Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 19 yıl Pc Close programı ile bilgisayarınızın istediğiniz saatte kendiliğinden kapanmasını sağlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken winrarlı dosya içinden çıkartın ver programı açın kapatmak istediğiniz saati yazın ve tamam diyin işte bu kadar hadi kolay gelsin Not: Boyutu Çok Ufaktır Sınırlı Adsl Kullanan Arkadaşlarımız rahatlıkla indirebilir İndirmek İçin Tıklayınız
Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2006 19 yıl Sağol dostum. Gerçekten ben de hayli bir zamandır buna benzer bir program arıyordum. Kurtsoft'un vardı onlarında site şu an çalışmıyor. Akşamları Winamp ta müzik dinlerken uyuyup kalıyordum ve bilgisayar da sabaha kadar açık kalıyordu, bu program çok işime yarayacak.
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2008 17 yıl Yazar sizlerin yorumları arttıkca ben program tanıtmaya devam edicem
Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 17 yıl Yazar program yok ki ?! pc close programı yaz googleye çıkıyor zaten hemen böylelikle bulabilirsin telif haklarından dolayı linkler kalkmıştır arkadaşlar
Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2008 16 yıl Yazar paylaşım için teşekkürler birde indirebilirsem güzel olacak pc close yaz googleye kolayca programı bulabilirsiniz telif hakları oldugundan dolayı program indirme linki kalkmıstır
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 16 yıl pc close yaz googleye kolayca programı bulabilirsiniz telif hakları oldugundan dolayı program indirme linki kalkmıstır programı tanımakta güzel en azından ihtiyaç anında inderebiliriz
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.