Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 oyunlar bölümündeki ilk başlığım bu.. hadi bakalım hayırlı ve de uğurlu olsun.. şimdi..benim nickim ne olmalıydı aslında..yorumu olan var mı..? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 oyunlar bölümündeki ilk başlığım bu.. hadi bakalım hayırlı ve de uğurlu olsun.. şimdi..benim nickim ne olmalıydı aslında..yorumu olan var mı..? hade siftahı ben yapiyim bari senin nickin diloş yerine gözoş olmalıydı (biliyorum ********* bi espri ama idare et ) Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 hade siftahı ben yapiyim bari senin nickin diloş yerine gözoş olmalıydı (biliyorum ********* bi espri ama idare et ) siftah yapana ne söylenebilir? gözoş mu dedin..? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 siftah yapana ne söylenebilir? gözoş mu dedin..? bilmem ne solersen sole siftah yapana evet gözoş seni ya seninde bana bulman lazım bi nick olmadı ama Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 vay fena nick deil seninkiside deli fırtına yerine end of the rose olmalı Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 çok uzun ya The £nd Qf The Rose bence gayet güzel hem uzun diosan onu türkçeye çevirelim songül olsun Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 DevilOfRock Hayalperest bu nick sana Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 DevilOfRock Hayalperest bu nick sana vay bu nick de gayet güzelmiş saol imzanda harika sıra bana gelsin üstteki sen ol bak bende sana yazıcam pide lahmacun sende Alıntı
Φ LaWaSh Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 Eyvalah ok şimdi sıra sende Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 SaWash ma SeWish.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Ohooo ben bunu değiştireli çoook oldu.. SEDOŞ.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 YaWash YaWash.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Wash and Go.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2007 MibemolminörWash.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.