Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl oyunlar bölümündeki ilk başlığım bu.. hadi bakalım hayırlı ve de uğurlu olsun.. şimdi..benim nickim ne olmalıydı aslında..yorumu olan var mı..?
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl oyunlar bölümündeki ilk başlığım bu.. hadi bakalım hayırlı ve de uğurlu olsun.. şimdi..benim nickim ne olmalıydı aslında..yorumu olan var mı..? hade siftahı ben yapiyim bari senin nickin diloş yerine gözoş olmalıydı (biliyorum ********* bi espri ama idare et )
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl Yazar hade siftahı ben yapiyim bari senin nickin diloş yerine gözoş olmalıydı (biliyorum ********* bi espri ama idare et ) siftah yapana ne söylenebilir? gözoş mu dedin..?
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl siftah yapana ne söylenebilir? gözoş mu dedin..? bilmem ne solersen sole siftah yapana evet gözoş seni ya seninde bana bulman lazım bi nick olmadı ama
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl vay fena nick deil seninkiside deli fırtına yerine end of the rose olmalı
Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 18 yıl çok uzun ya The £nd Qf The Rose bence gayet güzel hem uzun diosan onu türkçeye çevirelim songül olsun
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 18 yıl DevilOfRock Hayalperest bu nick sana vay bu nick de gayet güzelmiş saol imzanda harika sıra bana gelsin üstteki sen ol bak bende sana yazıcam pide lahmacun sende
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.