Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2007 birini msn şifresini almam lazım yardımcı olurmusunuz Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 arkadaşlar anladım kii burada yardımlaşma yok bi cvb bile vermedinizz yinede sagolun, Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 artık.mns.şifresi.kırmak.kolay.değil.ama.en.kolay.yolu.fake.mail.karşı.tarafa.yuttur.yeter.buda.senin.yaratıcılıgına.kalmıs.çalışan.bi.fake.maili.bi.sitede.yayınladım.fat32.nickinle.www.forumlarim.netten.bulabilirsin.kardeş.mail.alma.taktiklerinide.açıkladım.orda Alıntı
Φ GS ÇAGATAY GS Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 kardeş tşk ederim daha bakamadım ama yinede sagol yardımları n için şimdiden sagol Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2007 rica.kardeş.ne.demek Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.