Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sevgil günlük,dün geçirmiş olduğum muhteşem anların hala etkisindeyim.Bu gün yapılacak fazla bir iş olmadığı için maketimizdeki ufak tefek eksikleri son provamızla tamamladık. (öküz maketi.19 mayıs töreninde yapılacak temsilde kullanılacak olan Elifin Kağnısını çeken öküz ) tam bir sarı öküz oldu. Çocuklarımı çok özledim .nihayet yarın görevli iznim sona ericek ve okuluma gideceğim.Şube müdürünün sıkıcı toplantısını (bir insan bu kadar sıkıcı olabilir ancak )saymazsak günüm fena değildi.toplantı çıkışı epeydir ihmal ettiğim yemek yapma seanslarıma hazırlık için manava uğrayıp alışveriş yaptım.gözümde zeytin yağlı taze fasulye uçuyorken midemin eşsiz konseri eşliğinde eve geldim.birsürü yemek yaptım kim yiyecekse! ellerime sağlık bi güzel yedim Ferhat Göçer'in muhteşem sesi eşliğindetabii.sonramı tabiiiiiiki güzel arkadaşlarımın forumda nelerden bahsettiiğine bakmak için pc açtım.burda herkes güzel ve seviyeli paylaşımlar sergiliyor.çok sevdim burayı senin anlayacağın. Şİmdi sevgiligünlük, bu günlük senle paylaşacaklarım bu kadar. Aslında çok şey var ama şimdilik bu kadarı yeter,zira biraz başım ağrıyor.ooooo saat 20:00 olmuş bileee. ee çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi avvvruuupaaa yakaaaaasııııı... biri bizi durdursun yahuuu:)))) ahhaaahhaaa Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 günlüğünüzü izinsiz okumadım değil mi bu arada hoşgeldiniz ve sanırım meslekdaşız Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Sevgili günlük,herşeyi düşünmekten,düşünerek hareket etmekten yoruldum.Birşey söylerken kırmamak,insanlara adaletsızlık etmemek vs. düşünmek beni yordu artık.çünkü karşındaki inan aynı harekeri yapmıyor.. Düşünmeden pervasızca yaşamak istıyorum,beynim hafiflemiş olarak..Bu beni gerçekten yordu.Neyse günlük iyi oldu seni tanımam,çok başını şişireceğiz ama Alıntı
Φ monalisa06 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 günlüğünüzü izinsiz okumadım değil mi bu arada hoşgeldiniz ve sanırım meslekdaşız merhaba arkadaşım. teşk ederim. resim öğretmeniyim ben ya siz? Alıntı
Φ freak Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 bu çok keyifli yaw, hatunlar günlük yazıo, ben gelip okuorm. bakalım belki kadınları anlarım. hiç sanmıorm ama şansımı deniorm!!! Alıntı
Φ mantequilla Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 sevgili günlük; canım sıkılıyor birazdan arkadaşlarla konsere gitces umarım sınava çalışmama değcek bişi olur.. neyse başka bişey aklıma gelmiyor eh bu kadar olsun bari.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.