Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 siyah amcam pazar günü burada olamayacağım için şimdiden kutlamak istedim ''YAŞA . SEV . GÜL! BUNLAR EKSİK OLMASIN YAŞAMINDA. YAŞIN KAÇ OLURSA OLSUN HER ŞEYİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN. NİCE MUTLU, NEŞELİ VE YAŞAM DOLU YAŞLARA... '' Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 Doğum günün kutlu olsun siyahx; buda hediyen....... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 ustamın doğum günüymüş bugünn... doğum günün kutlu olsun ustam.... özledim seni...sebebini bilmiyorum ama keşke gelsen yine eskisi gibi.... bak bu da çiçeğin..... karların arasında siyah bir gül....siyahx....ama bembeyaz kalbi olan....bembeyaz bir gelecek diliyorum.... özletmee çok fazla amaa.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 doğum günün kutlu olsun siyahx bu da hediyen Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 doğum günün kutlu olsun arkidaş yaşlanıoozmu nee nese olgunlaşıoozz Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 NİCE MUTLU YILLARA !!! Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Mutlu yıllar dilerim size, sağlık ve mutluluk dolu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Siyahx,kardeşim; Burdan bakınca görünmüyorsun ama mutlaka buralarda bir yerlerdesindir sen Doğumgünün kutlu olsun sağlıklı,mutlu,uzun ömürdilerim.... Sen arabalara meraklısın heralde.Bugün Pasta alma günün zaten Bu arabalı pasta da senin için Bu mor menekşeler seni çağrıştırdı bana ablacım (bloğunu okuyanlar bilirler) Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 nice yıllara sevgili siyah x Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 kardeşim doğum günün kutlu olsun iyiki varsın Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ARKADAŞIM...BİRAS GEÇ OLDU GALİBA AMA ...NİCE YILLARA Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 Siyahx...Bay Clooney doğum günün kutlu olsun..Nice yıllara... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.