Φ zerdust Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 (düzenlenmiş) Ne zamandır beklediğim bir albümdü, sizlerle paylaşmak istedim. İyi dinlemeler.. Tarih: 4 Nisan , 2011 Düzenleyen: ChatMaster İndirme linkleri Telif hakları nedeni ile kaldırılmıştır... Alıntı
Φ atahancem Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2008 download linkini göremiyorum Alıntı
Φ solleks83 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Ne zamandır beklediğim bir albümdü, sizlerle paylaşmak istedim. İyi dinlemeler.. emegine saglık Alıntı
Φ solleks83 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2009 ya kusura bakmayın özlem taner albünü buldum ama download edemiyorum yardımcı olurmusunuz rica etsem Alıntı
Φ fgulsoy Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2011 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2011 Ne zamandır beklediğim bir albümdü, sizlerle paylaşmak istedim. İyi dinlemeler.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.