Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 PAŞAM BELKİ BU YAZDIKLARIMI OKUMA FIRSATIN OLMAYACAK AMA BEN YİNE DE İÇİMDEN GELENLERİ DÖKMEK İSTEDİM TANIDIK, TANIMADIK HERKESİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLARKEN BİTANE KARDEŞİMİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMADAN GEÇEMEDİM ŞU ANDA AİLENDEN, SEVDİKLERİNDEN KİLOMETRELERCE UZAKTA OLSANDA YÜREĞİMİZ SENİNLE PAŞAM SENİ ÇOK SEVİYORUM BİTANEM ''DİLEĞİM BUGÜN DİLEDİĞİN TÜM DİLEKLERİN GERÇEK OLMASI. BELKİ YANINDA DEĞİLİM AMA BİL Kİ KALBİMİN EN DERİN YERİNDE BUGÜNÜ SENİNLE KUTLUYORUM. NİCE YAŞLARA... '' Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Kardeşinin doğum günü kutlu olsun, mutlu ve dilediği gibi bir hayat sürsün.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2007 Kardeşinin doğumgünü kutlu olsun arkadaşım.Sağlıklı uzun ömür dilerim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 mutlu yıllar tşk ler sarı şekerim Kardeşinin doğumgünü kutlu olsun arkadaşım.Sağlıklı uzun ömür dilerim tşk ler rad_ya'cım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.