Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

siyah amcam pazar günü burada olamayacağım için şimdiden kutlamak istedim ;)''YAŞA . SEV . GÜL! BUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDA. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HER ŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN. NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA... '' :sorcerer:

Gönderi tarihi:

ustamın doğum günüymüş bugünn... :wub: doğum günün kutlu olsun ustam.... :clover: özledim seni...sebebini bilmiyorum ama keşke gelsen yine eskisi gibi.... :(

bday40011.gif

bak bu da çiçeğin..... :hug:

siyahwov5.png

karların arasında siyah bir gül....siyahx....ama bembeyaz kalbi olan....bembeyaz bir gelecek diliyorum.... :flowers::blushing:

özletmee çok fazla amaa.... :(:wub:

Gönderi tarihi:

Siyahx,kardeşim;

Burdan bakınca görünmüyorsun ama mutlaka buralarda bir yerlerdesindir sen :)

Doğumgünün kutlu olsun sağlıklı,mutlu,uzun ömürdilerim....

Sen arabalara meraklısın heralde.Bugün Pasta alma günün zaten :D Bu arabalı pasta da senin için

193.jpg

01.jpg

Bu mor menekşeler seni çağrıştırdı bana ablacım ;)(bloğunu okuyanlar bilirler) :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.