi yazdıklarımda? Yeniden düşünmeliyim Dostluklarımı, ilişkilerimi Gözlerim çocukluk fotoğraflarında mı kaldı Yitirdim mi yoksa masumiyetimi? Borçlarımı ödedim mi? Doğru seçtim mi soruların fiillerini? Tırnaklarım kesilmiş, dişlerim fırçalanmış, saçlarım taranmış, Giysilerim ütülü, odam düzenli mi? Geri verdim mi aldıklarımı: Aşkları, dostlukları, sevgileri, güvenleri, bağları, Kitaplara, sayfalara, satırlara borcumu ödedim mi? Yokladım mı duygularımı Hâlâ sevebiliyor muyum insanları? Ovmalı gümüşleri, bakırlarımı; cila geçmeli ahşaplarıma Ovmalı umutları Saklı tutmalı gelecek inancını, yarınları eksik etmemeli ağzımızdan Ey uzak akrabalarım, üvey aşklarım Mevsim sonu dostlarım, işporta malı ayrılıklar Arkadaş ölümleri, dost hançerleri, talan ettiğimiz zulalar Gece telefonları, ıssız konuşmalar Mağrur incelikler, vurgun yemiş ilişkiler Uçurum duygusuyla yaşadığımız hayat ey O kadar çok anlattım ki Kendime kaldım anlatmaktan... Bunaldım kendisiyle boğuşmasını Başkalarında çözmeye çalışan insanlardan Usandım sözcük oynamalarından, tılsımlı sıfatlardan, Ofset duyarlılıklardan Kaç zamandır duru, yalın, çalışkan, iyi insanlar özlüyorum 'İçtenliğin' ya da 'dünya görüşünün' kirletmediği Kendime bir yeni yıl kartı yazarak bunları diliyorum Aranıp duruyorum adresini yitirdiğim insanları Vitrin camlarına yansıyan yüzlerde Bilmiyorum kalmış mıdır adresini yüzlerinde taşıyan insanlar Hâlâ bir umut var mıdır Çıkmaz bir sokağa benzeyen bu avare avunması vitrinlerde Ne çıkmaz sokaktayım ne de mutsuz Sadece rüzgârlardan daha güçlü olmak istiyorum o kadar Açık denizlerde nice yolculuklara yelken açarken Kış güneşinin mutlu ettiği bir kedi gibi mutlu, emin, tasasız Sere serpe ve keyifli olmak tek isteğim ve dileğim Senin ve benim , yani bizim için... Murathan MUNGAN Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 KÜÇÜĞÜM Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün hatalarım Övünmem bu yüzden bu yüzden kendimi özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım ne kadar az yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengârenk geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2007 KÜÇÜĞÜM Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün hatalarım Övünmem bu yüzden bu yüzden kendimi özel önemli zannetmem Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün saçmalamam Yenilmem bu yüzden bu yüzden kendime hala güvensizliğim Ne kadar az yol almışım ne kadar az yolun başındaymışım meğer Elimde yalandan kocaman rengârenk geçici oyuncak zaferler Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden bütün korkularım Gururum bu yüzden bu yüzden çocuk gibi korunmasızlığım Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden sonsuz endişem Savunmam bu yüzden bu yüzden bir küçük iz bırakmak için didinmem Ra_Dya'm,HOŞGELDİN!!!!!!!!!!!HOŞGELDİN!!!!!!!!HOŞGELDİN!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Diloşum,defterime gel...Korkunç Hary amcanız Ukrayna'dan döndü.Gece beni bilgisayarın başında görünce''ne yapıyorsun''dedi.''Forumda arkadaşlarım var,onlarla yazışıyorum''dedim.''Kız mı erkek mi''dedi,''kız da var erkek de''dedim.''Haaaaaaaaaa!''dedi(a'lar a ile e arası).''Onlar seni tanıyor,korkunç Hary olduğunu biliyorlar''dedim.''Yaaaaaaaa!''dedi.Sabah kahvaltıda,''Demek herkes beni tanıyor''dedi.Pek hoşuna gitti bu iş...Yakında beni ensemden tutup da sandalyeden atabilir,bilgisayarın başına geçip''Korkunç Hary''nikiyle sizinle arkadaşlık kurabilir kanımca.Nedir bu yaaa,kendime ait bir alanım olmayacak mı benim???????? Bu arada biiiiiiisürü çikolata getirmiş,keşke yanımda olsanız,hepinize paylaştırsam. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Ayşegülüm gözün aydın, demek korkunç hary geldi... hangi çikolatalardan getirmiş ona göre eğer benim sevdiklerimdense yola çıkabilirim birazdan... Bu arada bizden çok selam söyle Korkunç Hary'e gelirse oda gelsin ama seni sandalyenden uzaklaştırmadan... Sana alıştık biz, Korkunç Hary senin kıymetini bilsin... Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Canım Sardunyam....Nestle Gold bitter,işte,milka,o tür şeyler...Hemen çık yola sen,yoksa ben hepsini bitirip komaya gireceğim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 koordinatları bildir ben hemen çıkıyorum... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2007 Diloşum,defterime gel...Korkunç Hary amcanız Ukrayna'dan döndü.Gece beni bilgisayarın başında görünce''ne yapıyorsun''dedi.''Forumda arkadaşlarım var,onlarla yazışıyorum''dedim.''Kız mı erkek mi''dedi,''kız da var erkek de''dedim.''Haaaaaaaaaa!''dedi(a'lar a ile e arası).''Onlar seni tanıyor,korkunç Hary olduğunu biliyorlar''dedim.''Yaaaaaaaa!''dedi.Sabah kahvaltıda,''Demek herkes beni tanıyor''dedi.Pek hoşuna gitti bu iş...Yakında beni ensemden tutup da sandalyeden atabilir,bilgisayarın başına geçip''Korkunç Hary''nikiyle sizinle arkadaşlık kurabilir kanımca.Nedir bu yaaa,kendime ait bir alanım olmayacak mı benim???????? Bu arada biiiiiiisürü çikolata getirmiş,keşke yanımda olsanız,hepinize paylaştırsam. ay aman..anca gelebildim..dimek Korkunç Hary Ukrayna'dan döndü ha.. dimek ki uçak parasını vermişsin adamcağızın.. kendisine selamımı ilet canım..onuda bekleriz.. ama seni yerinden ederek diil elbette..bi laptopta o edinsin...bu işlerin uzmanı Sardunyam'dır..o size hesaplı ve kullanışlı bi marka önerir kanımca.. verdiğin paralarla anca çukulata alabilmiş adam ne yapsın.. yine ince fikirliymiş de eli boş gelmemiş.. çikolatadan yemiş kadar oldum Ayşegülüm..canım benim.. selam söyle benden Korkunç Hary'ye.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 çikolata kaldı mı,özelllikle milkalardan.. ay çok mu gecikti neredeyse çıkar sen yanlızlığıma varır varmaz az sonra yağmuru durduracaklar rüzgarı değiştirdim ustura ağzı poyraz yok canım yıldızları unutmadık mutlaka yerlerinde bulunacaklar kenarı yaldızlı mavi bir karanlık sütlü çıplaklığını örtecek kadar senin için olduğu asla bilinmeyecek yapraklarını birden dökecek dutlar şafak sökerken sekiz on kadar şimşek balkonda işlemeli müstesna bulutlar ayak bastığın an şehir de değişebilir yoksa Moskova mı belki berlin belki dakar belki 30'lardan mehtap yorgunu izmir körfez'de şerefine donatılmış vapurlar nerede ne zaman kaç kere yaşadık nasıl bir sevdaysa eskitememiş yıllar bitirdiğimiz herşeye yeniden başladık dudaklarımızda birbirimizden mısralar Atilla İlhan Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Ayşegülüm nasılsın canım, çikolataları bitirdinmi, yoksa komayamı girdin neredesin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 merhaba sevgili ayşegül abla' cım , gördüğüm kadarıyla sevdiğim tüm insanlar seni seviyor. demekki sende bir ışık var ve bende bu ışığı görmek için burdayım umarım olmayan sohbetimiz ziyaretimden sonra daim olur bende şiir severim bu şiir senin olsun Yıldızları topladım sen geleceksin diye Dağılmışlar baya, Sen sevmezsin dağınıklığı Rengi bozuk bulutların, Sildim ama düzelmedi Ay bu gece çekilmiş biraz Sen oturduğunda ayı tamamıyla görmek istersın diye, Seslendim, Beri gel biraz dedim. Duymadı.. Ay istediğim gibi olmadı be gece… Ağaçlara seni görünce selamlamalarını söyledim Yaprak dökmeyin dedim Bedenlerinizi biraz öne eğin Dallarınız çarpmasın Rüzgarla da görüştüm Esip seni soğutmasın Susarsın diye okyanusa tuz koymadım bu sabah Balıkları topladım,yosunları temızledım İnciler kaldı bir, derinde… Gemi enkazında yaşayan deniz kızlarını çıkartmadım En güzel şarkılarını söylesinler diye Toprak kabarmış,çatlamiş Ayağın tökezlemesin,düşmeyesin diye Yağmurla konuştum, toprağa karıştı. En sevdiğin koku sardı etrafı Yağmur toprakta canlandı Yıldızlar bir yerde toplandı Ay kızardı, Bulutlar dağıldı Ağaçlar selamda Kulağımda denizin sesi Gözüm yollarda Dağın taşın Allah'ının hatırına… Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 valla egzorsist onda öyle bir ışık var ki..anlatılmaz yaşanır.. ancak endişelerim var; Korkunç Hary'nin Ayşegülümü bizden kıskanarak, laptopuna bir operasyon uyguladığı ve onun ışığını bizimle paylaşmak istemediği yönünde.. umarım yanılıyorumdur.. Teğet Herkes kırılamaz; bazen ipince bir dal olmak gerekir kırılmak için: Ama dünya kütüklerin… Ağlayamaz herkes; ağlayabilecek kadar büyümek gerekir: Dünya ise küçüklerin… Sevemez herkes; bir orman olmak gerekir sevmek için: Bak ki dünya çöllerin… Ve vâkur bir damla olmak dalga için. Katılmak okyanusa aşk için, isyan için! Yılmaz Odabaşı Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Leylam,milkaları çocuklar yedi maalesef.Şiir için teşekkür ederim.Senin için birkaç mısra oluşturmaya çalıştım,ama bu aralar zihnim dağınık,başaramadım.Ovamın,yaylamın kokusu,çanakkale rüzgarı,akdenizin mavisi,şühedaya vatan selamı,çölde açan gelincik leylam...gibi.Ama toparlayamadım.Bilmem,zihnimdeki leylam imajını anlatabildim mi? Sardunyam,komaya girdim ama kızımın dersleri yüzünden.Pazar günü,evde sıkılıyor,dışarıda çalışsın diye çay bahçelerinde süründüm,farkında olmadan üşütmüşüm.Dün dut yemiş bülbül gibi,hiç sesim çıkmadı.Evdekiler neyin var diyorlar,neyim olduğunu anlayıp cevap bile veremiyorum.Neyse ki bugün açıldım biraz. Egzorsist,sende sanki oğlumu görüyorum.Öyle duygulu,şair,insancıl....Çok iyi bir ruhsun sen.Şiirin çok güzel. Diloşum,korkunç Hary'nin kendi laptopu var.Hem o bana operasyon yapmaz,korkma meleğim,evin müdürü benim. Güzel dostlarım,sizi tanıdığım için,varlığınızı bana duyurduğunuz için çok teşekkür ederim.Çok seviyorum sizleri,çok... Sen estikçe ben titrerim kelebek neden gelmiyor? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 sende öylesin takip ettiğim kadarıyla ablacım iyi düşüncelerin beni mutlu etti, teşekkür ederim Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Arkadaşlarım,bu arada,son birkaç günde Osman Pamukoğlu'nun ''Ey Vatan''isimli kitabını okudum.Çoktandır duruyordu,vakit bulamamıştım.Bilmiyorum okudunuz mu?Okumanızı isterim... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 bizde dünyanın sır'rına erebilmek içün ayrık otumla "Secret"'ı okumaktayız canım.. bitince tavsiye ettiğin bu kitabı ediniciim..teşekkür ederim Ayşegülüm.. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Sanki gökten süzülen kar taneleri...Usulca girerler kalplerden içeri Diloş,Sardunya,Leyla,Ra-dya,Şeyda,Gloria,Frozi,Kleo.............. İsimleri... Düşler aleminin kanatsız perileri... teşekkür edrim.... bu iletiyi diloşun defterinde yeni gördüm.... pek karşılaşmadık ama..... melek olmalısın.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Ablaa;Bu akşam senin için Hüsnügüzel'in bahçesinde şööööyle tavşan kanı bi çay içicem,bi tanede sana söyliycem.. (gerçi onu da ben içicem ama sen yinede kendin içtim say.. ) Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Ablaa;Bu akşam senin için Hüsnügüzel'in bahçesinde şööööyle tavşan kanı bi çay içicem,bi tanede sana söyliycem.. (gerçi onu da ben içicem ama sen yinede kendin içtim say.. ) Canım Taurusum,ayyy,nasıl mutlu oldum ben.İç benim için,ben içmiş gibi oldum şimdiden tavşan kanı çayı.Kulaklarına da kiraz as diycem ama,olmaz diil mi? Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 teşekkür edrim.... bu iletiyi diloşun defterinde yeni gördüm....pek karşılaşmadık ama..... melek olmalısın.... Melek sizlersiniz Kleom... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Canım Taurusum,ayyy,nasıl mutlu oldum ben.İç benim için,ben içmiş gibi oldum şimdiden tavşan kanı çayı.Kulaklarına da kiraz as diycem ama,olmaz diil mi? yani Ayşegülüm 35 yaşındaki kocaman adam kulaklarında asılı kirazlarla.. olmaz mı olur aslında..hemide çok güzel olur.. taurusmutis..Allah aşkına kirazları kulağına asmış halinle bi fotonu çekip,şuracığa eklesen kardeş.. amaaan ne güzel olurdu ya.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.