Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

8Mart dunya kadınlar gunu bu gunde acaba kadınlar ne ısterdı bır demet cıcekmı yoksa bır gun dayak yemeden gecırmekmı sızce hangısı bu gunde kendılerınce kendılerıne yapılan haksızlıkları dıle getırmek ısterken dayak yemelerı sızce ne kadar adıl buna tepkısız kalmak nekadar dogru ınsalar kendılerıne ayrılmıs ozel gunde de dayal yerse bu gunun ne anlamı kalırkı her nekadar ıcınde tahrık unsuru olsada neden dayak? okuma yazma oranında kadınlarımızın erkelerden daha dusuk oldugunu soylerler egıtımın onemınden bahsederler ama dayak atanın egıtımı ne olucak hor gorenın egıtımı ne olucak olaylara tek tarfalı bakılmamalı bence ne olursa olsun bır gune degıl hergune anlam kazandırlmalı :clover:

Gönderi tarihi:

Çok yumuşaksın!Dayak yemeleri; hak ettikleri için,Kadınlar gününü kullanarak bölücü örgüt leyhine bağırdıkları için!

KİMSE BUNU NEDEN GÖRMÜYOR?HERKES NEDEN GERİZEKALI GİBİ AVRUPAYA YAMANMAYA ÇALIŞIYOR?YETER ARTIK!

Gönderi tarihi:

Özgürlük ve Demokrasi derken sözlerimize dikkat edelim...30.000 kişinin ölümüne sebebiyet veren bir örgütü savunmak özgürlük ise Devlet diye birşey olmasın...

O ÇOK ÖZENDİĞİNİZ AMERİKA NASIL İŞLİYOR NASIL YÖNETİLİYOR ZANNEDİYORSUNUZ?

Gönderi tarihi:
Çok yumuşaksın!Dayak yemeleri; hak ettikleri için,Kadınlar gününü kullanarak bölücü örgüt leyhine bağırdıkları için!

KİMSE BUNU NEDEN GÖRMÜYOR?HERKES NEDEN GERİZEKALI GİBİ AVRUPAYA YAMANMAYA ÇALIŞIYOR?YETER ARTIK!

2559[/snapback]

Tamam hadı dıyelımkı orda bolucu orgut adına bagırdıkları ıcın dayak yedıler doguda, evlerınde demı bolucu orgut ıcın dayak yedıler avrupaya yaranmak demıssın ne alakası var bununla avrupa bunu kınadıysa bızım hemen avrupalı yandası olmamızmı lazım sen olayı dırek kendı almak ıstedıgın kısmını almıssın sen bıraz tarafsız bakmak ıstesen gorursun ezılen ıtılen kadınların varlıgını

Gönderi tarihi:

bildiğim kadarıyla dünya kadınlar günü yalnızca kadınlara özel.ama bakıyorum meydanlara herkesin elinde bölücü örgütlere ait birer pankart var.bu nasıl kadınlar günü kutlamak.sonra polisin tutumu eleştiriliyor.bu vatanın ekmeğini yiyenler vatanlarını satacak ve polisimiz buna göz yumacaksa böyle polislik olmasın.

8 martta yalnızca apo yandaşı kadınların günü yoktu 30 bin evladını ***** kurşunlarla kaybeden analar da kanınlıklarını hatırlıyordu o gün.ama istanbulun ortasındaki bu hain gösteri analarımızın yarasını deşti.bunun sorumluları hala el üstünde mi tutulacak?bu hainler hala şehitlerin kanı üstünde cirit mi atacak?

türkiye cumhuriyetinin gerçek yuttaş kasınlarına sesleniyorum böyle bir dünya kadınlar gününü böyleleriyle beraber kutlamaktan memnun musunuz?

Gönderi tarihi:

Erdoğan denilen gözü kapanmış insan;

Hiç bi şey bilmiosun ve konuşuosun!Güneş gazetsini okusaydın ve oradaki manşet fotoğrafını görseydin bu şekilde konuşmazdın!HAKETTİLER VE DAYAK YEDİLER POLİSLERİN ELLERİNE SAĞLIK!

Gönderi tarihi:

Unarm, "gercek yurttas" ne demek? sahte yurttasta mi var? yurttas ayrimi tehlikeli zihniyetin gostergesi.

aozer: hukuk nedir? niye vardir? polis hukukun iscisi midir? yoksa temsiliyeti midir? hukukun temsiliyeti anayasaya gore sadece yargiya verilmistir. polis yargi safhasi icin sadece bir ulak gorevi yapmaktadir... ama bizim ulkemizde bu boyle degil, goruldugu gibi. polis yargiyi infaz ederse, ulkemizdeki savci ve hakimleri neden okutuyoruz, egitiyoruz ve en onemlisi neden calistirip ucretlerini oduyoruz?kaldiralim hukuk mekanizmasini o halde, her ilin yetkin hukuk sorumlusu polis olsun ve polis illerdeki degisken kulturel yapiya gore ceza yontemleri sergilesin. ornegin bir ilde dayak polisin tercihi olur da, diger bir ildekiler bununla yetinmez, iskenceyi de ceza kapsamina alabilir. yargi mekanizmasini kaldirirsak ulke ekonomisinde tasarrufta etmis oluruz hem. polislere verelim cezai ehliyeti sorun hallolsun. tabi ortada herkese ve her suca esit, sabit bir hukuk olmayacagi icin, ornegin o gun sinirli uyanmis bir polis kirmizi isikta gectigin icin de dovebilir seni. sen istedigin kadar: ama ama sadece kirmizi isikti, de... ornegin ertesi gun morali duzgun uyanmistir, sen yine kirmizida gecersin, bu kez sana goz kirpar el sallar polis.

uygun mudur aozer? olsun mu boyle? gerci aozer: bu zaten boyle. sadece yargi mekanizmasi icin bosa bir masraf etmekteyiz. :)

Gönderi tarihi:

gerçek yurttaş vatan hainlerinin posterini taşımaz gerçek yurttaş 30 bin vatan askerinin katili lehine iş yapmaz gerçek yurttaş budur sayın nodoubt.bilmem anlatabildim mi?*

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

Sayın Unarm kardeşim;

Bu yakınlığımı bağışla çünkü sen de benim gibi vatansever bir kişisin.Özgür düşünce, demokrasi nutukları atanlar bu forumda;kesinlikle Doğan medyanın gözünü kapattığı ve gözünü başka şeylerle boyadığı zatlardır.Esasında bir numaralı vatan haini kişi Aydın ****'ın ta kendisidir.Sevgili kardeşim sen hiç Hürriyette veya Milliyette bu son olaylarla ilgili gerçek fotoğraflara yani pankartta "apoyla dialog vs." yazan fotoğraflara rastladın mı?Sanmıyorum...İnsanı yönetebilecek en büyük gücün günümüzde maalesef medya olması ve ülkemizin medyasının büyük bir kısmının Aydın Doğan isimli kişiye ait olması son derece vahim bir durumdur.

Saygılar

Tarih: Düzenleyen: Admin
Gönderi tarihi:

arkadaslar kımse sızın vatan severlıgınız konusunda suphesı yok zaten ama sızde bılıyosnuzkı bu olaylar her toplanmada oluyo zaten bır fırsat beklıyolar toplanma olsunda atlasak olaya ornek bır mayıs da oldugu gıbı yada ogrencılerın rektorlerı protestosunda ne bılım oyle topluluk oldugu yerde ama bunlar bır kac kısıden ıbaret pekı dıgerlerı neden buna musade edıyor dersenız olay bır anda pazar yerıne donuyo kım kıme bellı degıl onlar zaten emelıne ulasmıs oluyolar burda herkesı aynı kefeye koymamak lazım abısı katıl olan kardesın katılın kardesı sıfatını yemesı gıbı onun ne gunaha vardı olaylara bırazdaha yanlı bakmamak lazım dıye dusunuyorum ben sız ne dersının bılemıyorum

Gönderi tarihi:

YETER ARTIK!!

Ben ve Unarm kardeşim kesinlikle haklıyız.Çünkü size gösterilmeyen şeyleri biz görüyoruz.Kadınlar gününün neden 8 deil de 6 marta kutlandığını,taşıdıkları pankartların ne kadar ***** olduğunu...Siz görmemekte ısrar ediyorsunuz.Riyakar medyanın esiri olmuşsunuz.

Bu Tartışmayı Burada Bitiriyorum artık Son sözü Ben koydum!

Saygılar

Gönderi tarihi:

aozer: forumu kullanmada yabanciyim ve dun actigimda karsima "salaksin" diye bir not gonderdigin mesajin cikti. ayni mesaji mail kutumda da gordum. mail kutumdakini sildim ama burada yer alan mesajini nasil silecegimi bilmiyorum. veya bir blocke sekli var mi onu da bilmiyorum. forum sayfasini kapattigimda yok oldu mesajin fakat ben bir kez daha kufurlu bir mesaj yazmani istemiyorum. rica ediyorum ve tesekkur ediyorum simdiden.

vatana duydugun sevgiyi insanlar icin de duymani diliyorum.

Gönderi tarihi:

öyle olmadığını temenni etmekten başka yapacak birşeyim yok.ama galiba haklısınız.gönderdiğim mesaj hemen ulaşmıyor.galiba siz de aynı şeyden müzdaripsiniz.amacımız yanlış bilinen konulara aydınlık getirmek.amaç türkün menfaatine iş yapmak neden susturulmaya çalışılıyoruz.

Gönderi tarihi:
8Mart dunya kadınlar gunu bu gunde acaba kadınlar ne ısterdı bır demet cıcekmı yoksa bır gun dayak yemeden gecırmekmı sızce hangısı bu gunde kendılerınce kendılerıne yapılan haksızlıkları dıle getırmek ısterken dayak yemelerı sızce ne kadar adıl buna tepkısız kalmak nekadar dogru ınsalar kendılerıne ayrılmıs ozel gunde de dayal yerse bu gunun ne anlamı kalırkı her nekadar ıcınde tahrık unsuru olsada neden dayak? okuma yazma oranında kadınlarımızın erkelerden daha dusuk oldugunu soylerler egıtımın onemınden bahsederler ama dayak atanın egıtımı ne olucak hor gorenın egıtımı ne olucak olaylara tek tarfalı bakılmamalı bence ne olursa olsun bır gune degıl hergune anlam kazandırlmalı  :clover:

2558[/snapback]

Cevap olması niteliğinde değil ama o gün polis tarafından tartaklanan insanların neden dövüldüğüne de bir bakmak gerekmezmi sizce. 30000 den fazla şehit verdiğimiz pkkyı destekleyenler ve ülkeyi bölmek isteyenler. Tabiki aralarında daha güzel duygularla oraya gitmiş olanlar vardı, ama neyazk ki bitakım yanlış yönlendirmelerle olaylar böyle gelişmiştir.

Gönderi tarihi:
8Mart dunya kadınlar gunu bu gunde acaba kadınlar ne ısterdı bır demet cıcekmı yoksa bır gun dayak yemeden gecırmekmı sızce hangısı bu gunde kendılerınce kendılerıne yapılan haksızlıkları dıle getırmek ısterken dayak yemelerı sızce ne kadar adıl buna tepkısız kalmak nekadar dogru ınsalar kendılerıne ayrılmıs ozel gunde de dayal yerse bu gunun ne anlamı kalırkı her nekadar ıcınde tahrık unsuru olsada neden dayak? okuma yazma oranında kadınlarımızın erkelerden daha dusuk oldugunu soylerler egıtımın onemınden bahsederler ama dayak atanın egıtımı ne olucak hor gorenın egıtımı ne olucak olaylara tek tarfalı bakılmamalı bence ne olursa olsun bır gune degıl hergune anlam kazandırlmalı  :clover:

2558[/snapback]

Ben arkadaşımızın bu mesajını sadece kadınlar günü ile alakalı ve kadınların sorunlarını yansıtmak amacı ile yazdığına inanıyorum yani buna inanmak istiyorum.

Fakat o gün orada ki gösterinin amacı bu değildi ellerinde apo bayrakları bir avuç çapulcu oraya iyi niyetle gidenlerinde gününü berbat etti poliste haklı olarak reaksyon gösterdi ama fazla ama az polis yapması gerekeni yapmıştır bu çapulcuların İstanbul un ortasında pkk lehine gösteri yapmalarına izin verilemezdi.

Emin olun eğer polis bu anarşistleri dağıtmasaydı bir yarım saat içinde etraftaki mağazalar harap olacak otobüs camları kırılacak polis otolarına saldırılmış olacaktı.Zaten dikkat ettiyseniz onlarda tedarikliydi elerinde uzun demir çubuklar sopalar Allah aşkına söyleyin böyle kadınlar günümü kutlanır.

Bu olaydan dolayı emniyet teşkilatını karalamanın hiçbir anlamı yok onlar görevler yapmışlardır.

Ve bu medya içinde bir sınavdı olayların nasıl lanse edildiğini sizlerde gördünüz bütün hata polisin üzerine yıkıldı bir haber kanalıda demediki İstanbulda yasa dışı örgüt lehine yapılan protestoya polis müdahale etti diye.Buradan medya ya da ne kadar güvenmemiz gerektiğini anlamış olduk...

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bilgisizligin sonu terördür, Bunu yapan polis olsun, vatandas olsun farketmez.

Ayni zamanda devlet otoritesi zayifladigi an catlak sesler kulaklarimizi rahatsiz edecektir.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.