Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Pc Close programı ile bilgisayarınızın istediğiniz saatte kendiliğinden kapanmasını sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken winrarlı dosya içinden çıkartın ver programı açın kapatmak istediğiniz saati yazın ve tamam diyin işte bu kadar hadi kolay gelsin

Not: Boyutu Çok Ufaktır Sınırlı Adsl Kullanan Arkadaşlarımız rahatlıkla indirebilir

İndirmek İçin Tıklayınız

• 2 hafta sonra...
  • 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sağol dostum.

Gerçekten ben de hayli bir zamandır buna benzer bir program arıyordum. Kurtsoft'un vardı onlarında site şu an çalışmıyor. Akşamları Winamp ta müzik dinlerken uyuyup kalıyordum ve bilgisayar da sabaha kadar açık kalıyordu, bu program çok işime yarayacak.

• 2 hafta sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

sizlerin yorumları arttıkca ben program tanıtmaya devam edicem :)

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
program yok ki ?!

pc close programı yaz googleye çıkıyor zaten hemen böylelikle bulabilirsin telif haklarından dolayı linkler kalkmıştır arkadaşlar

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar
paylaşım için teşekkürler birde indirebilirsem güzel olacak

pc close yaz googleye kolayca programı bulabilirsiniz telif hakları oldugundan dolayı program indirme linki kalkmıstır

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
pc close yaz googleye kolayca programı bulabilirsiniz telif hakları oldugundan dolayı program indirme linki kalkmıstır

programı tanımakta güzel en azından ihtiyaç anında inderebiliriz

• 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

linkler güncellendi indirebilirsiniz

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.