Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 6 üye bugün doğum gününü kutluyor! ugurozaltin(51), detay(54), SPIDER(11), xminex(18), PAN.(40), HolyOne(19) DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE SENELERE ADAŞIM SAĞLIKLI, MUTLU VE BAŞARILI NİCE SENELER DİLERİM İYİ Kİ DOĞDUN Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 sevgili kankim doğum günü kutlu olsun daha nice mutlu senelere inşallah bunlar çiçeklerin bu pastan buda hediyen diğer arkadaşlarınkilerini de kutlarım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Xminex doğum günün kutlu olsun cnm Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 canem minem doğum günün kutlu olsun cimcimem....nice uzun ve sağlıklı senelere inşallah..seni seviyorum... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Sizlerle tanışamadım ama bu hiçbirşeye engel değil di mi? Mutlu seneler, sağlık ve huzur dolu bir ömür dilerim. Sevgili ugurozaltin, detay, SPIDER, xminex, PAN., HolyOne . Saygılarımla. Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 adaşımmm egzommm gecemmm bidenemm frozennn ve taylan abi hepiniseee çoook teşekkür ediyorum.. özledimm sizi yaa görüşemiyoss hiç..kendinize ii bakın olur mu?? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.