Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 anladım zaten sen olmadığını o senin gibi akıllı kimse deildi Alıntı
Φ maraspoli Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 anladım zaten sen olmadığını o senin gibi akıllı kimse deildi sen yinede inanma hayalperest.. akıllı bir insan böyle bir başlık açıp kadınları veya bir kısmını böyle değerlendirmez.... aslında şimdiye kadar bu topik kaldırılır diye düşünmüştüm..ama sadece bir kısmı karalandı....bu topiğe yazmak istemiyordum fakat sessizde kalmak istemedim... fakat buraya başkada bir şeyde yazmıyacağım......tepkisiz kalanlara teessüf ediyorum.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 evet gereksiz ve de saçma bi topik olduğunu bende biliyorum ama arkadaşımızın yeniliğine veriyorum.. inanma meselesine gelince bence farklı bi karakter... ama yanılıosam zaten bundan onun acısını misli misli çıkaracağımı biliodur kendileri tavsiyen için çok saol Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 evet gereksiz ve de saçma bi topik olduğunu bende biliyorum ama arkadaşımızın yeniliğine veriyorum.. inanma meselesine gelince bence farklı bi karakter... ama yanılıosam zaten bundan onun acısını misli misli çıkaracağımı biliodur kendileri tavsiyen için çok saol ben olmadiğımı defalarca söyledim ama , ikinci yazı benim kendi düşüncem deil bu konuda yazarın ve kitab isminide verdim...bu konuda hangi eserde geçtiiğini daha önceki mesajlarda belirtmeme rağmen daha halen ben olduğumdan şühpelenmen gerçekten üzüntü verici... Alıntı
Φ mydonose_utku Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 sen yinede inanma hayalperest.. akıllı bir insan böyle bir başlık açıp kadınları veya bir kısmını böyle değerlendirmez.... aslında şimdiye kadar bu topik kaldırılır diye düşünmüştüm..ama sadece bir kısmı karalandı....bu topiğe yazmak istemiyordum fakat sessizde kalmak istemedim... fakat buraya başkada bir şeyde yazmıyacağım......tepkisiz kalanlara teessüf ediyorum.... siz bu sözün kime ait olduğunu daha önceki mesajlarda görmeden fikir yürütmeyin bence..benim le alakası olmayan bir olaya beni çekmeyin ve yazılarınızı da yazarken sözün kime ait olduğunu bilerek yazarsanız daha uygun olur dedim ben..dedim...okis.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.