Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

sevgili günlük:haydi gününüzü içinizi dökün!

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgil günlük,dün geçirmiş olduğum muhteşem anların hala etkisindeyim.Bu gün yapılacak fazla bir iş olmadığı için maketimizdeki ufak tefek eksikleri son provamızla tamamladık. (öküz maketi.19 mayıs töreninde yapılacak temsilde kullanılacak olan Elifin Kağnısını çeken öküz ) tam bir sarı öküz oldu.:) Çocuklarımı çok özledim .nihayet yarın görevli iznim sona ericek ve okuluma gideceğim.Şube müdürünün sıkıcı toplantısını (bir insan bu kadar sıkıcı olabilir ancak )saymazsak günüm fena değildi.toplantı çıkışı epeydir ihmal ettiğim yemek yapma seanslarıma hazırlık için manava uğrayıp alışveriş yaptım.gözümde zeytin yağlı taze fasulye uçuyorken midemin eşsiz konseri eşliğinde eve geldim.birsürü yemek yaptım kim yiyecekse! ellerime sağlık bi güzel yedim Ferhat Göçer'in muhteşem sesi eşliğindetabii.sonramı tabiiiiiiki güzel arkadaşlarımın forumda nelerden bahsettiiğine bakmak için pc açtım.burda herkes güzel ve seviyeli paylaşımlar sergiliyor.çok sevdim burayı senin anlayacağın.

Şİmdi sevgiligünlük, bu günlük senle paylaşacaklarım bu kadar. Aslında çok şey var ama şimdilik bu kadarı yeter,zira biraz başım ağrıyor.ooooo saat 20:00 olmuş bileee. ee çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi

avvvruuupaaa yakaaaaasııııı...

biri bizi durdursun yahuuu:)))) ahhaaahhaaa

Gönderi tarihi:

Sevgili günlük,herşeyi düşünmekten,düşünerek hareket etmekten yoruldum.Birşey söylerken kırmamak,insanlara adaletsızlık etmemek vs. düşünmek beni yordu artık.çünkü karşındaki inan aynı harekeri yapmıyor..

Düşünmeden pervasızca yaşamak istıyorum,beynim hafiflemiş olarak..Bu beni gerçekten yordu.Neyse günlük iyi oldu seni tanımam,çok başını şişireceğiz ama :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.