Φ pino Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Tanıdığım hemen hemen çoğu erkek ya bencil ya yalancı ya anlayışsız yada bütün hepsini kendi içinde barındırıyor. Ben bu yaşa geldim bu işin nedenini daha çözemedim. Aranızda bunun nedenini bilen duyan gören varsa ve benle payleşmek isterse çok sevinirim ki bende bileyim. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2005 nedeni mi ? şanşsızlık diyelim senin için talihin değişmesi dileğiyle Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Tanıdığım hemen hemen çoğu erkek ya bencil ya yalancı ya anlayışsız yada bütün hepsini kendi içinde barındırıyor. Ben bu yaşa geldim bu işin nedenini daha çözemedim. Aranızda bunun nedenini bilen duyan gören varsa ve benle payleşmek isterse çok sevinirim ki bende bileyim. demekki sen bu yaşa gelmişsin haala arkadaş seçmesini öğrenememişsin. Kızların çoğundada bu var erkeğin giyimine bakarlar tipine bakarlar elbiseler lee den livesten saçlar jöleli obiçim bakımlı kaş göz yaptırılmış yakışık obiçim e siz böyle erkeklerin peşinden koşarsanız onlar ne yapsın pahalı elbise giyenler makyaj yapanlar bunlar hayatın zorluklarını görmemişki zorluk dediğin şeyi babasından yediği bir iki fırçadır bunlar bencil olacaklar tabi hem hera hem meraa yok pino sende bir kusur yoksa doğru kişiyi bulurdun hatayı kendinde ara karşı tarafta değil Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Tanıdığım hemen hemen çoğu erkek ya bencil ya yalancı ya anlayışsız yada bütün hepsini kendi içinde barındırıyor. Ben bu yaşa geldim bu işin nedenini daha çözemedim. Aranızda bunun nedenini bilen duyan gören varsa ve benle payleşmek isterse çok sevinirim ki bende bileyim. Doğalarında vardır .. Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Doğalarında vardır .. sen erkek düşmanısın galiba NATALİA bayanların kötü yanları daha çok unutmayalım kaprisler tripler bencilliğin alası şımarıklık v.s. erkekler saflığından siz bile bile öylesiniz Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 (düzenlenmiş) sen erkek düşmanısın galiba NATALİA bayanların kötü yanları daha çok unutmayalım kaprisler tripler bencilliğin alası şımarıklık v.s. erkekler saflığından siz bile bile öylesiniz Ne alaka şimdi ??? Ben Pino ' nun tanıdığı erkekler için söylemiştim o lafı.. + Bayanların tümü şımarık kaprisli vs. diye de genelleme yapamazsın Tarih: 5 Aralık , 2005 Düzenleyen: *NATALIA* Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Ne alaka şimdi ??? Ben Pino ' nun tanıdığı erkekler için söylemiştim o lafı.. + Bayanların tümü şımarık kaprisli vs. diye de genelleme yapamazsın düzeltiyorum öyleyse çoğu Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Tanıdığım hemen hemen çoğu erkek ya bencil ya yalancı ya anlayışsız yada bütün hepsini kendi içinde barındırıyor. Ben bu yaşa geldim bu işin nedenini daha çözemedim. Aranızda bunun nedenini bilen duyan gören varsa ve benle payleşmek isterse çok sevinirim ki bende bileyim. fazla düşünmeye gerek yok sonuçta erkek onlar çözmeye de uğraşma ne gerek var bööle şeylerle kafa yoruyon ki Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2005 fazla düşünmeye gerek yok sonuçta erkek onlar çözmeye de uğraşma ne gerek var bööle şeylerle kafa yoruyon ki sen eşini nasıl seçtin yada seçeceksin pazardan mal alır gibimi ne çıkarsa he? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.