Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Erkeklerin çoğu neden bu kadar anlayışsız ve bencil oluyor ?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Tanıdığım hemen hemen çoğu erkek ya bencil ya yalancı ya anlayışsız yada bütün hepsini kendi içinde barındırıyor. Ben bu yaşa geldim bu işin nedenini daha çözemedim. Aranızda bunun nedenini bilen duyan gören varsa ve benle payleşmek isterse çok sevinirim ki bende bileyim. :online2long:

Gönderi tarihi:

Tanıdığım hemen hemen çoğu erkek ya bencil ya yalancı ya anlayışsız yada bütün hepsini kendi içinde barındırıyor. Ben bu yaşa geldim bu işin nedenini daha çözemedim. Aranızda bunun nedenini bilen duyan gören varsa ve benle payleşmek isterse çok sevinirim ki bende bileyim. :online2long:

demekki sen bu yaşa gelmişsin haala arkadaş seçmesini öğrenememişsin. Kızların çoğundada bu var erkeğin giyimine bakarlar tipine bakarlar elbiseler lee den livesten saçlar jöleli obiçim bakımlı kaş göz yaptırılmış yakışık obiçim e siz böyle erkeklerin peşinden koşarsanız onlar ne yapsın pahalı elbise giyenler makyaj yapanlar bunlar hayatın zorluklarını görmemişki zorluk dediğin şeyi babasından yediği bir iki fırçadır bunlar bencil olacaklar tabi hem hera hem meraa yok pino sende bir kusur yoksa doğru kişiyi bulurdun hatayı kendinde ara karşı tarafta değil

Gönderi tarihi:

Doğalarında vardır ..

Gönderi tarihi:

Doğalarında vardır ..

sen erkek düşmanısın galiba NATALİA bayanların kötü yanları daha çok unutmayalım kaprisler tripler bencilliğin alası şımarıklık v.s. erkekler saflığından siz bile bile öylesiniz

Gönderi tarihi: (düzenlenmiş)

sen erkek düşmanısın galiba NATALİA bayanların kötü yanları daha çok unutmayalım kaprisler tripler bencilliğin alası şımarıklık v.s. erkekler saflığından siz bile bile öylesiniz

Ne alaka şimdi ???

Ben Pino ' nun tanıdığı erkekler için söylemiştim o lafı..

+

Bayanların tümü şımarık kaprisli vs. diye de genelleme yapamazsın

Tarih: Düzenleyen: *NATALIA*
Gönderi tarihi:

fazla düşünmeye gerek yok sonuçta erkek onlar

çözmeye de uğraşma ne gerek var

bööle şeylerle kafa yoruyon ki

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.