Φ kadirli Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 şaşırıyorum size ya hu.o videoların ne anlatmak istediğini kavrayamamış ,ufak şeylerın ardına sığınarak hoca efendiyi karalama yoluna gıdenlere şaşırıyorum doğrusu.kardeşim peygamber efendimiz "kişi sevdiği ile beraberdir." diyor.şimdi soruyorum size hoca efendinin papanın elini öpmesi,onunla diyalog kurmaya çalışmasını nasıl olurda peygamber efendimizin hadisi ile bağlarsınız..hoca efendi dinler arasında dıyalog kurmaya calıştığı ıcın papanın elını opmus onunla konusmustur.papayı sevdiği için değil milletinii ulkesini sevdiği için papanın elini öpmuş onunla dıyalog kurmustur.ama ****** ******* bunu yıne kendı dusuncelerıne gore yorumlamıs farklı boyutlara cekmeye calısmışlardır.sizce dunya ,hrıstıyanlar muslumanlar dıye kutuplaşsa cok mu ıyı olur. sizce papanın ulkemızı zıyaret etmesi kotu bır seymı.papanın sıyası etkınlığının olduğunu hepımız bılıyoruz.ulkemızı zıyaret etmesi yararlı olmaz mı.oyleyse hoca efendını papayı zıyaretını nıye anlayışsızlıkla karsılıyorsunuz.neyse herkes objektıf olmadığı muddetce olayları kendi düsüncelerıne gore yorumlar. Alıntı
Φ kadirli Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2007 hayranım sana doğrusu.keşke bende senin gibi anlayışlı olabılseydım.ne güzel olurdu herşeyı kendi anladığıma kendı dusuncelerıme gore yorumlar kendı bıldığım doğruları tek doğru kendı bıldığım yanlışlkarıda tek yanlıs sayardım. -soruyorum sana hangı cumlesınde ulkenın bolunmesınden bahsedıyor*? -hiç bir yerınde ama bizler bazı kucuk seylerı kendı cıkarlarımıza gore yorumlamalıyız. -haaaa!anlıyorum seni.(vah vah..) GÜNEŞ DAHA PARLAK DOĞACAK.. Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 cübbeli ahmet depremde ölenlerin arkasından neler söyledi (ispatı var-önce vaazlarına kendisi uysun)... erbakan tonlarca parayı cukka etti (hemde bosna daki çocukların parasını-ispatı var) sevgili fettullah hoca ise emperyalist güçlerin ****** (kanıt sunuyorum -bulun okuyun- koza gold; türkiyenin ilk altın maden şirketi deniliyor, sahibi fettullah hoca, sermaye: newmont madencilik, ne vatanseverlik vatanın altınını amerikaya götüttürüyor, çok vatanseverse gelsin türkiyeye) Alıntı
Φ commandante Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 ***** ****** bunu yıne kendı dusuncelerıne gore yorumlamıs farklı boyutlara cekmeye calısmışlardır siz kimin düşüncelerine göre yorumluyorsunuz? Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 sözleriniz benim içinse sayın commandante fettullah hoca için; koza davetiyenin altın şirketi olması garip geldi biraz araştırdım, soruşturdum buldum...nette arayın isterseniz belki fazlasını bulabilirsiniz erbakan hoca için; T.C. adaleti karar verdi... hadi adalet sistemi vs. dersek, buyrun partisine bakalım kendisini şahsen tanımasamda o partiden pek çok kişinin ne yolsuzluklar yaptığı, nerde yaptığı biliniyor, isim vermeyelim... **** ***** boğaza bakan villalara sahip olmak dünya malına önem vermeyen biri için bence garip, ayrıca ben depremde kocaelinde ikamet eden biri olarak o ettiği laflara söyleyecek laf bulamıyorum Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2007 sözleriniz benim içinse sayın commandantefettullah hoca için; koza davetiyenin altın şirketi olması garip geldi biraz araştırdım, soruşturdum buldum...nette arayın isterseniz belki fazlasını bulabilirsiniz erbakan hoca için; T.C. adaleti karar verdi... hadi adalet sistemi vs. dersek, buyrun partisine bakalım kendisini şahsen tanımasamda o partiden pek çok kişinin ne yolsuzluklar yaptığı, nerde yaptığı biliniyor, isim vermeyelim... **** ***** boğaza bakan villalara sahip olmak dünya malına önem vermeyen biri için bence garip, ayrıca ben depremde kocaelinde ikamet eden biri olarak o ettiği laflara söyleyecek laf bulamıyorum Şu altın şirketi dediğiniz olay ne??? Ne gibi zararlar doğurmuş;kime ait olduğuna dair bilgileri nerden buldunuz;elde ettiğiniz verileri aktarır mısınız??? Hayır vatan haini olmadığı açığa çıktı şimdi de şirketlere mi geldi olay o açıdan!!!(forumdaki başlıkların kaynak taramasını yaptım;ayrıca zamanında bir mahkeme kararı üzerine açılan aklayıcı başlığı görüdüm de ondan söylüyorum...) Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Öncelikle şunu söylemek zorundayım dünyayı yöneten uluslararası güçlerden bahsedilir ve bu şirketler temelde maden ve petrol şirketlerine dayanırlar.. şimdi koza davetiye'den koza gold a uzanan yol müthiş bir sıçrama kabul edilebilir... tabiki koza gold'un su an elindeki maden sahalarından TONLARCA altın çıkaracağını hesap edersek pek normal değil, milyarlarca dolar kar eden bir şirket normandy bu birincisi, ikinci olarak koza gold veya euro gold veya normandy bergama zarar etmiyordu, su anda da etmiyor... Dolayısıyla normandy ve arkasındaki esas güç newmont madencilik bu şirketi satmaz.. satamaz mantık dışı bir davranış, bununla beraber uluslararası maden şirketleri ilginç bir şekilde akıl almaz hisse ortaklıklarına sahiptir... bu noktadan yola çıkarak Koza Gold bir türk şirketi değildir, ikinci olarak çıkardıkları altın yurtdışına gidip rafine olup geri geliyor, yani ithal altın alıyoruz yine bu durumda memlekete katkı sıfır istihdam diyorsanız Koza Gold Normandy'nin elindeykende istihdam vardı... malesef göz boyama bunlar. Olmamasını bende isterdim. Elimdeki deliller bu konuda bir kaç vatanseverin yazdıkları makalelerdir, Fettullah Gülen karşıtlığına soyunmş kişiler değil sadece objektif gözlem yapmışlar (Kaynak için int.ten araştırmanızı önereceğim zira kimsenin ismini ortaya atmanın luzumu yok ). Kimseyi suçlamak gibi bir girişimim yok olanı yazdım sadece.... Biraz objektif bakmaya çalışın lütfen, bu memlekete katkısı olan bir insanı kesinlikle -inandığım değerlerden dolayı- suçlayamam. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Öncelikle şunu söylemek zorundayım dünyayı yöneten uluslararası güçlerden bahsedilir ve bu şirketler temelde maden ve petrol şirketlerine dayanırlar..şimdi koza davetiye'den koza gold a uzanan yol müthiş bir sıçrama kabul edilebilir... tabiki koza gold'un su an elindeki maden sahalarından TONLARCA altın çıkaracağını hesap edersek pek normal değil, milyarlarca dolar kar eden bir şirket normandy bu birincisi, ikinci olarak koza gold veya euro gold veya normandy bergama zarar etmiyordu, su anda da etmiyor... Dolayısıyla normandy ve arkasındaki esas güç newmont madencilik bu şirketi satmaz.. satamaz mantık dışı bir davranış, bununla beraber uluslararası maden şirketleri ilginç bir şekilde akıl almaz hisse ortaklıklarına sahiptir... bu noktadan yola çıkarak Koza Gold bir türk şirketi değildir, ikinci olarak çıkardıkları altın yurtdışına gidip rafine olup geri geliyor, yani ithal altın alıyoruz yine bu durumda memlekete katkı sıfır istihdam diyorsanız Koza Gold Normandy'nin elindeykende istihdam vardı... malesef göz boyama bunlar. Olmamasını bende isterdim. Elimdeki deliller bu konuda bir kaç vatanseverin yazdıkları makalelerdir, Fettullah Gülen karşıtlığına soyunmş kişiler değil sadece objektif gözlem yapmışlar (Kaynak için int.ten araştırmanızı önereceğim zira kimsenin ismini ortaya atmanın luzumu yok ). Kimseyi suçlamak gibi bir girişimim yok olanı yazdım sadece.... Biraz objektif bakmaya çalışın lütfen, bu memlekete katkısı olan bir insanı kesinlikle -inandığım değerlerden dolayı- suçlayamam. Makale dediniz;sadece makaleler mi;ve makale kanıtlıca kendi görüşünü ispatlama amacı taşır;nasıl bir kanıtlama yolu izliyor bu isimler;yararlandıkları kaynakları paylaşmışlar mı;bence de objektif bakmak çok önemli, sonuçta karşıdaki de insan... Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Bakın bu makaleleri yazan kişiler altın şirketlerinin mali hareketleri üzerine yazmışlar bu makaleleri ama açık olan şeyleri size soyledim yani elinizdeki altın yumurtlayan tavuğu nakit ihtiyacınız yokken neden satıyorsunuz? Borsa hareketlerine dayanarak yazıyorlar zaten 50bin yıl uğraşsakta koza gold'un mali defterini ortaya çıkaramayız (araştırın sizde sadece arama motorlarına koza gold fettulah gülen newmont normandy gibi anahtar kelimeleri yazın bi kontrol edin). Amacım karalamak değil zaten önceki postalar biraz sert olmuştu tabii bunu kabul etmek zorundayım. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Bakın bu makaleleri yazan kişiler altın şirketlerinin mali hareketleri üzerine yazmışlar bu makaleleri ama açık olan şeyleri size soyledim yani elinizdeki altın yumurtlayan tavuğu nakit ihtiyacınız yokken neden satıyorsunuz? Borsa hareketlerine dayanarak yazıyorlar zaten 50bin yıl uğraşsakta koza gold'un mali defterini ortaya çıkaramayız (araştırın sizde sadece arama motorlarına koza gold fettulah gülen newmont normandy gibi anahtar kelimeleri yazın bi kontrol edin). Amacım karalamak değil zaten önceki postalar biraz sert olmuştu tabii bunu kabul etmek zorundayım. Bakın kastettiğiniz tarzda bir arama ile karşıma "yığın " çıkacak;siz ise bulduğunuzu söylediğiniz şeyi açmak zorundasınız;yoksa bu karşı tarafı "ezbere" suçlama değeri alır... Ben kaynağı belirsiz;şahsı belirsiz makalelere inanmak zorunda değilim;kusura bakmayın ama bu iş böyle... Saygılar... Alıntı
Φ xshadowx Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Yok canım sakın inanmayın, ben zaten inanın da demedim araştırın dedim... araştırmıyorsanız da sizin bileceğiniz şey. zaten fettullah gülen Türkiye'ye giremiyor, koza altın çıkarmaya devam ediyor, ben ne yazarsam yazayım hiç bir şey değişmez,hayat devam ediyor... Zaten %100 doğru olsada inanacağınıza dair derin şüphelerim var. O kişilerin ismini burda açık edip üzerlerine tepki toplamaktansa bu iddiayı sonlandırırım daha iyi. Ben zaten bileceğimi biliyorum. Alıntı
Misafir ali0_1 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Araştırmıyorsanız demeyin lütfen;ben sizden kaynak yönlendirmesi bekliyorum hala;çünkü bir arama motoruna yazıp önüme gelene tıklayarak arama yapmak istemiyorum... Alıntı
Misafir Evren. Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Selam. Dostlar. izlemem gerekenleri izledim. izledigim en son kasetin en son konusmalari anlamadiklarini yaziyorlar. Anlamayanlara yardimci olmasi acisindan, Fethullah Hocanin Kuraana neden terkedilmis, neden yetim neden garip dedigini, Dayanaginin ne oldugunu sizlere tek bir kuran ayetiyle anlatacagim insallah, Belki o zaman ne demek istedigini anlamayanlar anlar. Furkan suuresinin 30 ayetini alintilaya cagim.. Birde zuhruf suuresi 44. ayeti alintilayacagim. Fakat siz Furkan ve israa suresinin tamamini okuyunki, kafanizda ve eger varsa aklinizda bir kusku kalmasin.. Furkan suuresinden.>[025.030] [DV] Peygamber der ki: Ey Rabbim! Kavmim bu Kur'an'ı büsbütün terkettiler. israa suuresinden.>[017.009] [DV] Şüphesiz ki bu Kur'an en doğru yola iletir; iyi davranışlarda bulunan müminlere, kendileri için büyük bir mükâfat olduğunu müjdeler. Zuhruf suuresinden.>[043.044] [DV] Doğrusu Kur'an, sana ve kavmine bir öğüttür. İleride ondan sorumlu tutulacaksınız. Anlaya bilenlere selam, Anlamanlara anlatmaya devam. selam ve dua ile. Evren. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.